Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

bi dakika yani 2 yıllık aöf bölümü mü okudunuz.o zaman o ders sayısını 2 ye indirene kadar sınıf tekrarı yapacaksınız.siz bence yine de büro'ya sorun.yanlış bilgiler vermeyeyim

teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
sınav sonuçları açıklandı ve 2 dersten kaldım.
byük ihtimal sınavlar mayısın son haftası oluyor 28 mayısa 29 mayısa geliyor.
oysaki o tarihlerde sınava girmemin imkanı yok.çünkü nikahım olcak.
1 yıl için dondurmak istemiyrm.nisandaki sınavlara girip mayısta girmesem.eylülde bütünlemelere girsem olurmu acaba?yoksa mayısa girmediğim için hakkımı kaybetmişmi olurum
yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba arkadaşlar
sınav sonuçları açıklandı ve 2 dersten kaldım.
byük ihtimal sınavlar mayısın son haftası oluyor 28 mayısa 29 mayısa geliyor.
oysaki o tarihlerde sınava girmemin imkanı yok.çünkü nikahım olcak.
1 yıl için dondurmak istemiyrm.nisandaki sınavlara girip mayısta girmesem.eylülde bütünlemelere girsem olurmu acaba?yoksa mayısa girmediğim için hakkımı kaybetmişmi olurum
yardımcı olursanız sevinirim.

siz kaydınızı yenileyin.ara sınava girip finallere girmeseniz oluyor
ama ilk sınavlardan yüksek almaya bakın yani

hayırlı olsun bu arada

Son düzenleme:
Merhabalar ben 2.sınıftayım ve 2.kez okuyacağım sınıfta kaldım.ama altan 1 dersim var matematik.simdi bu yıl yine hem 2.sınıf hem 1.sınıf derslerinden mi sorumlu olcam yoksa sadece 1.sınıf dersindenmi sorumlu olacağım 1 yıl boyunca

Merhabalar ben 2.sınıftayım ve 2.kez okuyacağım sınıfta kaldım.ama altan 1 dersim var matematik.simdi bu yıl yine hem 2.sınıf hem 1.sınıf derslerinden mi sorumlu olcam yoksa sadece 1.sınıf dersindenmi sorumlu olacağım 1 yıl boyunca

sadece alttan matematik dersiniz varsa 2.sınıfın dersleriyle birlikte matematik'ten de sorumlusunuz

mrblar benımde ögrenmek istedigim..
2 ye gectım bu sene ..gecen sene 2.taksidimi yatırmamıstım ..ne kdr faiz gelmiştir bilginiz var mı arkdslar?
birde vakıfbanka yatırıyoruz harcı degil mi?

Teşekkürler peki aof de sınır varmı kaç yılda bitirebiliriz

valla onu fazla bilmiyorum ama kulaktan dolma şöyle bir bilgim var.2 yıllıklar için 4 yıl ve 4 yıllıklar için ise 7 yıl kalma hakkı varmış

mrblar benımde ögrenmek istedigim..
2 ye gectım bu sene ..gecen sene 2.taksidimi yatırmamıstım ..ne kdr faiz gelmiştir bilginiz var mı arkdslar?
birde vakıfbanka yatırıyoruz harcı degil mi?

evet vakıfbank'a yatırılıyor geçen sene ben de geç yatırmıştım 2 ay sonra ama 3 tl anca gelmşti.size gelse gelse en fazla 20 tl gelmiştir

merhaba arkadaşlar.
ben de önlisans son sınıftım ama 2 dersten kaldım:KK43:(
2 ders için sınıf tekrarı yapıcam:KK43:((
merak ettiğim 2 ders için de kayıt ücreti olarak aynı ücretimi ödeyeceğim ve tahminen ne kadar öderim çok merak ediyorum.
bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

valla onu fazla bilmiyorum ama kulaktan dolma şöyle bir bilgim var.2 yıllıklar için 4 yıl ve 4 yıllıklar için ise 7 yıl kalma hakkı varmış

evet vakıfbank'a yatırılıyor geçen sene ben de geç yatırmıştım 2 ay sonra ama 3 tl anca gelmşti.size gelse gelse en fazla 20 tl gelmiştir

