- 2 Ekim 2014
- 125
- 19
- 28
Erzurum Atatürk Üniversitesi açıköğretim fakültesi 2 yıllık(önlisans) çocuk gelişimi bölümü açıldı,ve o bölümde okuyan öğrenciler var.Açıköğretim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programı kapandı.
Evet çocuk gelişimi önlisans var, okul öncesi yok.Erzurum Atatürk Üniversitesi açıköğretim fakültesi 2 yıllık(önlisans) çocuk gelişimi bölümü açıldı,ve o bölümde okuyan öğrenciler var.
4 yıllık sosyal hizmetlerin puanı 300 üzerinde.Çocuk gelişmi mezunu iseniz tercih verebilirsiniz sınavsız geçiş tercihi böyle bir hakkınız var çektiğiniz puana bakılmaz bu durumda.Yani Erzurum Atatürk üniversitesi çocuk gelişimi bölümü 2 yıllık onu verebilirsiniz,eğer bu sene mezun oluyorsanız Yerleşme şansınız yüksek çocuk gelişimine.meslek lisesi okudum ama sınavdanda 201 cakınca direk acıkögretım benı temizler düşüncesiyle ama secemıyorum 2 yıllık cocuk gelişimimi yksa 4 yıllık acıktan sosyal hızmetlermı ? kararsız kaldım
Kalkmadı yok öyle birşey ygs önemli değil adı üstünde 2 yıllık bölüm ve sizin bölümünüz bölüm, zaten çocuk gelişimi açıktan okunan bir bölüm üniversiteye gidilmiyor diğer liseler için taban puanı 410 ama siz şanlısınız.vize sınavları internet üzerinden final sınavları ise belirli merkezlerde ki okullarda yapılıyor eğer Yaşadığınız şehirde merkezi var ise finali yaşadığınız şehirde yapılır yok ise en yakın ilde yapılır elinizde böyle bir fırsat var kaçırmayın derim.evet bu sene mezun oluyorum sizde diyorsunuz ki 2 yıllık coccuk gelişiminden sınavsız gecışten yararlanabilirsiniz fakat bunun için anladıgım kadarıyla ygs önemli deil onemli olan diploma puanı mı dıyorsunuz hem bu sınavsız geciş çoçuk gelişimi için kalktı dıyorlar cogu yerde ve bu sınavsız gecişte dırek unıversıteye mı gidiliyor açıktan olmuyormu bu sınavsız gecişş
Okul öncesi kalktı çocuk gelişmi kalkmadı Erzurum Atatürk Üniversitesi açıköğretim Fakültesi'nde 2 yıl çocuk gelişimi bölümü var.Kalkmadimi okul oncesi
Vardır bence yok sa en yakın ilde yapılır finali,tercihte ver mutlaka.açıklaman için cok teşekkürler ama bursa'da merkezi var mı tam olarak bilmiyorum kısaca tekrardan bilgilendirmen için cok cok cok teşekkürler