açıköğretim 2 yıllık çocuk gelişimi okumak için yardım

daha tercih yapmadık ama bu sınavsız gecişte nasıl tercih yapmamız gerekiyor normal üniversitelleri mi yazıcaz yada anlamadıgım ıcın soruyorum acıkögretım olanlarımı kafan karma karışık oldu

daha tercih yapmadık ama bu sınavsız gecişte nasıl tercih yapmamız gerekiyor normal üniversitelleri mi yazıcaz yada anlamadıgım ıcın soruyorum acıkögretım olanlarımı kafan karma karışık oldu
Temmuzda başlıyacak örgünde verebilirsin aöf verebilirsin.Aynı anda yapılıyor zaten.Ama sen çocuk Gelişimini tercih et.farklı üniversite yok ki tercih zamanı göreceksin zaten kodlarda isimler hepsi çıkar.

merhaba hanımlar
ben açıköğretim lisesi mezunuyum ve açıköğretim halkla ilişkiler önlisan programından 2010 da mezun oldum çocuk gelişimi okumak istiyorum ama bunun için illede meslek lisesi diplamasımı almam gerekiyor bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim

Üniversitesi mezunusunuz değil mi halkla ilişkiler yani.eğer üniversite mezunu iseniz Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2 yıllık çocuk gelişimi bölümüne sınavsız 2.universite kapsamında kayıt yaptırabilirsiniz. On kayitlar başladı.

evet halkla ilişkiler bölümünden 2010 da mezun oldum cevap için çok teşekkür ederim

Merhabalar konuya uzun zamandır yazılmamış mam neyse. Ben ticaret meslek lisesi mezun uyum. 32 yaşındayım 2 çocuğum var. Daha yeni muhasebe kurşunu bitirdim. En azından on muhasebeci olurum diyordum ama hep hayalim anaokulu öğretmeni olmaktı. Bu sabah oğlumun gittiği anaokulundan bir teklif aldım. Okulun sahibi ünv. Sınavına gir açıköğretim yerleş ve hemen başla öğretmen olarak dedi. Size sormak istediğim açıköğretim çocuk gelişimi bölümü puanları yüksek mi ve sozel mi yapmak gerekiyor. Bide siz olsaydınız napardiniz

sınav başvuru tarihi 20 ocakta sona eriyor bence başvuru yapın ama öncesinde biraz hazırlanın şansınızı deneyin madem işte hazır

Kızlar sorum var size ben okulöncesini 1.5 yıl okuyup dondurdum açıköğretimden ve amerikadayım malum buradan devam edemiyorum büro olmadığı için eğitimime nasıl devam edebilirim

mrb arkadaşlar biraz araştırdım ama bişey bulamadım 4 yıllık örgün işletme mezunuyum hep anaokulu öğretmeni olmak istedim 1 puanla okul öncesini kaçırmıştım sonra 2. sınıfta işletmeyi bıraktım tekrar sınava girdim kazanamadım işletmeye devam ettim falan yani hep içimde kaldı işletmeden alımda belli zaten imkansız oldu artık,neyse asıl sorum lisans mezunları sınavsız geçebiliyormu ygs ye girmek gerekiyormu yada meslek lisesi mezunu şartı varmı bilgisi olan varmı

Erzurum Atatürk Üniversitesi AÖF 2 yıllık bölüme sınavsız kayıt olursunuz ve okursunuz 4 yıllık üniversite mezunu oldugunuz icin önlisans kpss giremezsiniz. Devlette öğretmenlik için 4 yilliga tamamlamaniz gerek.
Anadolu Üniversitesi ise bu yıl açtı 2.üniversite olarak alıp almadığı yaza doğru belli olur.

teşekkür ederim ederim arkadaşım şansımı denemek istiyorum bu sene bakalım kısmette varsa :) ayrıca bişey daha duydum nekadar doğru bilmiyorum açıktan 2 yıllık sosyoloji bitirince okullarda rehber öğretmen olarak çalışma imkanı varmış bu konuda bilgin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…