çok teşekkür ederim.

aöf 2 yıllık sosyal hizmetlerden ,4 yıllık aöf sosyolojiye sınavsız geçiş yapılıyor mu

ya da , ben cevre muh mezunuym
sosyal hizmetler ilgimi cekiyor , orda yuksek lisans yapabilir miyim

Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap verebilirim.sormak öğrenmek istediklerinizi bana sorabilirsiniz.?

selam ben 2002 yılında açıköğretim işletmeye önlisanstan geçiş yaptım bir dönem devam edebildim.daha sonra kayıt yenilemedim.acaba tekrar devam şansım olurmu tşkler.

merhaba arkadaşlar.
ben de önlisans son sınıftım ama 2 dersten kaldım:KK43:(
2 ders için sınıf tekrarı yapıcam:KK43:((
merak ettiğim 2 ders için de kayıt ücreti olarak aynı ücretimi ödeyeceğim ve tahminen ne kadar öderim çok merak ediyorum.
bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

ilk önce ALLAH kurtarsın diyeyim.ben sene be de 3 dersten sınıf tekrarı yapmıştım 2 taksit toplam 379 tl mi ne ödemiştim.sizinki de öyle bir şeydir.400 tl olmaz yani

aöf 2 yıllık sosyal hizmetlerden ,4 yıllık aöf sosyolojiye sınavsız geçiş yapılıyor mu
ya da , ben cevre muh mezunuym
sosyal hizmetler ilgimi cekiyor , orda yuksek lisans yapabilir miyim

2 yıllık sosyal hizmetlerden 4 yıllığa geçiş oluyor.dgs'ye girip sosyal hizmetler ve sosyolojiye geçiş yapabiliyoruz ya da aöf'ten iktisat veya işletmeye tamamlayabiliyoruz.bu arada yüksek lisans hakkında bilgim yok

selam ben 2002 yılında açıköğretim işletmeye önlisanstan geçiş yaptım bir dönem devam edebildim.daha sonra kayıt yenilemedim.acaba tekrar devam şansım olurmu tşkler.

2 yıl boyunca kayıt yenileme yapmazsanız kaydınız siliniyor diye biliyorum ben

Merhabalar ilk tercihlerde bir bölüme yerleştim fakat ikinci üniversite olarak "Türk Dili ve Edebiyatı" yazmayı düşünüyorum. Kimi kaldırıldı diyor, kimi kaldırılmadı. AÖF bürosuna gittim oradaki memur da bilemiyorum dedi. Bilginiz var mı acaba? bilmiyorumkismile

Merhabalar ilk tercihlerde bir bölüme yerleştim fakat ikinci üniversite olarak "Türk Dili ve Edebiyatı" yazmayı düşünüyorum. Kimi kaldırıldı diyor, kimi kaldırılmadı. AÖF bürosuna gittim oradaki memur da bilemiyorum dedi. Bilginiz var mı acaba? bilmiyorumkismile

ek yerleştirme klavuzuna baktım yok.okul öncesi öğretmenliğinin yanında oluyordu genelde ama kontenjan koymuşlar sanırım.kontenjan dolunca da haliyle ek yerleştirme klavuzunda olmuyor.onun yerine sosyoloji veya felsefe bölümü var 4 yıllık onları tercih yapabilirsiniz

tekrar kayıt yaptirmam gerekio demi kayitlar ne zaaman başlıyor bilgilendirirmisiniz lütfen

tek dersten kaldıysanız kayıt yenileyeceksiniz.zaten zarf yollarlar size.kayıt tarihiyle ilgili ama bildiğim kadarıyla kasım'ın son haftası kayıt yenileme
siz yine de araştırırsınız
ALLAH kurtarsın:Saruboceq:

X