Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

Merhabalar ben aöf kamu yonetiminde okuyodum1.sinifi geçtim sonra kayıt yaptirmadim 3 yil ara verdim şimdi tekrar nasıl ders secicem banka ya nekadar odiycem vakıf bankasinami yatirmam gerekiyor lütfen beni birisi bilgilendirsin direk büroyami gitmem gerek şimdiden teşekkürler

AÖF okuyorum İlahiyat. 2. sınıfım. Ders düzenim 0. Napıcam,nasıl düzene sokucam bilmiyorum. Alttan derslerimde var. Bir de evliyim. Bilmiyorum bu evli olmam bahane midir :/ Gerekçe mi.. Herkes AÖ Canım ne var sanki her trlü yaparsın diyor . Ama ben sallamasyonla sınıf geçmek istemem. Ve bilinçsizce üni mezunu olmak istemiyorum..

AÖF okuyorum İlahiyat. 2. sınıfım. Ders düzenim 0. Napıcam,nasıl düzene sokucam bilmiyorum. Alttan derslerimde var. Bir de evliyim. Bilmiyorum bu evli olmam bahane midir :/ Gerekçe mi.. Herkes AÖ Canım ne var sanki her trlü yaparsın diyor . Ama ben sallamasyonla sınıf geçmek istemem. Ve bilinçsizce üni mezunu olmak istemiyorum..

Cnm merhaba bende bu sene kazandım aof buro yönetimi ve yönetici asistanlığı bende ewliyim üstelik yedi aylık da kizim wr bende basarcam mi hiç bilmiyorumm

Ara sınavdan iyi alıyorum dönemden dusuk dersten kalıyorum biktim ders çalışmaya başladım alttan 4 dersim var 2. Sınıfın dersleri var bu yıl verecek bütün aldığım dersleri sınava çok var nasıl kalıcı olmasını sağlayabilirim bilgilerimi siz nasıl çalıştınız

selamün aleyküm.
ben bu sene ilahiyat kaydınınkaçırmışım.şimdi ne yapacağımı hiç bilmiyorum boşa kaldım bu sene ve bu beni çok üzüyor,boşuna sene kaybettim.
şimdi benim sorum şu;
1. Önümüzdeki sene ünv ste sınavına girip bir bölüm seçsem ,o bölüm ne olabilir...
(açık lise mezunu olduğum için matematik sıfır,bu eksiklerimi evde çalışarak kapatabilirmiyim)
önü açık ,türbanla okuyup,iş sahibi olabileceğim bir bölümden bahs ediyorum.
2.kpss ve dhbt sınavının tekrarı ne zaman yapılır?
3. önlisans ilahiyat okuyarak ne gibi görevler ve işlerde çalışabilirim?
4.bu sene yapabileceğim bir şey varmı?

TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.

ay bilen birisi bana yardım etsin pls.

şimdi ben kamu dört yıllık aöf mezunuyum..
yeniden adalete başladım
bazı derleri kamu okurken görmüştüm. mesela
anayasa hukuku. idare hukuku temek bilgi tek ve ingizce
ben bunlardan muaf olur muyum sizce ve nasıl

ay bilen birisi bana yardım etsin pls.

şimdi ben kamu dört yıllık aöf mezunuyum..
yeniden adalete başladım
bazı derleri kamu okurken görmüştüm. mesela
anayasa hukuku. idare hukuku temek bilgi tek ve ingizce
ben bunlardan muaf olur muyum sizce ve nasıl
Ingilizce. Temel bilgi teknolojileri. Türk dili . İnkılap Tarihi bu derslerden muaf olursunuz.
Diğer anayasa hukuku. Idare hukuku bunlardan muaf olmazsiniz.

Arkadaşlar halkla ilişkiler bölümü kazandım (anadolu üniv) bana ingilizce, temel bilgi teknolojileri, genel işletme, pazarlama yönetimi, psikoloji, iletşim bilgisi , iktisata giriş kitaplarını verdiler.. eksiğim varmı ? olması geereken tüm kitaplar bunlar mı? almanca ve fransızca şart mı?

Canım bide kayıt yenileme warmis 12sinde galiba bendemi kayıt yeniliycem yeni kayıt yaptırdım birinci sinifa
Hayır. Yaptirmayacaksin. Üst sınıflar için o.2.3.ve 4.sınıf.
Sen bahar dönemi yapacaksın 2.dönem yani Şubat Mart gibi.

X