açıköğretim 2 yıllık çocuk gelişimi okumak için yardım

Ben açik lise cocuk gelisimi okuyorum ... 18 yasindayim 10. Siniftayim surekli sinav oluyoruz her hafta kültür derslerimde var zorlaniyorum 110 krediyi nasil tamamlicam kültür derslerinden bilmiyorumm nasil calismam gerekk? Sinavsiz gecis hakkimida kullanmak istiyorum 2 yilliga bu bana ne kazandirir

Teşekkürler arkadaşlar ben biraz aceleciyim galiba hemen bişiyler olsun istiyorum arkadaşımın bir anaokulu var onun için kurs vs düşündüm olabilirmi diye herşeyin hayırlısı bakalım

Merhaba kızlar bir şey sorucam sizlere umarım yardımcı olursunuz...
2006 yılında kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünden mezun oldum.
Ama bölümümü okumadım o zamanki çocuk aklı işte.
Şimdi açıköğretimden kamu yönetimini okuyorum ama okumuyorum aslında o kadar ilgi lanımın dışındaki derslere çalışmak ve sınava girmek benim için işkence o yüzden ne çalışıyorum nede sınava giriyorum...
Kısacası okul öncesi bölümünü okumak istiyorum ama bu bölüm her şehirde açıköğretim olarak mevcut mu? En son bu bölüme girenler yada bilgisi olanlar bana cvp verirse sevinirim.

Açıköğretim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programı kapandı.
Erzurum Atatürk Üniversitesi açıköğretim fakültesi 2 yıllık(önlisans) çocuk gelişimi bölümü açıldı,ve o bölümde okuyan öğrenciler var.:KK39:

Merhaba ben cocuk gelişimi mezunu olacagım fakat bır arkadaşım dedıkı atatürk üniversitesi 4 yıllık acıktan alıyor dıyor ama kendisi de pek araştırmamış sizce bunun dogrulugu nedir acıktan 2 yıllık ta olabilir ne yapmam gerekıyor en basıtınden anlatırsanız sevınırım ....

bunun yanı sırada sosyal hızmetler hakkında bilgin varmı iş bakımından olsun calışma imkanları bakımından olsun ? yardımcı olursan sevınırım ...

meslek lisesi okudum ama sınavdanda 201 cakınca direk acıkögretım benı temizler düşüncesiyle ama secemıyorum 2 yıllık cocuk gelişimimi yksa 4 yıllık acıktan sosyal hızmetlermı ? kararsız kaldım

meslek lisesi okudum ama sınavdanda 201 cakınca direk acıkögretım benı temizler düşüncesiyle ama secemıyorum 2 yıllık cocuk gelişimimi yksa 4 yıllık acıktan sosyal hızmetlermı ? kararsız kaldım
4 yıllık sosyal hizmetlerin puanı 300 üzerinde.Çocuk gelişmi mezunu iseniz tercih verebilirsiniz sınavsız geçiş tercihi böyle bir hakkınız var çektiğiniz puana bakılmaz bu durumda.Yani Erzurum Atatürk üniversitesi çocuk gelişimi bölümü 2 yıllık onu verebilirsiniz,eğer bu sene mezun oluyorsanız Yerleşme şansınız yüksek çocuk gelişimine.

evet bu sene mezun oluyorum sizde diyorsunuz ki 2 yıllık coccuk gelişiminden sınavsız gecışten yararlanabilirsiniz fakat bunun için anladıgım kadarıyla ygs önemli deil onemli olan diploma puanı mı dıyorsunuz hem bu sınavsız geciş çoçuk gelişimi için kalktı dıyorlar cogu yerde ve bu sınavsız gecişte dırek unıversıteye mı gidiliyor açıktan olmuyormu bu sınavsız gecişş

evet bu sene mezun oluyorum sizde diyorsunuz ki 2 yıllık coccuk gelişiminden sınavsız gecışten yararlanabilirsiniz fakat bunun için anladıgım kadarıyla ygs önemli deil onemli olan diploma puanı mı dıyorsunuz hem bu sınavsız geciş çoçuk gelişimi için kalktı dıyorlar cogu yerde ve bu sınavsız gecişte dırek unıversıteye mı gidiliyor açıktan olmuyormu bu sınavsız gecişş
Kalkmadı yok öyle birşey ygs önemli değil adı üstünde 2 yıllık bölüm ve sizin bölümünüz bölüm, zaten çocuk gelişimi açıktan okunan bir bölüm üniversiteye gidilmiyor diğer liseler için taban puanı 410 ama siz şanlısınız.vize sınavları internet üzerinden final sınavları ise belirli merkezlerde ki okullarda yapılıyor eğer Yaşadığınız şehirde merkezi var ise finali yaşadığınız şehirde yapılır yok ise en yakın ilde yapılır elinizde böyle bir fırsat var kaçırmayın derim.

açıklaman için cok teşekkürler ama bursa'da merkezi var mı tam olarak bilmiyorum kısaca tekrardan bilgilendirmen için cok cok cok teşekkürler

açıklaman için cok teşekkürler ama bursa'da merkezi var mı tam olarak bilmiyorum kısaca tekrardan bilgilendirmen için cok cok cok teşekkürler
Vardır bence yok sa en yakın ilde yapılır finali,tercihte ver mutlaka.

X