Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de düşünüyorum ikinci üniversite kapsamında ama şu anda okuduğum 4 yıllık sosyoloji bölümünü bırakmak ne derece doğru olur sizce?
Bende 2. üniversite olarak ön kayıt yaptırdım çocuk gelişime
Hem bütünleme de var Atatürk üniversitesinin açıköğretim fakültesinde. Anadolu'ya göre çok daha avantajlı.
tek avantajsız tarafı sınavlar netten yapılıyor ve kitap vermıyorlar
Sadece ara sınav net üzerinden yapılıyor. Diğer sınavlar yüz yüze , okul ortamında. Ben daha önce katıldığım bi yabancı kursta online sınavlara girmiştim. Çok rahat gelmişti. :)
kitap verıyorlarmı peki lessia bnm bildiğim kadarıyla vermıyorlar zor yanı bırde ben memurum bnm ıste oldugum saatte onlıne sınav olursa nasıl gırcem sınava ben sıkıcı o üniversıtede açıköğretım gıbı olsa hemen kaydolurm
Hayırlısı olsun arkadaşlar...Hala düşünüyorum, eşim, burada kal sosyolog ünvanını al diyor.
Bu arada 2. sınıfa geçtim ve her iki dönem yüksek onur belgesi aldım geçen sene.Çok çalıştım...ve üstten ders alırsam 3 yılda bitiyor okul ama dersler gerçekten çok ağır...ama zevkli, çok farklı, çok bilgilendirici, çok yönlü..Psikoloji, felsefe, tarih, antropoloji, politika, kültür tarihi, araştırma yöntemleri, vs, vs....
Dileğim okul bitince felsefe grubu öğretmenliği veya rehberlik.
Peki lessia daha önce nereden mezun oldun acaba?
Ben önlisans sosyal hizmet. 2. sınıfa geçtim. bu sene de önlisans çocuk gelişimine kayıt yaptırdım. Ama lise düzeyi kpss ve yeniden üni sınavı için evde hazırlanıyorum. Sağlık bölümleri için üni sınavına gireceğim hep içimde kaldı
Sadece ara sınav net üzerinden yapılıyor. Diğer sınavlar yüz yüze , okul ortamında. Ben daha önce katıldığım bi yabancı kursta online sınavlara girmiştim. Çok rahat gelmişti. :)
internet var ama engellı her yer oyuzden zor bu iş
merhaba arkadaşlar kayıt yaptıran herkese hayırlı olsun bende ön kaydımı yaptırdım yarın harcı yatıracağım kayıt yaptıran tüm arkadaşlar burdan kolektif çalışalım bağları koparmadan birbirimizi her konuda bilgilendiririz ve inşallah çok keyif alarak bitiririz bu bölümü
açıktan oku aynı üniversite diploması alıcaksın hem çok kolay ablam okudu 4 yıllık yada 2 yıllık oku iyi bölüm takma açıktan okuyunca diplomada açık öğretım yazmıyo bildiğin üni diploması oluyo iş imkanıda geniş
mebalar. yazınızı okudum bende kayıt yaptırıcam fakat ne şekilde nasıl olucak bilemiyorum. okul hayatından uzaklaşalı uzun zamn oldu.bu 2. üniversite çocuk gelişimi bölümüne nasıl kayıt yaptırıcam yani siteden inceledim fazla yardımcı olamadılar..yardımcı olursanız sevinirim..
pardon puanı kaç acaba? 2 yıllık çocuk gelişim bölümümnün?
puanları düşük ama meslekler önceliklı sanırım..