Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

Canım ben bi okulda girdim telefona bişey demediler kapatıp sıranın üstüne koyman yeterli dediler öyle yaptım, başka bi okulda girdim telefonu kesinlikle almıyoruz dediler emanete verdim ama cantayla falan girdim yani. Ben telefonu saklayabiliyosan üstünde sakla derim hiç telefon muhabbetine girme oradakilerle ama öyle sıkı bir arama yapmıyolar. Sağları solları belli olmuyor yani.

kapatip cüzdana koyup saklamayı düüşnüorm bakalım saol canım birazcık rahataldım okula baglı demekki bu iş .. iyi geceler sınava gireceksen başarılar diliyorum :KK54:

kapatip cüzdana koyup saklamayı düüşnüorm bakalım saol canım birazcık rahataldım okula baglı demekki bu iş .. iyi geceler sınava gireceksen başarılar diliyorum :KK54:

sağ ol canım ben nişanlım yüzünden bu dönem kaydımı yeniletemedim bi sonraki dönem inş sanaaa basarılarrr cnm :) iyi geceler

kızlar sınav sonuçları ne zaman açıklanıyo
geçme notu kaç bu arada

Geçme notu çan eğrisine bağlı... Eskiden ilk sınavın yüzde 30u ve 2. sınavın yüzde 70inin toplamı 50 olmak zorundaydı ama yeni kredili sistemde çan eğrisindeki geçme notu geçerli yani 40 da olabilir 60 da...

iktisat 4. sınıf okuyan var mı aranız da? bu dönem ösizcede çok zor değil miydi sorular? yani direk bilgi isteyen o kadar konu vardı ki...
allahtan özet çıkartarak çalıştım fakat genede endişeliyim, çünkü gerçekten zor geldi bana

kızlar beni de aydınlatın..

Güz Dönemi Ara Sınavı 14 – 15 Aralık 2013
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 25 – 26 Ocak 2014

Bahar Dönemi Ara Sınavı 26 – 27 Nisan 2014
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 07 – 08 Haziran 2014

olmak üzere 4 sınav var..1 dersten 4 kere sınava girmiş olmuyormuyuz önceden vize final ve bütünleme vardı ben anlayamadım açıkçası

Arkadaşlar bu açıköğretim ingilizce sorununu ne yapıyorsunuz? başarılı olan geçen var mı? başarılı olmak için tavsiye edebileciğiniz formüller, kaynaklar, vs var mı?

kızlar beni de aydınlatın..

Güz Dönemi Ara Sınavı 14 – 15 Aralık 2013
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 25 – 26 Ocak 2014

Bahar Dönemi Ara Sınavı 26 – 27 Nisan 2014
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 07 – 08 Haziran 2014

olmak üzere 4 sınav var..1 dersten 4 kere sınava girmiş olmuyormuyuz önceden vize final ve bütünleme vardı ben anlayamadım açıkçası

Tatlım bir ilk dönem aldıgın dersler oluyor onlardan güz döneminde sorumlu oluyorsun ve 2 kere ara ve dönem sonu sınavı olarak giriyorsun :nazar:

2.dönemde yenı dersler oluyor yanı o ılk donemdekıler degıl onları alıyorsun bahar dönemi dersleride ayrı olmuş oluyor :KK51:

Tatlım bir ilk dönem aldıgın dersler oluyor onlardan güz döneminde sorumlu oluyorsun ve 2 kere ara ve dönem sonu sınavı olarak giriyorsun :nazar:

2.dönemde yenı dersler oluyor yanı o ılk donemdekıler degıl onları alıyorsun bahar dönemi dersleride ayrı olmuş oluyor :KK51:

hım anladım canım..şimdi bahar dönemi derslerime baktım da moralim bozuldu bunlar nerden cıktı dıye:) 2 dersim vardı geçince biticekti bir ton da ordan ders çıktı lanet olsn bu kredi sistemine:)

sınavlarınız nasıl geçti kızlar ben çok çalışamadığımdan anlayamadım bile sorular zor muydu kolay mıydı : (

sınavlarınız nasıl geçti kızlar ben çok çalışamadığımdan anlayamadım bile sorular zor muydu kolay mıydı : (

merhba daha önce yazmısmıydım buraya hatırlamıyorum:18::18::KK17::KK17::KK17:bende aöf türk dili edebiyatı 1.sınıfım.
sorular kolaydı bana göre ..bende çok çalışmadım ondan kolay geldi sanırım.

sizin nasıl geçti......:26:

merhba daha önce yazmısmıydım buraya hatırlamıyorum:18::18::KK17::KK17::KK17:bende aöf türk dili edebiyatı 1.sınıfım.
sorular kolaydı bana göre ..bende çok çalışmadım ondan kolay geldi sanırım.

