Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

ben açıköğretim fakültesi edebiyat bölümüne bugün kaydımı yaptırmak için açıköğretim bürosuna gittim bütün evraklarımı tamamladım bankaya parayıda yatırdım ama internette kaydımın çıkmadığını söylediler yarın tekrar gidicm ama paramın yanmasından ve kaydımın olmamasından korkuyorum
böyle bi ihtimal var mı cevaplarsan sevinirim

ya internetten başvuru sayfasını aç aşağıda başvuru durumu diye bir kısım var tc kimlik no nu girip kontrol ediyorsun bir denesen hayatım

2009 - ÖSYS ıle Açıköğretim,ıktisat ve ışletme Fakültelerine Yerleştirilen Öğrencilerin Yeni Kayıt ışlemleri
Planlanan ınternet Başvuru Tarihi :23 Eylül 2009 - 20 Ekim 2009
Planlanan AÖF Bürosundan Kayıt Tarihi :23 Eylül 2009 - 16 Ekim 2009
Planlanan AÖF Bürosundan Mazeretli Kayıt Tarihi :17 Ekim 2009 – 20 Ekim 2009

2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim, ıktisat ve ışletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.
Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi:01 Aralık 2009 - 25 Aralık 2009
Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi:22 Aralık 2009 – 25 Aralık 2009

2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim ıngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Ön Lisans programının planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.
Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi 19 Ekim 2009 - 28 Ekim 2009
Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi :30 Ekim 2009

Arkadaşlar resmi siteden buldum Alıntıdır.

evet ilk yılım olucak inşallah
internet kayıt işi nasıl oluyo onu bana biraz anlatabilirmisin tatlım

evet ilk yılım olucak inşallah
internet kayıt işi nasıl oluyo onu bana biraz anlatabilirmisin tatlım

canım guleceksın belkı ama hatırlamıyorum ıan ya elıne brosur gelmedımı senın.sanırım once aöf ye kayıt olcksın netten.ayy ınankı kafanı karıstırmk istemem çunku hatırlmaıyorum ne yapmıştım ben:)

baktım ben şimdi canım anladım nasıl olduğunu kimlik bilgilerini falan soruyolarmış internet kayıtı için
yarın yaptırıcam kayıtı bende hayırlısı bakalım
sağol ilgilendiğin için a.s.

Kamu yönetimi 3.sınıfa geçtim ve 2.sınıfa göre bu yıl üniteler daha az sanki.Mesela Türk Siyasal Hayatı 7 üniteymiş eğer yanlış araştırmadıysam.Üniteler en fazla 16 ünite.Bu doğrumu?
Bide bu yıl yabancı dil varmış :KK43: (ing,almanca v.s) Hangisini seçeceğimizi bilmiyorum.Yada bunun tercihini nasıl yapıcaz lütfen yardım edin
mafoldumben

Kamu yönetimi 3.sınıfa geçtim ve 2.sınıfa göre bu yıl üniteler daha az sanki.Mesela Türk Siyasal Hayatı 7 üniteymiş eğer yanlış araştırmadıysam.Üniteler en fazla 16 ünite.Bu doğrumu?
Bide bu yıl yabancı dil varmış :KK43: (ing,almanca v.s) Hangisini seçeceğimizi bilmiyorum.Yada bunun tercihini nasıl yapıcaz lütfen yardım edin
mafoldumben

merhaba cnm ben kamu yönetimi 4, sınıfım türk siyasal hayat 7 ünite doğru ünite 16 en fazla sadece ing 30 ünitedir. bana kalırsa ben girdim biliyorum ingilizce al derim..
sınavda aynı çıkan dersler söyleyim hemen
türk siyasal hayatı
ingilizce
devlet bütçesi
sosyal politika
türk vergi sistemi:lepi:

merhaba cnm ben kamu yönetimi 4, sınıfım türk siyasal hayat 7 ünite doğru ünite 16 en fazla sadece ing 30 ünitedir. bana kalırsa ben girdim biliyorum ingilizce al derim..
sınavda aynı çıkan dersler söyleyim hemen
türk siyasal hayatı
ingilizce
devlet bütçesi
sosyal politika
türk vergi sistemi:lepi:

