açıköğretim 2 yıllık çocuk gelişimi okumak için yardım

Bende bu sene Atatürk ünv. Aöften çocuk gelişimi okuyacağım. Kayıt işlemlerimi bugün hallettim.
Iki farklı bölüm daha okudum ama aklım hayalim hep çocuk gelişimindeydi. Meslek lisesi mezunu olmadığım için hiç bir zamanda şansım olmaz sanıyordum ama bu yıl yeni açılmış bu bölüm, çok mutluyum:KK8:
Fakat üniversitenin tek kötü yanı kitap dağıtmaması, internet üzerinden çalışmak zor olucak ama napalım.

arkadaşlar konunuzla alakası yok ama ben 99-2000 z.burnu tekstil meslek lisesi hazır giyim mezunuyum o zamanlar unv. düşünmedim
ama şimdi 2 yıllıkda olsa açık öğretimden okumak istiyorum.....okul işinden uzak kaldığım için hiçbişey bilmiyorum

şimdi nasılbasvuruda bulunacağım?? sınavamı girmem gerek?? nereye başvurmam gerek

yani ne yapmam gerek....

Bende bu sene Atatürk ünv. Aöften çocuk gelişimi okuyacağım. Kayıt işlemlerimi bugün hallettim.
Iki farklı bölüm daha okudum ama aklım hayalim hep çocuk gelişimindeydi. Meslek lisesi mezunu olmadığım için hiç bir zamanda şansım olmaz sanıyordum ama bu yıl yeni açılmış bu bölüm, çok mutluyum:KK8:
Fakat üniversitenin tek kötü yanı kitap dağıtmaması, internet üzerinden çalışmak zor olucak ama napalım.

merhaba ben bir soru soracaktım size. rahatsız etmem umarım.
açıköğretim erzurum atatürk üni.de okul öncesi okumak istiyorum. ygs'ye girip kaç puan almak lazım bunun için? bir de iki yıllık oluyor sanırım.

merhaba ben bir soru soracaktım size. rahatsız etmem umarım.
açıköğretim erzurum atatürk üni.de okul öncesi okumak istiyorum. ygs'ye girip kaç puan almak lazım bunun için? bir de iki yıllık oluyor sanırım.

Evet bölüm 2 yıllık çocuk gelişimi diye geçiyor,ygs den 140 puan barajını aşmanız yeterli diye biliyorum 2 yıllık için peki bu sene girdiniz mi sınava eğer girmişseniz lys sınavına girmenize gerek yok.

Evet bölüm 2 yıllık çocuk gelişimi diye geçiyor,ygs den 140 puan barajını aşmanız yeterli diye biliyorum 2 yıllık için peki bu sene girdiniz mi sınava eğer girmişseniz lys sınavına girmenize gerek yok.

yok bu yıl girmedim seneye düşünüyorum inşaallah.. teşekkür ederim :KK54:

arkadaşlar yıllardır içimde kaldı anasınıfı öğretmenliği okuyamadım diye düz lise mezunuyum puanı bir türlü yettiremedim aynı puanı meslek lisesi okuyup alsaydım çoktan öğretmendim ama göndermedi ailem neyse sorum şu 2 yıl önlisans başka bir bölüm okudum ben açıköğretim fakültesinde mesela 2 yıllık ilahiyatı sınava girmeden kayıt yaptırarak okuyabiliyorum bu şekilde 2 yıl çocuk gelişimi de okumam mümkün mü acaba bilgisi olan var mı ne olur yardımcı olun

selam canım bende bilgisayar programcılığı ön lisans mezunuyum.Bu yıl ata.aöf ne çocuk gelişimi bölümüne kayıt yaptıracağım.bu bir mucize ilk defa böyle bir şans veriliyor bizlere önceden sadece cocuk gelişimi çıkışlılar tercih edebiliyordu ama şimdi öyle değil.hangi bölümden mezun olursan ol.ata.aöf çocuk gelişimi yazabiliyorsun ilk defa gecen yıl 2013 de alım olmuş bu yılda alacak yani 2014 de diğer yıllarda alım olurmu bilmiyorum bu yıl takip et mutlaka seninde benim gibi içinde kalmış belli bende anadolu lisesi çıkışlıydım sonra önlisan bilg.prog.okududum.ama çocuk gelişimi hayalimmm bu yıl kayıt olacam inşallah sende kaçırma temmuz ağustosta kayıtlar başlıyor aman kaçırma belki seneye alım olmayabilir.:21:

