• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açıköğretim derslerine yardımcı hangi yayının kitapları?

ben iktisat 1. sınıfım
murat ilkumutun hangi kitaplarını almalıyım
a,b gibi kitapları var
hangisini alacığımı bilmiyorum yardımcı olursanızsevinirim
sadece onlardan çalışmak yeterlimi anadolu üni. verdiği kitaplara da çalışayım mı?

sadece muratınkilere çalışsan yeterlidir bnce sakın açıköğretimin kitaplarına bakma kafan iice karışır.

murat açıköğretime gidiorum geçen senede gittim çk memnunum mecidyeköye gidiorum hocaları süper anlatıo arkadaşlar

bende murat yayınlarından çalışıyorum bana pek faydası olmadı problem bendemi acaba??? bir de bugün kitapçıya girdim bi bakayım diye yargı yayınlarının 2004-2009 çıkmış sorular kitabına rastladım hemen aldım umarım işe yarar aslında eski sorular aöfnin kendi sitesinde var ama oradan zor oluyor...

ben devletin verdiği kitapları almadım murat eğitimin a ve b kitabını aldım işletme için olanını ne yazdılarsa çıkıyor sınavlarda çok iyi bence (:

slm kızlar ne güzel herkes geçmiş canlar ben 5 senedir genel matematik yüzünden kalıyorum yani 2 den 3 e geçemiyorum hala pes etmedim aranızda tavsiyesi olan varmı murat ilkumutun vcd setini önerdiler elinde olan arkadaş varmı ya da dershane notları ya da etkili bir tavsiye kitap gibi sevaba girersiniz

kızlar bende işletme 4.üncü sınıfım bir kitap yargı yayınları bir kitap murat aldım birde ders kitaplarını aldım ama daha başlayamadım yaa :((

Back