açıköğretim 2 yıllık çocuk gelişimi okumak için yardım

ben de düşünüyorum ikinci üniversite kapsamında ama şu anda okuduğum 4 yıllık sosyoloji bölümünü bırakmak ne derece doğru olur sizce?

ben de düşünüyorum ikinci üniversite kapsamında ama şu anda okuduğum 4 yıllık sosyoloji bölümünü bırakmak ne derece doğru olur sizce?

kaçıncı yıldasın bölümünü sevdiysen ilgin varsa bırakmaya değmez bence çünkü zorlu bi süreç 2 yıl açık öğretim ve sonrasında dgs sınavı ve artı 3 yıl ama istemeden okuyorsan herşeyi göze alırsın benim gibi

Bende 2. üniversite olarak ön kayıt yaptırdım çocuk gelişime :-)
Hem bütünleme de var Atatürk üniversitesinin açıköğretim fakültesinde. Anadolu'ya göre çok daha avantajlı.:KK55:

tek avantajsız tarafı sınavlar netten yapılıyor ve kitap vermıyorlar:KK5:

Sadece ara sınav net üzerinden yapılıyor. Diğer sınavlar yüz yüze , okul ortamında. Ben daha önce katıldığım bi yabancı kursta online sınavlara girmiştim. Çok rahat gelmişti. :)

Hayırlısı olsun arkadaşlar...Hala düşünüyorum, eşim, burada kal sosyolog ünvanını al diyor.
Bu arada 2. sınıfa geçtim ve her iki dönem yüksek onur belgesi aldım geçen sene.Çok çalıştım...ve üstten ders alırsam 3 yılda bitiyor okul ama dersler gerçekten çok ağır...ama zevkli, çok farklı, çok bilgilendirici, çok yönlü..Psikoloji, felsefe, tarih, antropoloji, politika, kültür tarihi, araştırma yöntemleri, vs, vs....
Dileğim okul bitince felsefe grubu öğretmenliği veya rehberlik.
Peki lessia daha önce nereden mezun oldun acaba?

Sadece ara sınav net üzerinden yapılıyor. Diğer sınavlar yüz yüze , okul ortamında. Ben daha önce katıldığım bi yabancı kursta online sınavlara girmiştim. Çok rahat gelmişti. :)

kitap verıyorlarmı peki lessia bnm bildiğim kadarıyla vermıyorlar zor yanı bırde ben memurum bnm ıste oldugum saatte onlıne sınav olursa nasıl gırcem sınava ben sıkıcı o üniversıtede açıköğretım gıbı olsa hemen kaydolurm

kitap verıyorlarmı peki lessia bnm bildiğim kadarıyla vermıyorlar zor yanı bırde ben memurum bnm ıste oldugum saatte onlıne sınav olursa nasıl gırcem sınava ben sıkıcı o üniversıtede açıköğretım gıbı olsa hemen kaydolurm

kitap vermiyorlar. İnternet üzerinden kitabın dökümanını veriyorlar.
İş yerindeyken de internet üzerinden sınava girebilirsin , int varsa..
Ayrıca sınavı bugün saat 12 ile 2 arası gibi değil de , bugün saat "12den , 2gün sonra 12ye kadar girebilirsiniz istediğiniz bir zamanda" diye açıldığını DÜŞÜNÜYORUM. Benzer bi program bu şekildeydi. Ama net bir şey diyemem bu konuda :)

Hayırlısı olsun arkadaşlar...Hala düşünüyorum, eşim, burada kal sosyolog ünvanını al diyor.
Bu arada 2. sınıfa geçtim ve her iki dönem yüksek onur belgesi aldım geçen sene.Çok çalıştım...ve üstten ders alırsam 3 yılda bitiyor okul ama dersler gerçekten çok ağır...ama zevkli, çok farklı, çok bilgilendirici, çok yönlü..Psikoloji, felsefe, tarih, antropoloji, politika, kültür tarihi, araştırma yöntemleri, vs, vs....
Dileğim okul bitince felsefe grubu öğretmenliği veya rehberlik.
Peki lessia daha önce nereden mezun oldun acaba?

