Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

kızlar kayıt yenileme 18ekimde başlıyor diye yazıyor aöf sitesinde?bu kayıt yenileme ne anlamış değilim yeni kayıt olanlarla 2. 3. 4.sınıfa geçmiş olanları ayırmak için kullanılan bi deyim mi ne yani bu kayıt yenilemede napılıyor para ödenmiyor mu sadece?bide harçlar daha açıklanmadı demi ben aradım taradım yamzıyo bi yerde de

yeni mezunsan alınmıomuşşş...eski mezunsan yada diplomanı kaybettiysen 55 tl yatırıomuşun 20 gün içinde yenileniomuş diploman...ama ikinci nüsaha die yazıomuşşş...

evet aynen öyle. para ödenmesi zaten o kayıt yenileme dediği. ekstra bi işlem yok bildiğim kadarıyla. 18inden önce adamakıllı bilgi alamayacakmışız, büroya sordum. ordaki garibanlar da bilmiyo.

bu arada aranızda ilahiyat önlisanslı olan varsa müjdeli haberi vereyim, artık ilahiyat açıköğretimden uzaktan öğretim sistemine geçmiş, ne demekse. keşke geçen sene bir şekilde verseydim dersleri ya. şimdi hem çalış hem bunla uğraş zor. hakkını verememekten korkuyorum.

bugun acıkogretım tercıhı yaptım ama son anda pısman oldumm.bölüm değiştirme giibi bi şansım varmı acaba?

arkadaşlar sitede yazan yazı;Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans, Bilgi Yönetimi ve Coğrafi Sistemler Ön Lisans programlarında kayıtlı öğrencilerin kayıt yenileme açıklamasıdır.geçen sene de böyle olmuştu ama içiniz rahat etsin istiyorsanız büroyu arayıp sorabilirsiniz

diploma için para mı ödicez bide verdiğimiz harç paraları yetmemişmiii...delikafadulden

evet diploma ücreti varmış ama ne kadar olduğunu bilmiyorum ve demekki yetmemiş o kadar verdiğimiz paralar aöf'e:umursamaz:

bugun acıkogretım tercıhı yaptım ama son anda pısman oldumm.bölüm değiştirme giibi bi şansım varmı acaba?

evet ben biraz önce denedim ösym sitesinden tercih sayfasında ve tercih değiştirme işlemi yapabiliyorum ama bu gece saat 00.00'a kadar sanırım elinizi çabuk tutun bence
bir de kendiniz yapabilir misinz yani tc numarası ve şifrenizle yapmanız gerekiyor

bu arada ek yerleştirme tercih işlemleri yarın saat 17.00 a kadar uzatılmış.
tercihinizi değiştirmek istiyorsanız bence son fırsattır bu...

uluslararası ılıskıler yazdım ama pişman oldum sonradan
onun için dil gerekiyor birde hangi bölüm yazsam cok kararsız kaldım.
sen sosyal hızmetler okuyorsun sanırımm nasıl dersler sozel olsun ıstıyorum hep..
birde bitirince ne oluyo?

valla bence uluslararası ilişkiler degüzel ama sasnırım matematik var onda.dil de zaten bütün bölümlerde ingilizce var yani 3 dil seçeneği veriyorlar ingilizce,almanca,fransızca
evet ben sosyyal hizmetler okuyorum 2.sınıfa geçtim ama nasıl geçtim onu bana sor.sözel ders ama yine de zor.evden okumak örgüne göre farklı tabi
bakalım 2.sınıf dersleri nasıl olacak:bbo:
şimdi bu bölümü bitirince;
Çalışma Alanları: Sosyal çalışmacılar, Sağlık Bakanlığına bağlı hastanelerde, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı rehberlik ve araştırma merkezlerinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda, SSK'da, İş ve İşçi Bulma Kurumunda, DPT'de, sosyal hizmet il müdürlüklerinde, rehabilitasyon merkezlerinde, körler ve sağırlar okullarında, çocuk yuvalarında, yetiştirme yurtlarında, kreş ve gündüz bakımevlerinde, huzurevlerinde, ıslahevlerinde,cezaevlerinde, nüfus planlaması ile ilgili kuruluşlarda çalışabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…