Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

Ayyy canım benimm çok saol ya nasıl mutlu oldum bilemezsin içimi rahatlattın bende düşünüyordum acaba kacirirmiyim falan diye
Bu sene yerlestin o zaman. Ilk kez.geçen sene değil. Ne kadar harç ödedin. 205 mi.daha bizim baslamadi kayıtlar 12 ekimde basliyacak.

Merhaba arkadaşlar. Benim eşim bu sene açıköğretim kayıt yaptırdı. 2 yillik emlak bölümüne. Görevde yükselme için. Size danışmak istediğim birşey var. Aof sınavlarında önceden geçmiş yıllarda çıkan sorular çıkardı genelde. Hala öyle mi? Eşime bir arkadaşı son birkaç yıldır sistemin değiştiğini, artık eski yillardaki soruların çıkmadığını soylemis. Ne kadar doğru ? Eşimin tek derdi sinavlari geçmek olduğundan, konu çalışmak yerine, eski soruları çalışacaktı da.. Yardımcıolabilirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. Benim eşim bu sene açıköğretim kayıt yaptırdı. 2 yillik emlak bölümüne. Görevde yükselme için. Size danışmak istediğim birşey var. Aof sınavlarında önceden geçmiş yıllarda çıkan sorular çıkardı genelde. Hala öyle mi? Eşime bir arkadaşı son birkaç yıldır sistemin değiştiğini, artık eski yillardaki soruların çıkmadığını soylemis. Ne kadar doğru ? Eşimin tek derdi sinavlari geçmek olduğundan, konu çalışmak yerine, eski soruları çalışacaktı da.. Yardımcıolabilirseniz sevinirim.
Aslında doğru sistem değişti can eğrisi geldi. Eski sorular artık pek çıkmıyor diyorlar ama yinede çalışsın tabi. Soru tekniklerini vs. öğrenir

okulu dondurdum ben ama bi kaç kişiden duydum ki o harçlar birikiyomuş sonradan borç geliyormuş doğru mu acaba ?

Arkadaşlar merhaba bişey danışmak istiyorum, çalışma ekonomisi 3. sınıfa geçiş yaptım yardımcı kitap olarak egem i aldım ama çok kararsızım diğerleri hakkında da çok bir fikrim yok değiştirmelimiyim sizce yayınları az çok bilenler yardımcı olursa sevinirim.Teşekkürler...

Kızlar atatürk aöf de okuyanlar fikir verebilir mi? Biliyorsunuz sadece pdf kaynak ve videolar var ve çok uzun. Kaynak ne kullanıyorsunuz ve geçmiş sorulara nasıl ulaşıyorsunuz? sosyal hizmetler önlisans için?

Arkadaşlar ben kamu yönetimi 2.sinifim alttan 1 tane matematik var ama ben şimdi calismaya nerden başlıcam şaşırdım benim toplam 5 dersim var mesela istatistikten kaç ünite sorumluyum dondurmustum daha önce şimdi nerden başlıcam bilmiyorum lütfen bilen biri yardım etsin

Arkadaslar ben edebiyat 1. sinifim araliktaki vizeler yaklasti blen okuyn varsa bi yardimci olabilir mi yeni turk edebiyatina giris dersinde 11 unite var ben 6 uniteden sorumlu olmamlazim ama internette unite dagilimlarinda 1-3 unitelerden sorumlou oldugum yaziyor bilen yardimci olbilirmi

ahh ah buralarda az dolanmadık zamanında :KK14:
kaynak paylaşımı çalışma planı sınav stresi neler neler ...
sonuç çoooktan mezun oldukkk :KK70:

başarmak için önce önemseyin :cool:

Arkadaşlar aöf sınav yerleri belli oldu mu ?
Nette belli olduğu yazıyor ama ben giriş yapınca sınav yerine dair hiç bir şey görünmüyor .
Ay inşallah bi sorun yoktur harcı falan yatırdım öğrenci durumu aktif yazıyor ama

Arkadaşlar aöf sınav yerleri belli oldu mu ?
Nette belli olduğu yazıyor ama ben giriş yapınca sınav yerine dair hiç bir şey görünmüyor .
Ay inşallah bi sorun yoktur harcı falan yatırdım öğrenci durumu aktif yazıyor ama
Bende baktım aciklandigina dair duyuru var ama şuan açıklanmamış görünüyor.

Açıklanmadı genel de sınava 1 hafta kala açıklanır yada 10 gün kala.

Kızlar benim dersle ilgili bir sorum yok
malum sınav yaklaştı, ben bu sene kayıt oldum ama 1 hafta öncesinde saçımı karamel tonlarına çevirdi (kuaför hatası) benim saçlarım kahve tonlarındaydı kimliğimdeki foto eski saç rengim ama aöf resminde bu karamel sarımsı şey saçımın rengi , saçlarımı çok yıprattı şimdi ocaktaki sınavdan sonra ben saçımı boyatmayı düşünüyorum ama diğer sınavlarda sorun yaşar mıyım

aöf kimlik fotosu değiştirilebiliyor mu

Kızlar benim dersle ilgili bir sorum yok
malum sınav yaklaştı, ben bu sene kayıt oldum ama 1 hafta öncesinde saçımı karamel tonlarına çevirdi (kuaför hatası) benim saçlarım kahve tonlarındaydı kimliğimdeki foto eski saç rengim ama aöf resminde bu karamel sarımsı şey saçımın rengi , saçlarımı çok yıprattı şimdi ocaktaki sınavdan sonra ben saçımı boyatmayı düşünüyorum ama diğer sınavlarda sorun yaşar mıyım

aöf kimlik fotosu değiştirilebiliyor mu
Saç renginden dolayı sınava alınmayan bi kadın vardı değil mi? o_O Aöf kimliği diyorsan değiştirme seçeneği vardı diye hatırlıyorum.

X