Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

Merhaba benim bi sorum olacak. Aslında durumum baya karışık ben 2013 yılında aöf ye kayıt yaptırdım ama o yıl baya sıkıntılı bir yıldı ailevi sorunlar sağlık problemleri falan gidemedim maddi olarak da kaydımı yenileyemedim maalesef. Gazi üniversitesinde bölümüme devam ediyordum myo. Şimdi 9 ay önce evlendim, eşimin tayini nedeniyle ankaradan vana taşındık. Elimde diplomamın aslı gibidirleri var. Diplomam halen gazi de ilişiğimi kesmedim. Kayıt yaptırıp gitmediğim için büyük ihtimal aöfden kaydım silindi bu sene şükür durumlarımı toparladım maddi manevi ve sınava girdim aöf edebiyat okumak istiyorum, doğuda olduğumuz için. Şimdi daha önce devam etmediğim bölüm bana sıkıntı yaratır mı ve sadece diplomamın aslı gibidirleriyle kayıt yaptırabilir miyim

Arkadaşlar düz lise çıkışlıyım, iki yıllık gıda bölümü mezunuyum lakin YGS ye girdim bu sene çocuk gelişimi açık öğretim tercih yapabiliyor muyum?
İlla çocuk gelişimi meslek lisesi mezunu olmak gerekiyor...

Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap verebilirim.sormak öğrenmek istediklerinizi bana sorabilirsiniz.?
Hayırlı Akşamlar , ben Anadolu AÖF den bu sene mezun oldum adalet önlisans Bölümü'nden. Herkes lisans a tamamla diyor ama lisansa sadece kamu, işletme, iktisat , uluslar gibi bölümlere var cine mezunları çok fazla ve KPSS se yüksek puan ile atanabiliyorlar anca sıkı çalışma ile.benimde aklımdan sosyal hizmet yasa sosyal hizmetler lisans geçiyor fakat dgs ile yada direk yatay geçiş yapılmıyor .yada yapan AÖF var mı bilmiyorum .sizden yardımcı olmanızı istediğim konu şu, 3.sınıf kamu Yönetimi'nden mi devam edeyim , yada 1. Sınıf sosyal hizmet mi ?kpss de ciddi alım yapıyor son yıllar ve puanı da 85-90 değil en azından.kusura bakmayın çok yaZdım.şimdiden teşekkür ederim Hoşçakalın

ya benim durumum farkli ben acikogretimden 4 yillik kazanabilcekken 2 senelik tercih yaptim ama kazansamda kazanmasamda ek tercih oluyomu acikogretimde

Cnm merhaba yine başını aritcam kusura bakma aof buro yönetimi ve yönetici asistanlığı bölümünü kazandım bunla ilgili bi kaç sorum olacaktı
1. Katkı ücreti ne kadar kaç kere yaptırılıyor
2. Uygulama dersi var bunun sinawi nasıl yapılıyor dewam zorunluluğu yokmuş
3. Siwasta oturuyorum sinawa siwastada girebilirim demi

kizlar ben tekrar bi sorumu yineleyim cevap bekliyorum nolur ben simdi 241 puan aldim bu acikogretim islerinden pek anlamiyom dort senelik uni yerine iki senelik tercih ettim ve. muhasebeyi kazandim ikinci tercih yapabiliyomuyum.

bide bn dort senelik universiteyi biraktim bolumum kamu yonetimiydi ama hala kaydim var gaziosmanpasa universitesinde simdi aofden diploma ornegi asli neyse onu istiyolar ya ben bu kaydimi sildirmek zorundamiyim yoksa lise diplomami mi goturcem aof ye

Merhaba, ben bu sene aöf ( Anadolu üniversitesi- eskişehir) halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü kazandım. Nerden, nasıl kayıt yaptırabilirim bu konuda bana bilgi verebilir misiniz lütfen..

X