- 22 Ocak 2007
- 32
- 0
- Konu Sahibi masal perisi
aöf final sınav sonuçları ne zaman belli olacak bi fikriniz varmı
18 Haziran yada o tarihten sonraki 21Haziran olarak açıklanmasını ümit ediyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aöf final sınav sonuçları ne zaman belli olacak bi fikriniz varmı
arkadaşlar başvuru tarihi ne zaman 2010 dönemi içinn ve ne kadar yatırılıyorrrsositososito
arkadaşlar mrb bnm sorum şu eğer mazeretsiz final sınavlarına girmezsek bütünlemeye girme şansımız varmıdır?
mrb kızlar birşey sormak istiyorum bu açıköğretimde 2yılı bir yılda 4 yılı 2 yılda bitiyormuş diye birşey duydum doğru mu.
Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap verebilirim.sormak öğrenmek istediklerinizi bana sorabilirsiniz.?
merhaba.benim sorum açık öğretim fakültesine sosyal hizmetler bölümüne direk kayıt yaptırabiliyormuyum?ben 2003 te yüksek okul bitirdim.bu diplomamla gidip açık öğretim bürosundan kayıt yaptırabiliyormuyum acaba?yani sınava falan girmedim tekrar.direk gidebliyormuyum onu merak ettim.
Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap verebilirim.sormak öğrenmek istediklerinizi bana sorabilirsiniz.?
merhabalar
yabanci uyruklularin TR de acik ogretim okuma sansi var mi?
Evlilik nedeniyle TR ye yelsecegim
bununla ilgili bilgi edinmek istiyorum.
kızlar kayıtlar ne zamn bılen varmı