Açıköğretim dikey geçiş

buket_82

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
256
128
648
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Ben 2008 yılında iki senelik Dış ticaret bölümünden mezun oldum. 2009 yılında da açıköğretime kayıt yaptırdım, iktisat bölümüne 3. sınıftan devam etmek istedim. İşe girince de derslere hiç çalışamadım ve sınıfı geçemedim. Daha sonra da hiç kayıt yenilemedim, şimdi tekrar devam etmek istiyorum fakat şunu merak ediyorum. Tekrar aynı bölümden ve üçüncü sınıftan devam edebilir miyim yoksa başka bölüm seçip tekrar üçüncü sınıftan mı devam ederim? Eğer başka bölüm seçebilirsem uluslararası ilişkiler bölümünü istiyorum.

Başka merak ettiğim bir konu da lisansa tamamlamak için herhangi bir yıl sınırlaması var mı? Yani okulu bitirdikten şu süre sonrasında üçüncü sınıfa devam edebilirsiniz diye bir sınırlama var mı? ben okulu bitireli 5 sene olacak nerdeyse, üçüncü sınıftan devam edebilirim değil mi? tekrardan birinci sınıftan başlamama gerek yok? Umarım anlatabilmişimdir :))

Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi lütfen? Şimdiden teşk ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…