Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

Benim aldığım Murat yayınlarının kitabında 2010 yazıyor.

bende birşey sorcaktım arkadaşlar ya aöf össye girmeden 2.ci üniv olanağı vermiş kayıtlarda en son kasımda bitmiş bir dahaki kayıtlar ne zaman başlıyor? bu sene bittimi? birde ben 4 yıllık iletişim fakültesini bitirdim o kadar çok bölüm varki halkla ilişkiler ile Türk dili ve edebiyatı bölümleri arasında kararsız kaldım bakalım:)

bende birşey sorcaktım arkadaşlar ya aöf össye girmeden 2.ci üniv olanağı vermiş kayıtlarda en son kasımda bitmiş bir dahaki kayıtlar ne zaman başlıyor? bu sene bittimi? birde ben 4 yıllık iletişim fakültesini bitirdim o kadar çok bölüm varki halkla ilişkiler ile Türk dili ve edebiyatı bölümleri arasında kararsız kaldım bakalım:)

örgün üniversite de okuyan veya mezun olanlar açık öğretime 2.üniversite olarak sınavsız geçiş hakları vardır.Ayrıca açık öğretim mezunları da önümüz deki yıldan itibaren bu haktan yaralanabilecek.Bu sene 25 kasım da başvurular sona erdi. önümüzdeki yıl muhtemelen ekim-kasım ayı içerisin de başlar kayıtlar.

Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum benim sorum farklı ama ben okulöncesi aöf 4. sınıftım 1 dersten kaldım şimdi evlendim ve hollandaya gideceğim acaba o tek dersin sınavını orda verebilirmiyim yoksa gelmemmi lazım türkiyeye lütfen bilenler cevaplar mısınız?[/QU

açık öğretim fakültesinin yurt dışındada belirli ülkeler de sınav merkezleri var.açık öğretim bürosunu arayarak size en yakın sınav merkezini öğrenebilirsiniz. bir an önce başvuruda bulunmanız da fayda var sınav merkezi değişikliği için son başvuru tarihi 22 ocak 2010.

Arkadaşlar ben kaydımı yenilettim fakat kimlik kartına henüz bandrol bastırmadım. kitap ve bandrol için süre 4 nisana kadar mı bilgisi olan varsa yazsın lütfen.

örgün üniversite de okuyan veya mezun olanlar açık öğretime 2.üniversite olarak sınavsız geçiş hakları vardır.Ayrıca açık öğretim mezunları da önümüz deki yıldan itibaren bu haktan yaralanabilecek.Bu sene 25 kasım da başvurular sona erdi. önümüzdeki yıl muhtemelen ekim-kasım ayı içerisin de başlar kayıtlar.

teşekkürler canım

merhaba iktisat 3.sınıf geçmiş yıl sorularına nasıl ulaşacağız acaaba bilgi verirmsnz

E-öğrenme portalına giriş yapıp, fakülte seçimi yapılan kısımdan "sınav soruları" isimli başlığı seçerek ulaşabilirsin...:kahve:

Kızlar selam size bişey danışıcam.. benim kardeşim kocaeli meslek yüksekokulu kimya mezunu 2 yıllık..açıköğretimden 4 yıla tamamlamak istiyo bugün açıköğretim bürosuna gitmiş kayıt yaptırmak için kayıt zamanı eylüldeydi geçti demişler ama kardeşim tvde haberlerde izlemiş şubata kadar kayıt olunulabiliyomuş diye..bugün eve geldi çok moreli bozulmuş bir yılım kayboldu diye bu işte bi yalnışlıkmı var bittimi kayıtlar içinizde bu konuda bilgisi olan var mı..şimdiden teşekkürler..

Kızlar selam size bişey danışıcam.. benim kardeşim kocaeli meslek yüksekokulu kimya mezunu 2 yıllık..açıköğretimden 4 yıla tamamlamak istiyo bugün açıköğretim bürosuna gitmiş kayıt yaptırmak için kayıt zamanı eylüldeydi geçti demişler ama kardeşim tvde haberlerde izlemiş şubata kadar kayıt olunulabiliyomuş diye..bugün eve geldi çok moreli bozulmuş bir yılım kayboldu diye bu işte bi yalnışlıkmı var bittimi kayıtlar içinizde bu konuda bilgisi olan var mı..şimdiden teşekkürler..

evet geçti malesef

evet arkadaşım kayıtlar bitti..ben de okulöncesi eğitim 4.sınıftayımm..25 aralık son gündü..

hanımlar cevap verirseniz sevinirim,tlfnuma msj geldi adres büro,sınav merkezi değişikliklerini bugun son bildirme günüymüş,ben bu sene yeniyim bu ne demek oluyor sınav yerleri belli oldu mu ki değiştirelim?

Merhaba Arkadaşlar...
Ben 2 senelik Halkla İlişkiler Mezunuyumm,mezun olduktan sonra AÖF 3. sınıf İşletme bölümüne devam ettim, o sıralar bir kaç sınava girip bırakmıştım..
Kaldığım yerden devam edebilir miyim?
Bırakalı 4-5 sene oldu galiba:KK43: Af çıktı dediler...

Şimdiden teşekkürler...

X