- 12 Ağustos 2014
- 318
- 68
- 31
-
- Konu Sahibi masal perisi
- #2.281
Hayır. Yaptirmayacaksin. Üst sınıflar için o.2.3.ve 4.sınıf.
Sen bahar dönemi yapacaksın 2.dönem yani Şubat Mart gibi.
Bu sene yerlestin o zaman. Ilk kez.geçen sene değil. Ne kadar harç ödedin. 205 mi.daha bizim baslamadi kayıtlar 12 ekimde basliyacak.Ayyy canım benimm çok saol ya nasıl mutlu oldum bilemezsin içimi rahatlattın bende düşünüyordum acaba kacirirmiyim falan diye
Bu sene yerlestin o zaman. Ilk kez.geçen sene değil. Ne kadar harç ödedin. 205 mi.daha bizim baslamadi kayıtlar 12 ekimde basliyacak.
Aslında doğru sistem değişti can eğrisi geldi. Eski sorular artık pek çıkmıyor diyorlar ama yinede çalışsın tabi. Soru tekniklerini vs. öğrenirMerhaba arkadaşlar. Benim eşim bu sene açıköğretim kayıt yaptırdı. 2 yillik emlak bölümüne. Görevde yükselme için. Size danışmak istediğim birşey var. Aof sınavlarında önceden geçmiş yıllarda çıkan sorular çıkardı genelde. Hala öyle mi? Eşime bir arkadaşı son birkaç yıldır sistemin değiştiğini, artık eski yillardaki soruların çıkmadığını soylemis. Ne kadar doğru ? Eşimin tek derdi sinavlari geçmek olduğundan, konu çalışmak yerine, eski soruları çalışacaktı da.. Yardımcıolabilirseniz sevinirim.
Zannetmiyorum. Altan dersin olursa harç miktarı biraz artar ama.misal 205 se 230 olur.okulu dondurdum ben ama bi kaç kişiden duydum ki o harçlar birikiyomuş sonradan borç geliyormuş doğru mu acaba ?
anladım teşekkürler cevap içinZannetmiyorum. Altan dersin olursa harç miktarı biraz artar ama.misal 205 se 230 olur.
Bende baktım aciklandigina dair duyuru var ama şuan açıklanmamış görünüyor.Arkadaşlar aöf sınav yerleri belli oldu mu ?
Nette belli olduğu yazıyor ama ben giriş yapınca sınav yerine dair hiç bir şey görünmüyor .
Ay inşallah bi sorun yoktur harcı falan yatırdım öğrenci durumu aktif yazıyor ama
Oh ya nasıl rahatladım anlatamam şuan =)Bende baktım aciklandigina dair duyuru var ama şuan açıklanmamış görünüyor.
Saç renginden dolayı sınava alınmayan bi kadın vardı değil mi?Kızlar benim dersle ilgili bir sorum yok
malum sınav yaklaştı, ben bu sene kayıt oldum ama 1 hafta öncesinde saçımı karamel tonlarına çevirdi (kuaför hatası) benim saçlarım kahve tonlarındaydı kimliğimdeki foto eski saç rengim ama aöf resminde bu karamel sarımsı şey saçımın rengi , saçlarımı çok yıprattı şimdi ocaktaki sınavdan sonra ben saçımı boyatmayı düşünüyorum ama diğer sınavlarda sorun yaşar mıyım
aöf kimlik fotosu değiştirilebiliyor mu
Saç renginden dolayı sınava alınmayan bi kadın vardı değil mi?Aöf kimliği diyorsan değiştirme seçeneği vardı diye hatırlıyorum.