Merhaba..Aöf ile ilgili başka bir yerde daha bu soruların cevabını aramıştım ama kimse cevap vermemişti yine aynısı olucak diye düşündüm ama çok sağol teşekkür ederim bilgilendirmelerin için :Saruboceq:

Merhaba..Aöf ile ilgili başka bir yerde daha bu soruların cevabını aramıştım ama kimse cevap vermemişti yine aynısı olucak diye düşündüm ama çok sağol teşekkür ederim bilgilendirmelerin için :Saruboceq:

evet gördüm kimse cevap vermemiş fakat eminim kamu yonetimi olan yoktur o yüzdendir yanlış bilgi vermek kimse istemez rica ederimopuyorumnanaktan

tatlım 2 yıllık mezunuysan 2.üniv için dikeygeçiş olacak

cnm ben aöf bürosunu aradım bayan bana 3. yıldan devam olandan kaydımı yaptıracağımı söledi 26 ekimde başlıyormuş kayıtlar
bende dikey geçiş sanıyordum ama sınava girmek gerek dikey geçiş için direk kayıt yapıp 3. seneden devam etmek istiyorum ben

cnm ben aöf bürosunu aradım bayan bana 3. yıldan devam olandan kaydımı yaptıracağımı söledi 26 ekimde başlıyormuş kayıtlar
bende dikey geçiş sanıyordum ama sınava girmek gerek dikey geçiş için direk kayıt yapıp 3. seneden devam etmek istiyorum ben

3, snıftan devam etmek demek dikey geçiş demektir..dikey geçişler 26 ekimde bşlıyor doğrudur..

mafoldumben

üniteler hakkında bilgim yok ama dil konsunda tercihi sen yapıyorsun
lisede hangi dilde temelin varsa ben onu seç derim
eğer ing okuduysan ing al
çünkü aöf okumak zaten zor
hele ki bilmediğin bi yabancı dili okumak daha zor olur
zaten 1 yıl göreceksin çok birşey katmaz yani insana

kızlar sorulduysa çok özür dilerim ama sfları okuyamadım açıköğretime kayıt yaptırıcam önlisans işletme uzaktan eğitim mezunuyum şimdi açıköğretime kayıt yaptırmak istiyorum dikey geçiştenn mi kayıt olcam 3. sınıftan devam mı bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

canım RedRose'unda dediği gibi AÇIK ÖĞRETıM için DıKEY GEÇıŞ=3.yıldan devam
tabi bölümüne göre bazıları 2 yıllık bitirdikten sonra hazırlık okumak zorunda
böyle bi durumun yoksa hemen 3.sınıfa kayıt alıyolar
bende MYO bitirdim sonra 3.sınıf için kayıt yaptırdım

sen DGS ile karıştırıyorsun açık öğretim için ona girmiyorsun
o sınav örgün eğitimin Dikey Geçisi için.

dikey geçişle,ikinci üniversite olayı da karıştırılıyor

DıKEY GEÇıŞ: Meslek Yüksekokulu veya Açıköğretim Fakültesi Ön Lisans Programlarından mezun olanlar Dikey Geçiş kapsamında
başvuru yapabilirler

ıKıNCı ÜNıVERSıTE:* 2 veya 4 yıllık örgün yükseköğretimde kayıtlı veya mezun öğrenciler, alanları dışındaki Açıköğretim Fakültesi ön lisans ve lisans programlarından (kontenjanlı bölüm/program hariç) veya ıktisat, ışletme Fakültelerinin lisans programlarından herhangi birini tercih edebilirler.
* Açıköğretim programlarında halen kayıtlı veya mezun olanlar başvuru yapamazlar.

Yani buna girebilmek için aöf'de değil
örgün eğitimde okumak gerek.

Son düzenleme:
X