- 1 Haziran 2010
- 5.002
- 2.164
- 36
- Konu Sahibi masal perisi
tşk.lercanımmmolumunekankayizsmile
siz yine de aöf'teki bölümlere bakın isterseniz size sözel olan bölümlere araştırayım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk.lercanımmmolumunekankayizsmile
Harçlar ne zaman yatıcak var mı bilgisi olan ?
kamu yönetimi 2.sınıftayım ama bölümümü deiştirmek istiyorum deiştirilebiliyormu?
ek yerleştirme klavuzuna baktım yok.okul öncesi öğretmenliğinin yanında oluyordu genelde ama kontenjan koymuşlar sanırım.kontenjan dolunca da haliyle ek yerleştirme klavuzunda olmuyor.onun yerine sosyoloji veya felsefe bölümü var 4 yıllık onları tercih yapabilirsiniz
günaydın herkese..
aöf kayıtları ne zaman başlıyo?netten baktım fakat tam bir bilgiye ulaşamadım.benim gibi hiç kaydolmamış bu sene kaydolan başlayacak arkadaşlar var mı?ve ne zaman kayıt yaptırdınız?ön kayıt gibi birşey var mı?cevaplayan olursa çok sevinirim ...
okuyabilir ama sınava girmesi gerekiyo.. barajı geçmesi yeterli işletmede okuyabilir muhasebedekızlar birşey sorcam,sevgilim 8 yıl önce meslek lisesi muhasebeyi bitirdi,2 yıl açıköğretim önlisans okuyabilirmi,hangi bölüm okuyacak işletme mi muhasebe mi ,okumak için sınava girmesi gerekiyormu :S,yardımcı olursanız sevinirim
aöf kayıtları için bugun son gün..
sınavla açık ögtretime kayır olanlar için bugun son olabilir ama m.y.o dan direk geçenlerin kaydı 25 inde başlıyor yanlış hatrlamıyorsam
halkla ilişkiler 2. sınıftayım...bölümümü açık okuyorum; örgün eğitim olarak 4 yıllık ta var acaba yatay geçiş sınvıyla örgün eğitime geçebilirmiyim... bilgisi olan var mı?
ek yerlestırmeden tercıh ettım halkla ılıskıler okıcam kayıtlar ne zaman bıtıyor acaba?
ihl mezunuyum.imam hatip yani.ilahiyat önlisans okumak istiyorum.sonrasında sınavsız geçiş hakkım olduğunu biliyorum.fakat aöbürosuna sorduğumuzda tam bir bilgi vermediler.ön kayıt mı yaptırmam gerekiyodu?ya alt tarafı ihl çıkışlıyım.ve ilahiyat ön lisans programı okumak istiyorum.ama öğrenmek istediğim şeyi nedense aöf sitesinde bulamıyorum.kayıt tam olarak ne zamandı.geç mi kaldım???
evet geçiş var 4 yıllığa şu bölümlere ancak;
Halkla ilişkiler
Halkla ilişkiler ve tanıtım
Halkla ilişkiler ve reklamcılık
İletişim
İletişim bilimleri
İletişim sanatları
İletişim tasarımı
İletişim ve tasarım
Reklam tasarımı ve iletişimi
Reklamcılık
Reklamcılık ve halkla ilişkiler
hayırlı olsun halkla ilişkilere yerleştiniz demek:1rolleyes:
ek yerleştirme kayıtları daha başlamadı adresinize kayıt evrakları yollarlar zaten