sizin nasıl geçti......:26:

kolaydı sanki sorular ya,daha çok çalışabilseydim çok daha kolay gelecekti bana da zorlandım biraz ben:KK43: geçicek kadar alırım inşallah.ben de işletme 3 üm

(bi de nicklerimizin windleri aynı: ))

kolaydı sanki sorular ya,daha çok çalışabilseydim çok daha kolay gelecekti bana da zorlandım biraz ben:KK43: geçicek kadar alırım inşallah.ben de işletme 3 üm

(bi de nicklerimizin windleri aynı: ))

inşallah geçeriz :18:
öylebir dalmısımki birde diyorum softwind nerden tanıdık geliyor:KK1:
parantezi okuyunca farkettim:KK1:

Açıköğretimde birinci dönem kayıt yenileme yapmadım ve sınavlarına girmedim sonradan devam etmeye karar verdm ikinci dönem harcı yatırıp devam edebiliyor muyum ?

Açıköğretimde birinci dönem kayıt yenileme yapmadım ve sınavlarına girmedim sonradan devam etmeye karar verdm ikinci dönem harcı yatırıp devam edebiliyor muyum ?

eğer kaydın önceden yapılmışsa bildiğim kadarıyla evet devam edebirsin harcı yatırıp 2.dönem sınavlara girersin

canım bende işletme 3.sınıftayım daha önce kayıt yaptırmıştım ama sınavlara girememiştim bu yıl bahar dönemi iÇİN KAYIT YENİLİYCEM SINAVLARA NERDEN HAZIRLANIYORSUNUZ MURAT YAYINLARINI DUYDUM AMA İYİMİKİ BİDE HANGİ KONULARDAN ÇIKACAK SORULAR ONU NERDEN BİLİYORUZ

canım bende işletme 3.sınıftayım daha önce kayıt yaptırmıştım ama sınavlara girememiştim bu yıl bahar dönemi iÇİN KAYIT YENİLİYCEM SINAVLARA NERDEN HAZIRLANIYORSUNUZ MURAT YAYINLARINI DUYDUM AMA İYİMİKİ BİDE HANGİ KONULARDAN ÇIKACAK SORULAR ONU NERDEN BİLİYORUZ

canım öncelikle şunu söyliyeyim: herhangi yardımcı kitaba ihtiyacımız yok.çünkü sorular hep kendi verdikleri kitaplardan çıkıyor.anlayarak okuyup ünite sonlarındaki soruları çözmek yeterli.bir de çıkmış sorulara baktın mı gayet başarılı olursun.vizede ilk 4 üniteden,finalde de tüm kitaptan sorumluyuz.yani kitapları daha almadım bilmiyorum da hepsinde 8 ünite mi vardır,sen yarı yarıya diye düşün.ama kayıt yenileme dün sondu canım kaçırmamışsındır inşallah: (

canım öncelikle şunu söyliyeyim: herhangi yardımcı kitaba ihtiyacımız yok.çünkü sorular hep kendi verdikleri kitaplardan çıkıyor.anlayarak okuyup ünite sonlarındaki soruları çözmek yeterli.bir de çıkmış sorulara baktın mı gayet başarılı olursun.vizede ilk 4 üniteden,finalde de tüm kitaptan sorumluyuz.yani kitapları daha almadım bilmiyorum da hepsinde 8 ünite mi vardır,sen yarı yarıya diye düşün.ama kayıt yenileme dün sondu canım kaçırmamışsındır inşallah: (

canım kaydımı yaptım ben kaçırmadım:KK34: kitaplarımı aldeyimiım ben..ilk 4 üniteyimi çalışayım bide çıkmış sorulara internettenmi bakıyım yada muratın soru bankasınımı alayım:26:

canım kaydımı yaptım ben kaçırmadım:KK34: kitaplarımı aldeyimiım ben..ilk 4 üniteyimi çalışayım bide çıkmış sorulara internettenmi bakıyım yada muratın soru bankasınımı alayım:26:

ha iyi ozaman ben daha almadım kitaplarımı: (
ama eğer toplamda 8 ünite varsa ilk 4 ünü çalış,10 ünite varsa 5 ini çalış yarı yarıya yani.çıkmış soruları ben netten indiriyorum,ama sadece çıkmış sorular olarak tabi kitabı da alabilirsin.ama konu anlatımı ya da soru bankası olarak yardımcı kitaba gerek yok canım

ha iyi ozaman ben daha almadım kitaplarımı: (
ama eğer toplamda 8 ünite varsa ilk 4 ünü çalış,10 ünite varsa 5 ini çalış yarı yarıya yani.çıkmış soruları ben netten indiriyorum,ama sadece çıkmış sorular olarak tabi kitabı da alabilirsin.ama konu anlatımı ya da soru bankası olarak yardımcı kitaba gerek yok canım

tamam canım çok sağol:KK16:

X