Seneyede alimlar olur insss ya tek umudumm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 yıllık cocuk gelısımı mezunu olarak ne yapılabılır kı 4 yıllıga gecıs sansı var mı bunun?

arkadaşlar yıllardır içimde kaldı anasınıfı öğretmenliği okuyamadım diye düz lise mezunuyum puanı bir türlü yettiremedim aynı puanı meslek lisesi okuyup alsaydım çoktan öğretmendim ama göndermedi ailem neyse sorum şu 2 yıl önlisans başka bir bölüm okudum ben açıköğretim fakültesinde mesela 2 yıllık ilahiyatı sınava girmeden kayıt yaptırarak okuyabiliyorum bu şekilde 2 yıl çocuk gelişimi de okumam mümkün mü acaba bilgisi olan var mı ne olur yardımcı olun
cocuk gelisiminin ogretmenlik degil ama bolum olarak 2 yillik olani var.fakat anasinifi ogretmeni olmak icin 4 yil okumak zorundasiniz.2 bolumu birbirine karistirmamak lazim.....

Bende Atatürk Üniversitesi çocuk gelişimi bölümüne kayıt yaptırıyorum.. 2013 te kayıt olanlar ne durumda memnun musunuz bölümünüzden? :)

kızlar ata aöf çocuk gelişlim kayıt yaptırmak istiyorum lütfen yardımcı olun haber bekliyorum sizden şartlar ve ne yapmam gerekiyoo

kızlar ata aöf çocuk gelişlim kayıt yaptırmak istiyorum lütfen yardımcı olun haber bekliyorum sizden şartlar ve ne yapmam gerekiyoo
Web sitesinde yazıyor zaten,oradan ön kayıt yapacaksınız daha sonra bankaya para yatacak 290 tl,ön kayıt olurken çıktı falan alacaksınız ögrenci belgesi göndereceksiniz resim de istiyorlar galiba,2. Üniversite kapsamında kayıt olacaksınız galiba değil mi,ama kayıtlar 17 Ekim de sona eriyor.

Web sitesinde yazıyor zaten,oradan ön kayıt yapacaksınız daha sonra bankaya para yatacak 290 tl,ön kayıt olurken çıktı falan alacaksınız ögrenci belgesi göndereceksiniz resim de istiyorlar galiba,2. Üniversite kapsamında kayıt olacaksınız galiba değil mi,ama kayıtlar 17 Ekim de sona eriyor.

teşekkürler işlemleri öğrendim yarın yaptırmak istiyorum fakat ata aöf okuyondan bilgi almak istiyorum normal aöf gibi değil uzakta olması korkutuyo belkide.sınav fln nasıl uğraşmalı mıyım sizce

teşekkürler işlemleri öğrendim yarın yaptırmak istiyorum fakat ata aöf okuyondan bilgi almak istiyorum normal aöf gibi değil uzakta olması korkutuyo belkide.sınav fln nasıl uğraşmalı mıyım sizce
Erzurum aöf nin Vize sınavları internet üzerinden oluyor,final sınavları ise belirlenen merkezlerde yapılıyor,kitap verilmiyor biliyorsunuz değil mi,elektronik olarak yükleniyor,yaşadığınız şehirde merkezi yok ise çevre illerde hangi şehirde merkezi var ise orada yapılır,son sınıfta 30 gün zorunlu staj uygulamasıda var çocuk gelişmi için.

Erzurum aöf nin Vize sınavları internet üzerinden oluyor,final sınavları ise belirlenen merkezlerde yapılıyor,kitap verilmiyor biliyorsunuz değil mi,elektronik olarak yükleniyor,yaşadığınız şehirde merkezi yok ise çevre illerde hangi şehirde merkezi var ise orada yapılır,son sınıfta 30 gün zorunlu staj uygulamasıda var çocuk gelişmi için.

anladım çok teşekkür ederim bende yarın kayıt evraklarımı yollayayım o zaman umarım halledebilirim :) teşekkür ederim

Bub
17 Ekim son g ün yalnız.geciktirmeyin fazla.[/Q
Mrb aöf sen 2yıllık olduğunu yeni öğrendim bu sene kayıt hakkımı katbettım seneye için hangı ayda nereye nasıl kayıt yaptırıcam
unı sınavına gırmem gereklimi yoksa dırek kayıt yaptırabılırmıim

X