- 12 Ağustos 2014
- 318
- 68
- 31
-
- Konu Sahibi masal perisi
- #2.261
Ben artik mezunum isletmeden :))
Tskler :)))Ooo hayırlı olsun darısı başımıza .d
AÖF okuyorum İlahiyat. 2. sınıfım. Ders düzenim 0. Napıcam,nasıl düzene sokucam bilmiyorum. Alttan derslerimde var. Bir de evliyim. Bilmiyorum bu evli olmam bahane midir :/ Gerekçe mi.. Herkes AÖ Canım ne var sanki her trlü yaparsın diyor . Ama ben sallamasyonla sınıf geçmek istemem. Ve bilinçsizce üni mezunu olmak istemiyorum..
Muaf olma yok gececeksin. Gecemezsen dönem uzar.anadolu universitesi mi.Bende bisi sorcam bazı dersleri veremezsek nolcak lisedeki gibi muaf olma warmi yoksa kesin geçmemiz mi gerekiyor
Muaf olma yok gececeksin. Gecemezsen dönem uzar.anadolu universitesi mi.
Istediginiz kadar okursunuz 4 yıl diye bir kural yok.Ewet anadolu üniversitesi sanırım ön lisansta dort yıl hakkımız oluyor iki yıl kendinin iki yılda uzatma veriyorlar dogrumu
Istediginiz kadar okursunuz 4 yıl diye bir kural yok.
Evet harcini yatırıp sınavlara giriyorsun. Hangi bolum.Gercekmi dersleri verene kadar hakkımız war yani
Ingilizce. Temel bilgi teknolojileri. Türk dili . İnkılap Tarihi bu derslerden muaf olursunuz.ay bilen birisi bana yardım etsin pls.
şimdi ben kamu dört yıllık aöf mezunuyum..
yeniden adalete başladım
bazı derleri kamu okurken görmüştüm. mesela
anayasa hukuku. idare hukuku temek bilgi tek ve ingizce
ben bunlardan muaf olur muyum sizce ve nasıl
hadi yaaaIngilizce. Temel bilgi teknolojileri. Türk dili . İnkılap Tarihi bu derslerden muaf olursunuz.
Diğer anayasa hukuku. Idare hukuku bunlardan muaf olmazsiniz.
Evet harcini yatırıp sınavlara giriyorsun. Hangi bolum.
Evet harcini yatırıp sınavlara giriyorsun. Hangi bolum.
Hayır. Yaptirmayacaksin. Üst sınıflar için o.2.3.ve 4.sınıf.Canım bide kayıt yenileme warmis 12sinde galiba bendemi kayıt yeniliycem yeni kayıt yaptırdım birinci sinifa