ben aöf okul öncesi öğretmenliği 4. sınıf okuyorum eğer aöf den düşünüyosan kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunu alıyorlar sadece ama örgün düşünüyosan diğer üniversitelerden yapabilirsin.
eğer kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunu değilseniz açık öğretimden o bölümü seçemiyorsunuz. ancak açık öğretim lisesine kayıt yaptırıp yeniden lise okursanız çocuk gelişimi bölümüne denk ikinci bir lise diplomanız oluyor. böylece açık öğretim fakültesinden seçim yapabiliyorsunuz. başvurular halkeğitim merkezlerine yapılıyor bildiğim kadarıyla. detaylı bir araştırma yapın hayallerinizi de hiç ertelemeyin.
arkadaşlar yıllardır içimde kaldı anasınıfı öğretmenliği okuyamadım diye düz lise mezunuyum puanı bir türlü yettiremedim aynı puanı meslek lisesi okuyup alsaydım çoktan öğretmendim ama göndermedi ailem neyse sorum şu 2 yıl önlisans başka bir bölüm okudum ben açıköğretim fakültesinde mesela 2 yıllık ilahiyatı sınava girmeden kayıt yaptırarak okuyabiliyorum bu şekilde 2 yıl çocuk gelişimi de okumam mümkün mü acaba bilgisi olan var mı ne olur yardımcı olun