Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

canım merhaba daha önce soruldumu bılmıyorum ama hepsını okuyamadım.ben gecn yıl 1. donem kaydnı yaptırdım ama sınavlara gıremedım 2. donem kaydını yaptırmadım ve açıkögretım burosuna gıttıgımde çalısan ödemedıgım dönemle bu donemın borcu oldugunu soyledı şimdi ben okulu 1 kaç yıl ertelemek ıstıyorum sınavlara gırmedıgım surece borcum bırıkırmı yada kayıt yaptırmadıgım için ilişkım kesılırmı cvplarsan sevınırım tskler...

ama bir sorunum var klavye öğretimi dersi var bu ders için eve kitap ve cd gönderdiler f klavyeyle çalışılıcakmış ama bnim klavyem q cddeki q çevrirp çalışıyom ama böyleme olmaz heralde f lkavye lazım ne yapmam lazım lütfen yardım:KK43:

slm benimde bi sorum var.kamu yönetimi 1. sınıfta kaldım bu sene tekrar okuyacagım.kayıt yenileme için sadece para yatırmak yeterli mi?

Mrhb canım bende bı Öncekı sene senın yaŞadıĞın durumu yaŞadım 27 nısanda evlendım mayıstada dÜĞÜnÜm vardı tc kımlıĞımı deĞıŞtırmıŞtım.ama yenı kımlıĞın arkasında kızlık soyısmın yazdıĞı ıÇın hıÇ bır sorun yaŞamadım.

Mrhb canım bende bi önceki sene senin yaşadığın durumu yaşadım 27 nisanda evlendim mayıstada düğünüm vardı tc kimliğimi değiştirmiştim.ama yeni kimliğin arkasında kızlık soyismin yazdığı için hiç bir sorun yaşamadım.:içelim:

Arkadaşlar evlilik durumunda aöf ye nezaman bildirmeliyiz? Bildirmesek sonucu ne olabilir?
Nisan ayı sonunda kısmetse düğünüm olucak mayıs ayındada finaller var muhtemelen öğrenci kartının yenilenmesi gerekir yetişmez felan sınava giremem diye korkuyorum.Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

aynı duruum bende de oldu ben aöf bürosunu aradım durumu anlattım onlarda evlilik cüzdanınla gidersen bir problem olmaz dediler bende öyle yaptım bir sorun olmadı

merhba arkadaşlar benm sorum basit ama 4 aylık bi bebişim var die araştıramıyorm
bu yıl öss ye gircem .açıköğretim düşünüyorum
bunun için öss de hangi konulara çalışmalıyım lise 1 ve lise 2 mi

merhba arkadaşlar benm sorum basit ama 4 aylık bi bebişim var die araştıramıyorm
bu yıl öss ye gircem .açıköğretim düşünüyorum
bunun için öss de hangi konulara çalışmalıyım lise 1 ve lise 2 mi

Lise1 konularının tamamına çalışman yeterli olacaktır.
Açıköğretime yerleşmek için önemli olan barajı geçecek kadar net yapman zaten.

ama bir sorunum var klavye öğretimi dersi var bu ders için eve kitap ve cd gönderdiler f klavyeyle çalışılıcakmış ama bnim klavyem q cddeki q çevrirp çalışıyom ama böyleme olmaz heralde f lkavye lazım ne yapmam lazım lütfen yardım

Lise1 konularının tamamına çalışman yeterli olacaktır.
Açıköğretime yerleşmek için önemli olan barajı geçecek kadar net yapman zaten.
cevpladğn için saol inşallah kolaydır
ama bir sorunum var klavye öğretimi dersi var bu ders için eve kitap ve cd gönderdiler f klavyeyle çalışılıcakmış ama bnim klavyem q cddeki q çevrirp çalışıyom ama böyleme olmaz heralde f lkavye lazım ne yapmam lazım lütfen yardım

benm senin sorun hakkında bi bilgm yok ama soracağim var okuduğun bölüm nasıl
zormu bir bebek annesi olmama rağmen okuyabirmiym bide bide nerelerde çalışabilirm

YAAA LÜTFEN BAKIN NOLURRRRRRRRRRR

Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum benim sorum farklı ama ben okulöncesi aöf 4. sınıftım 1 dersten kaldım şimdi evlendim ve hollandaya gideceğim acaba o tek dersin sınavını orda verebilirmiyim yoksa gelmemmi lazım türkiyeye lütfen bilenler cevaplar mısınız?

muhasebe 2.sınıf ögrencisiym 1 dersim degişmiş ben murat yayınları 2009 basım aldım yeni basımlar 2010 basımmış bulamadım murat yayınlarını alanlar hangi yılın baskısını aldılar acaba cevaplarsanız sevinirim

X