Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

1.sınıfı bitirdim 2ye qeçtiğimde sadece ilk yarı dönemin harcını yatrdm snra yatırmadm buyıl ise tekrrdan kaydımı yaptrmak istiyorum pki aynı para mı yoksa daha az mı olacak

1.sınıfı bitirdim 2ye qeçtiğimde sadece ilk yarı dönemin harcını yatrdm snra yatırmadm buyıl ise tekrrdan kaydımı yaptrmak istiyorum pki aynı para mı yoksa daha az mı olacak

aöf sizden o parayı alır öyle ya da böyle
zamanında ödemezseniz faiz geliyor üstüne 20-30 tl anca gelmiştir tahminimce

yok bana evrak gelmedi internetten başvuru yapılıp sonra şubee gidilecekmiş galiba

ama ek yerleştirme kayıtları daha başlamadı
evinize evrak yollayacaklar ondan sonra internetten kayıt yapacaksınız
evet internet kaydı yapıldıktan sonra o kaydın çıktısı,banka'ya yatırdığınız paranın makbuzu,noter onaylı diplomanız ve 4 tane de resim götürmeniz gerekiyor
biraz daha bekleyin evrak gelmezse büroya gidersiniz

Son düzenleme:
bu sene bütünleme sınavı 10-11 eylüldeymiş baya geç nedense.ben bütünlemeye kalmam diye düşünüyorum tek dersim var bu yıl.

ya kızlar acıkogretıme kayıt ıcın dıplama gerekıyor dımı ben dıplomamı okula vermıstım okuluda bıraktım.
tekrar gıdıp almam gerekıyor unuttum ben ya..

ya kızlar acıkogretıme kayıt ıcın dıplama gerekıyor dımı ben dıplomamı okula vermıstım okuluda bıraktım.
tekrar gıdıp almam gerekıyor unuttum ben ya..

Okulda hala kaydınız var ise "Öğrenim Belgesi" de alabilirsiniz. Onunla da kayıt olunabiliyor. Benim de okulda kaydım var fakat öğrenci belgesi vereceğim AÖF kaydı için.

slm masal perisi ben türk dili debiyatı 2.sınıf ögrenisiyim bütünlemeye kaldım üç dersten birini verdim ikisi kaldı iki tane kalınca bi üst sınıfa geçtim ne zaman kayıt yenilicem nette bi 29 kasım bi 27 ekim yazıo başladımı kayıt yenilme. şimdiden teşekkürler

slm masal perisi ben türk dili debiyatı 2.sınıf ögrenisiyim bütünlemeye kaldım üç dersten birini verdim ikisi kaldı iki tane kalınca bi üst sınıfa geçtim ne zaman kayıt yenilicem nette bi 29 kasım bi 27 ekim yazıo başladımı kayıt yenilme. şimdiden teşekkürler

kayıt yenileme 29 kasım 21 aralıkta

arkadşlar merhaba 1.sorum: sınıfta kldım 2.sınıfa tekrar kayıt yptrmk istiyorm harç paralrı dha mı az olur tahmin olarak ne kadar... 2.sorum: eger 4yıllık üni. bitiremezsem 2 yıllık diplomamı alablrmiyim nasıl? cvplarınız içn tşkler

X