- Konu Sahibi masal perisi
açıköğretimde kayıt dondurma nasıl oluyor bi bilgisi olan varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelıklı kac yıllık mezunusun.ikincisi tam olarak emın degılım ama 4 yılıık mezun ve yabancı dılle ılgılı bır bölum bıtırdıysen gırebılırsın herhaldeyerimsenibenkızlar aof den mezun olduktan sonra tum sınavlara gırme hakkına sahıp oluyor muyuz.üds kpds felan gırebılıyor muyuz bunlara
merhaba ben bu yıl halkla ilişkilerden mezun oluyorum bitti yani ama okulu uzatmak istiyorum lisans programı olarak hangilerine devam edebilirim sadece iktisat yada işletmemi???
bırde su bılgıler var KPDSkızlar aof den mezun olduktan sonra tum sınavlara gırme hakkına sahıp oluyor muyuz.üds kpds felan gırebılıyor muyuz bunlara
Anadolu Üniversitesince kamuoyuna duyurulan tarihler ve belirtilen esaslar çerçevesinde gereken kayıt yenileme işlemlerini yaptırmayan öğrencilerin kayıtları -yeniletme yapmadığı o yıl için - dondurulmuş sayılır. Yani o yıla ait "Öğretim Gideri" ve "Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı" 1. taksit bedellerini ödemeyen öğrenciler kayıtlarını dondurmuş sayılırlar.açıköğretimde kayıt dondurma nasıl oluyor bi bilgisi olan varmı?