- 26 Mayıs 2009
- 487
- 436
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.021
1.sınıfı bitirdim 2ye qeçtiğimde sadece ilk yarı dönemin harcını yatrdm snra yatırmadm buyıl ise tekrrdan kaydımı yaptrmak istiyorum pki aynı para mı yoksa daha az mı olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.sınıfı bitirdim 2ye qeçtiğimde sadece ilk yarı dönemin harcını yatrdm snra yatırmadm buyıl ise tekrrdan kaydımı yaptrmak istiyorum pki aynı para mı yoksa daha az mı olacak
ek yerleştirmeyle yerleşen varmı kayıtlar 25 ekimde başlıyor dimi ??? telefon ediyorum hep meşgul
yok bana evrak gelmedi internetten başvuru yapılıp sonra şubee gidilecekmiş galiba
ek yerleştirme için daha önce başvurmak lazımdı dimi
ya kızlar acıkogretıme kayıt ıcın dıplama gerekıyor dımı ben dıplomamı okula vermıstım okuluda bıraktım.
tekrar gıdıp almam gerekıyor unuttum ben ya..
ya kızlar acıkogretıme kayıt ıcın dıplama gerekıyor dımı ben dıplomamı okula vermıstım okuluda bıraktım.
tekrar gıdıp almam gerekıyor unuttum ben ya..
slm masal perisi ben türk dili debiyatı 2.sınıf ögrenisiyim bütünlemeye kaldım üç dersten birini verdim ikisi kaldı iki tane kalınca bi üst sınıfa geçtim ne zaman kayıt yenilicem nette bi 29 kasım bi 27 ekim yazıo başladımı kayıt yenilme. şimdiden teşekkürler
çok teşekkür ederim