Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

Kızlar merhaba.. Benim de aklıma takılan bir soru var...
Aöf de kayıt dondurma nasıl yapılıyor.
Ben mesela 3.sınıftayım ama 1 sene ara vermek istiyorum.
Acaba hiç harç parası ödemesem bu sene, önümüzdeki seneye ödesem beni alırlar mı yoksa atarlar mı????

duydunuzmu bu sene ögretmenlikler açılmış edebiyat sosyoloji felsefe ögretmenlikleri acaba bu bolümlere geçiş yapabilirmiyiz yeniden sınava girmeden

bana da bi yardım edin arkadaşlar işletme bölümünü kazandım 4 yıllık bide ama benim hiç sayısalım yok bu bölümde sayısal istiyor bölüm değiştirmek gibi bi hakkımız var mı bu arada kayıt da oldum napiyim şimdi

Kazandıktan sonra bölüm değiştirmek gibi bir hakkın yok sanırım,kaldı ki kaydını da yaptırmışsın.Be arkadaşım tercihlerini ona göre belirleseydin ya..:sm_confused:

kız meslek lisesi mezunuyum kızlar ve 39 yşnda açıköğretime girmek istiyorum...
ya istemekle kalıcak bu hayalim ya gerçekleşirmi acaba?...sınav başvuruları bitmiş galiba
bir bilginiz varmı?..

arkadaşlar ben busene 2. sınıfa geçtim kayıtları yenileme işi ekim de olan yeni kayıt yaptırmak isteyenler için dimi?bizler için olan 1-25 aralık.yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.birde bu bürolara ulaşmak ne zor bu telefonlar hiç açılmazmı anlamadımki.kayıt yenilemeyi ve geren evrakları öğrenicem telefonlara cevap veren yok

büyük ihtimal kasımın sonu gibi klavuzlar elimize geçer çünkü nerden bilicez kayıt yenilemyi ya:KK43:

Arkadaşlar evlilik durumunda aöf ye nezaman bildirmeliyiz? Bildirmesek sonucu ne olabilir?
Nisan ayı sonunda kısmetse düğünüm olucak mayıs ayındada finaller var muhtemelen öğrenci kartının yenilenmesi gerekir yetişmez felan sınava giremem diye korkuyorum.Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

X