açıköğretim adalet

keping

aNaSıNıN KuZuSu aBi oLDu
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
821
948
merhaba arkadaşlar..benim en yüksek puanım eklemeli ygs5 ten 273 puan..anadolu acıköğretim adalet yazamazmıyım?klavuzda 288 puan yazıyor..bu ne demek şimdi..bir bilen varsa cevap yazsın lütfennn

Adalet mezunlari ne is yapiyor diye arastir hemen hemen hepsinde kpss var is bulurken

merhaba arkadaşlar..benim en yüksek puanım eklemeli ygs5 ten 273 puan..anadolu acıköğretim adalet yazamazmıyım?klavuzda 288 puan yazıyor..bu ne demek şimdi..bir bilen varsa cevap yazsın lütfennn
Taban puanı 288 tercih verirsiniz ama yine 288 olursa ilk tercihte gelmez ondan önceki sene 290-291 arası idi geçen sene 288 oldu fazla düşeceğini zannetmem ama yinede verin tabi yanına bir kaç bölüm daha ekleyin derim tek tercihte kalmayın.

yerleştiniz mi taban puanı yüksemiş 318

başka yerleşen varsa buradan yazışalım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…