Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

Valla öyle oldu....Sabah temizlik işim var bir de...Ah mina ah iyice kaçırdın uykumu kaydirigubbakcemile3

aysu hanım okudum elbette ama siz dikey geçiş yapmakla
dikey geçiş sınavını karıştırıyorsunuz aöf bitirdiyse dikey geçiş sınavına girmesi gerekir diyorsunuz yok böyle bişey direk geçen arkadaşlarım var..

Benimde arkadaşım aöf muhasebe bölümünü bitirip, dgs ile işletme bölümü 3.sınıfa yerleşti...Napcaz şimdi ?

Benimde arkadaşım aöf muhasebe bölümünü bitirip, dgs ile işletme bölümü 3.sınıfa yerleşti...Napcaz şimdi ?

sınava giremez diye bir kural yok ki.
girer örgünde tutturamaz aöften yazar
tıpkı öss gibi..
ama ister örgün olsun,ister aöf olsun 2 yıllık bitiren sınava girmeden geçebilir.

ben arkadaşın mesajı şimdi gördüm kardeşim 2.öğretim okudu yazmış
yani örgünde okumuş.

bu mesajı daha önce görseydim hiç yormazdım klavyemi
kesinlikle sınavsız geçebilir çünkü bende örgün mezunuyum
ve sınavsız işletmeye geçiş yaptım..

dgs sınavını ÖSYM yapar aöfle hiçbir alakasıda yoktur
sizin verdiğiniz yönetmelik dikey geçiş sınavınındır
aöfün dikey geçiş olanağının değil.

ille de yönetmelik diyorsanız anadolu.edu 'dan aöf dikey geçiş olanağı kısmını okuyabilirsiniz
mesaj sayım linke yeterli değilmiş...
aynen şu yazıyor

Dikey Geçiş Olanağı
Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Fakültesi önlisans programları mezunları, İktisat - İşletme Fakültelerinin 3. sınıfına doğrudan kayıt veya lisans öğrenimine hazırlık programına dikey geçiş için Anadolu Üniversitesine başvurarak kayıt yaptırabilirler.

Evet, bende şimdi onu okuyordum zaten...Bak bunu yanlış biliyormuşum demekki...

dediğim gibi siz dikey geçiş sınavıyla dikey geçişi karıştırıyorsunuz
sınavı ösym yapar
okuduğunuz yönetmelik sınav için

ben burda canlı örneğim sınava falan girmedim geçtim
aöf te de son senem bitse de gitsem delikafadulden

İşletme bölümünü oldum olası hiç sevmem...İnşallah bir an önce mezun olup kurtulursun...

ben severek seçtim bölümü:icecream:
zaten okuldan derslerede aşinayım
okumaktan sıkıldım,yıllardır okuyorum
sadece içimde ilahiyat kaldı belki bi de orda denerim şansımı bakalım..

Ayy benim içimde de sosyoloji kaldı...Maliye bittiği anda sosyolojiye başlıcam allah nasip ederse...Şimdi sana bir soru : Maliyeden mezun olunca sosyolojiye sınavsız geçebilir miyim ?

Ayy benim içimde de sosyoloji kaldı...Maliye bittiği anda sosyolojiye başlıcam allah nasip ederse...Şimdi sana bir soru : Maliyeden mezun olunca sosyolojiye sınavsız geçebilir miyim ?

ayy şimdi bayılcam akannehir
canım bak sınavsız geçiş sadece 2 yıllık içindir..

senin yeniden öss ye girip aöf sosyoloji yazman gerekir
ve şu var gördüğün dersleri ne yazık ki yeniden görüyorsun
muaf olamıyorsun yani..

şöyle de bir durum var
yök başkanı açık öğretim için öss şartını kaldırabiliriz demişti
bakarsın 2011 de uygulamaya girer

derslerı daha hafı olan hangısı kardesım cok sevmıyo ders calısmayıı muhasebedende sadece ıkyısad yada ısletmeye gecıs yapabılıyomus sadece:)

isl baslarsin cnm.Bende ya sosyoloji ya da uluslar arasi ilsikiler istiyorum.
hayirlisi bakalim.birkac yabanci dilim oldugu icin uluslararasi iliskiler daha ii ama kismet

X