- 12 Ağustos 2014
- 318
- 68
- 31
- Konu Sahibi masal perisi
- #2.241
Bilmiyorum bana sordu işte benim değişiklik olmamıştı siz ilçe milli eğitime gidin oradan alırsınız diplomanızı.
Tamm cok tesekkurler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum bana sordu işte benim değişiklik olmamıştı siz ilçe milli eğitime gidin oradan alırsınız diplomanızı.
Bilmiyorum.Herangı bı ucret alıyorlar mı
Tercihler başlamadan hallet bence diploma işini.Tmm cnm cok saol tekrar
Tercihler başlamadan hallet bence diploma işini.
Lys bittkten sonra Lys sonucu açıklandıktan sonra başlar Temmuz olur büyük ihtimalle.Kayıt için diploma şart o yüzden bir an önce hallet.Tercıhler ne zamn baslıyr
Lys bittkten sonra Lys sonucu açıklandıktan sonra başlar Temmuz olur büyük ihtimalle.Kayıt için diploma şart o yüzden bir an önce hallet.
Hayırlı Akşamlar , ben Anadolu AÖF den bu sene mezun oldum adalet önlisans Bölümü'nden. Herkes lisans a tamamla diyor ama lisansa sadece kamu, işletme, iktisat , uluslar gibi bölümlere var cine mezunları çok fazla ve KPSS se yüksek puan ile atanabiliyorlar anca sıkı çalışma ile.benimde aklımdan sosyal hizmet yasa sosyal hizmetler lisans geçiyor fakat dgs ile yada direk yatay geçiş yapılmıyor .yada yapan AÖF var mı bilmiyorum .sizden yardımcı olmanızı istediğim konu şu, 3.sınıf kamu Yönetimi'nden mi devam edeyim , yada 1. Sınıf sosyal hizmet mi ?kpss de ciddi alım yapıyor son yıllar ve puanı da 85-90 değil en azından.kusura bakmayın çok yaZdım.şimdiden teşekkür ederim HoşçakalınAçıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap verebilirim.sormak öğrenmek istediklerinizi bana sorabilirsiniz.?
ösym sınavına girmeden aöf okuyabiliyormuyuz sınevsız geçiş hakkı gibibişiy mesela ben adalet okuyabilir miyim
İkinci üni derken ben üni mezunuyum o oluyor mu2. Üniversite olarak okuyabilirsiniz sınavsız.
ama diğer türlü YGS ye girmeniz gerekiyor.