Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

valla haberlerde dinledim birçok yerde de okudum..2010-2011 itibariyle başarı kriterlerini tutturanlar( bu kriterler tam olarak nedir bilemiyorum) açıköğretimden örgün eğitime geçiş yapabilecekler....

Aöf'de okuduğumuz bölümü örgüne geçip tekrar ediyoruz dimi bölüm değişikliği olmuyor yani? CADIARZU

:bbo: ya canm bütün yazılanları okumadım ama sorcam yinede...2yıllık üni mezunuyum,açıktan devam etmk istyorum ama intibak için 1 yıl daha okumam lazımmş!doğrumudur acaba?geçenlerde aöf bürosunu arayıp sorduğmda yok dediler,ama bugn de başka bi arkadaşım sormuş ona da var demişler... aydınlatabilr misnz benii?

:bbo: ya canm bütün yazılanları okumadım ama sorcam yinede...2yıllık üni mezunuyum,açıktan devam etmk istyorum ama intibak için 1 yıl daha okumam lazımmş!doğrumudur acaba?geçenlerde aöf bürosunu arayıp sorduğmda yok dediler,ama bugn de başka bi arkadaşım sormuş ona da var demişler... aydınlatabilr misnz benii?

ben yukske okul mezunuyum yanı ıkı yıllık unıverste. ben dırek acık öğretimden 3 uncu sınıftan başladım. sımdı 4 uncu sınıftayım ıntıbak felan olmadım. sen aof burosu yerıne arkadasını neden dıkkate alıyorsun kim daha ıyı bılır sence:nazar:

bölüme göre değişiyor
bende iki yıllık mezunum aöf ye geçiş yaptım direkt 3.sınıf değil
hazırlık okudum geçtim sonra 3.sınıf oldum
kimi bölümler 3ten başlıyor kimi bölümler hazırlık okuyup

Aöf fak.okulöncesi öğrt. Başarı sırası neden tercih kılavuzunda yazmıyor 2009 yılının başarı sırası ne bilmem gerek lütfen bilginiz varsa paylaşın

Aöf fak.okulöncesi öğrt. Başarı sırası neden tercih kılavuzunda yazmıyor 2009 yılının başarı sırası ne bilmem gerek lütfen bilginiz varsa paylaşın

"Okul Öncesi Öğretmenliği" bölümünü, yalnızca lisede o bölümden çıkışlı isen yazabilirsin.

kızlar aöf başvuru nezaman ben nisanda sınava girdim ve 288 puan aldım şimdi nezaman başvuru yapacam ve nasıl başvuru yapılıyo bu sene sistem değişti ya biraz kafam karıştı biligni zvarmı

Tatlım 4 yıllıkların sınavı bitecek ondan sonra tercih işlemlerine geçeceğiz. Temmuz ayında büyük ihtimalle olacak tercihler, ağustos da nereyi kazandığımızı bildirecekler, eylülde de kayıt yaptıracağız. kaydirigubbakcemile2

ben ihl mezxunuyum 288 puan aldım nereleri yazmalıyım sence ve kpss hazırlanıyorum bu sene hangi bölümü tercih etmeliyim sence sözel çıkışlıyım ama sayısalcıyım ben

ben ihl mezunuyum 288 puan aldım nereleri yazmalıyım sence ve kpss hazırlanıyorum bu sene hangi bölümü tercih etmeliyim sence sözel çıkışlıyım ama sayısalcıyım ben

Sen hangisini istiyorsan, hangisini başarabilirim, seviyorum diyorsan onu seçmelisin. Bu konuda yardımcı olamam ne yazık ki. :1no2:

ben 1.sınıf yerel yönetimler öğrencisiyim..benim sorum şu:
finaller olcak haftaya acaba girmesem bişey olur mu eylülde bütünlemeye girsem sadece..
lütfen kesin bilenler cvp verirse ii olur teşekkürler şimdiden

ben 1.sınıf yerel yönetimler öğrencisiyim..benim sorum şu:
finaller olcak haftaya acaba girmesem bişey olur mu eylülde bütünlemeye girsem sadece..
lütfen kesin bilenler cvp verirse ii olur teşekkürler şimdiden

neden girmıyorsun ki cnm ...belki verebilecegin dersler olur

neyse cvbına gelince evet büt. girebilirsin bir sorun olmaz

neden girmıyorsun ki cnm ...belki verebilecegin dersler olur

neyse cvbına gelince evet büt. girebilirsin bir sorun olmaz

cvbın için teşekkürler..:))
eet belkide ama 1.5 aydır işe girdim çalışıyrm ders hiiiç ama hiç çalışmadım hem ondan hemde bu sefer ki okul yerleride uzak onlara gidip bakmamda gerekecek yakında olsaydı yine öle girerdim çünkü geçen seferki okul yerleri yakındı bunu yine saçma sapan yerlere vermişler anlam veremiyrm bu mantığa bizim çevremizdeki okullar okul diil sankii...

cvbın için teşekkürler..:))
eet belkide ama 1.5 aydır işe girdim çalışıyrm ders hiiiç ama hiç çalışmadım hem ondan hemde bu sefer ki okul yerleride uzak onlara gidip bakmamda gerekecek yakında olsaydı yine öle girerdim çünkü geçen seferki okul yerleri yakındı bunu yine saçma sapan yerlere vermişler anlam veremiyrm bu mantığa bizim çevremizdeki okullar okul diil sankii...

cnm benim annen baban kardeşlerin falandamı yok baksalarda o gün onlarla gitsen en azından birkaç dersi aradan çıkarmış olursun ama tabiiki girmediğin derslere büt. gireceksin

zalimi aslında okulda bahane çalışmadıım için girmek istemyrm bütün sorun bu..
artık büte kalcak hepsi girsemde verebileceğm ders olacağını sanmıyrm..
sallasamda tutturamam o konuda çok şansızım maalesef

sağlık nedeniyle finale giremeyeceğim direk büte girsem olur mu diye soracaktım zaten cevaplanmış , soran arkadaşı da cevaplayan arkadaşı da kocaman öpüyorum çok rahatladım

sağlık nedeniyle finale giremeyeceğim direk büte girsem olur mu diye soracaktım zaten cevaplanmış , soran arkadaşı da cevaplayan arkadaşı da kocaman öpüyorum çok rahatladım

möhem değil canımm=)
sevindiin belli oluyo aynı yazıyı tam 3 kere yollamışsın =)))
Allah şifa versin büyük bir sorun diildir inş

X