Ben önlisans sosyal hizmet. 2. sınıfa geçtim. bu sene de önlisans çocuk gelişimine kayıt yaptırdım. Ama lise düzeyi kpss ve yeniden üni sınavı için evde hazırlanıyorum. Sağlık bölümleri için üni sınavına gireceğim hep içimde kaldı :KK43:

Ben önlisans sosyal hizmet. 2. sınıfa geçtim. bu sene de önlisans çocuk gelişimine kayıt yaptırdım. Ama lise düzeyi kpss ve yeniden üni sınavı için evde hazırlanıyorum. Sağlık bölümleri için üni sınavına gireceğim hep içimde kaldı :KK43:

sen de benim gibi okumayı seviyorsun demek :) ben de sağlıkçı olmak isterdim.İlk tercihim hemşirelikti ama olmadı.Sonra laborant ve veteriner sağlığı kazandım..normal laborant olamayağım için okumadım..Hala dr olmak isterim, sınavsız kaydetseler okurum yaş filan dinlemem :)
Başarılar dilerim canım...

Merhaba .. yorumlarinizi okudm .. ben t.dagda da yasioru.. cocuk gelisimi istiyorum 2 uni. Olarak .. ataturk acikogrtmde warms .. acaba ben t.dagdan sinawlara gireblrmym .. yardimciolablrmsnz tsk ederm ..

merhaba arkadaşlar kayıt yaptıran herkese hayırlı olsun bende ön kaydımı yaptırdım yarın harcı yatıracağım kayıt yaptıran tüm arkadaşlar burdan kolektif çalışalım bağları koparmadan birbirimizi her konuda bilgilendiririz ve inşallah çok keyif alarak bitiririz bu bölümü :KK16:

kızlar 2 senelik dış ticaret mezunuyum . çocuk gelişimine devam etme şansım varmı ve ne yapmalıyım ?

internet var ama engellı her yer oyuzden zor bu iş:KK70:

arkadaşlar bende sizden sayılırım ve bugün öğrendimki atatürk üniversitesi açık öğretim çocuk gelişimi bölümü açmış.bilmiyorum ne kadar doğru ama çok sevindim çünkü biraz karışık bir durumdayım. anaokulu öğretmeniyim 4 senedir.anadolumeslek çıkışlıyım modatasarımı üniversite mezunuyum son 4 senedir öğretmnlik yapıorum bu alanda kendimi yetiştirdim yetiştiriyorumda.2. üniversite olarak kayıt yapmak istiyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim ..bilgili olan arkadaşlar yönlendirme yaparsanız çok memnun kalırım..sevgiler :)

merhaba arkadaşlar kayıt yaptıran herkese hayırlı olsun bende ön kaydımı yaptırdım yarın harcı yatıracağım kayıt yaptıran tüm arkadaşlar burdan kolektif çalışalım bağları koparmadan birbirimizi her konuda bilgilendiririz ve inşallah çok keyif alarak bitiririz bu bölümü :KK16:

mebalar. yazınızı okudum bende kayıt yaptırıcam fakat ne şekilde nasıl olucak bilemiyorum. okul hayatından uzaklaşalı uzun zamn oldu.bu 2. üniversite çocuk gelişimi bölümüne nasıl kayıt yaptırıcam yani siteden inceledim fazla yardımcı olamadılar..yardımcı olursanız sevinirim..

açıktan oku aynı üniversite diploması alıcaksın hem çok kolay ablam okudu 4 yıllık yada 2 yıllık oku iyi bölüm takma açıktan okuyunca diplomada açık öğretım yazmıyo bildiğin üni diploması oluyo iş imkanıda geniş

pardon puanı kaç acaba? 2 yıllık çocuk gelişim bölümümnün?

mebalar. yazınızı okudum bende kayıt yaptırıcam fakat ne şekilde nasıl olucak bilemiyorum. okul hayatından uzaklaşalı uzun zamn oldu.bu 2. üniversite çocuk gelişimi bölümüne nasıl kayıt yaptırıcam yani siteden inceledim fazla yardımcı olamadılar..yardımcı olursanız sevinirim..

merhaba.bende 2.üni.kapsamında önce internet üzerinden ön kayıt yaptırdım.sonra 290 tl harç yatırdım vakıflar bankasına şimdi 4 vesikalık,diploma tasdikli sureti ve kayıt formunu üni.ye göndereceğim.kayıt işlemi bu kadar.ben daha sonra dgs ile 4 yıllığa tamamlamak istiyorum.bu şekilde kayıt yaptırıyorsun cnm tekrar sorun olursa yardımcı olmaya çalısırım...

X