• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıklamayı okuyup bu ınsanın cımrı olup olmadığını bana söyler misiniz?

Her buluşmada hesabı ödemesine izin vermeseydin keşke.Adam artık sana hesap ödemekten bıkmış tabak ödetmeye çalışmış, evet hoş hareket değil onun yaptığı ama sende bu raddeye getirmeden bir iki hesabı ödeseydin en azından.

Evlendikten sonra çalışmaya karışacak erkek büyük falso , cimri olmasını geç buna odaklan bence ve ayrılll :duduk:Ayrıca flört kim ki ya hemen nasıl birileriyle evlilik konuşacak duruma geliyorsunuz anlamıyorum önce birbirinizi tanımaya çalışsanıza.
Ben zaten öğlen yemek yıyecektık onu ben ısmarlayacaktım ama sabah kahvaltıyı kasada kıtlemesı çok ayıp oldu bence empatı kurup objektif konuşalım öğlen yemeği ben ısmarladım ayrıca onu utandırmak adına

Flörtümle Her buluşmada hesabı o oderdı fakat son buluşmada serpme kahvaltı aldık benım tabağımı bana odettirmeye kalktı kasada.o gün benı şoka soktu ve bıtırme kararı aldım.sonra devam ettım ılıskıye bıraz daha tartayım dedım.her buluşmada aynı kıyafetı gıyıyor Onuda annesi almış zaten kendı soyledı çünkü, saçı başı dağınık gelıyor bakımsız..kendine bu kadar cımrı olan bana karşı nası olmaz kı?bırkeresınde ağzını aradım ve ben cımrı erkekle yapamam dedım.oda dedıkı hıc cımrı degılım aksine cebimde 300 bin olsun esım harcasın isterim dedı.kendıme almam ona alırım flan dedı evlendikten sonra da çalışmamı ıstemıyor.cımrı erkek aksıne çalışsın demezmıydı.kafam çok karışık bılmıyorum sımdıye kadar bana sadece bır demet gül aldı hediye olarak, oda ilk bulusmada
Maddiyata bu kadar önem veriyorsanız evet cimri. Duygularinizdan değilde devamlı maddi şeylerden bahsetmişsiniz.

Ben zaten öğlen yemek yıyecektık onu ben ısmarlayacaktım ama sabah kahvaltıyı kasada kıtlemesı çok ayıp oldu bence empatı kurup objektif konuşalım öğlen yemeği ben ısmarladım ayrıca onu utandırmak adına
Adam size ödettirmeye çalışıncaya kadar elinizi cebinize atmamışsınız ne utandırması.😅 Adam öde diyince siz utanmışsınız da öğlen yemeğini ısmarlamışsınız kendinizi kandırmayın bence.

Gecen bir videoya denk geldim kadınlar buluşmada para ödememeliymis çünkü buluşmadan önce zaten makyaj malzemelerine binlerce lira harciyor ve hazırlanmak için vakit veriyorlarmış.

Bu bence direk şöyle demek oluyor ben sadece senin gozune güzel görünmek için süsleniyorum . Senin varlığını şenlendirmek için yaratildim . En temel beslenme ihtiyacımı karsilayamam ve senin erk olduğunu kabul ediyorum . Yok birde çıkardılar eril enerji bilmem ne tamam enseye şaplak olmayın da kimsenin de parasını yemek için başında dikilmeyin ya . Bu adamlar bu sayede bensiz bu aç kalır sokakta kalır diye düşünüyor. Saygı duymuyorlar sadece parayla ego satın alıyorlar. Evet bunlar güçlü kadın istemez . Çünkü güçlü olan kadın bir erkeğin altında bu kadar ezilmez .

Evlendikten sonra da açılan konuları okuyoruz . Psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddet uygulayan adamlar ve onlardan boşanmaya çekinen çünkü daha temel ihtiyaçlarini bile karşılayamayacagini düşünen kadınlar . Bir kendinize gelin ya . Sen kimsin ki dilini uzatıp benim hayat tercihime karışıyorsun deyin

Flörtümle Her buluşmada hesabı o oderdı fakat son buluşmada serpme kahvaltı aldık benım tabağımı bana odettirmeye kalktı kasada.o gün benı şoka soktu ve bıtırme kararı aldım.sonra devam ettım ılıskıye bıraz daha tartayım dedım.her buluşmada aynı kıyafetı gıyıyor Onuda annesi almış zaten kendı soyledı çünkü, saçı başı dağınık gelıyor bakımsız..kendine bu kadar cımrı olan bana karşı nası olmaz kı?bırkeresınde ağzını aradım ve ben cımrı erkekle yapamam dedım.oda dedıkı hıc cımrı degılım aksine cebimde 300 bin olsun esım harcasın isterim dedı.kendıme almam ona alırım flan dedı evlendikten sonra da çalışmamı ıstemıyor.cımrı erkek aksıne çalışsın demezmıydı.kafam çok karışık bılmıyorum sımdıye kadar bana sadece bır demet gül aldı hediye olarak, oda ilk bulusmada
Yiyecek adam mı ariyorsun ?

Bir de adam sana gül almış sen ona ne aldın ? Tahmin edeyim hiçbir şey.
Ben erkek olsam kadınlara hiçbir şey almam.

Sende az cimri değilsin elin cebine gitmemiş hiç her seferinde ödettirmişsin .. ben eşimle sevgiliyken bazen onun parası olmazdı bazen benim ara ara bi ben bi o öderdi yediklerimizi zaten bitmesi iyi olmuş o hem doğru bişey dememiş hemde sen cimrilik yapmışsın onun yaptığı bişey yok bu yanlış düşünceleri sen sokmuşsun onun kafasına daha doğrusu bu hareketinle kendini yanlış tanıtmışsın. Mümkünse para için kimse evlenmesin çünkü evlilik bu değil..

e onca aydir bir kerecik bile elinizi cuzdaniniza atmadiniz madem o gün öğle yemegini odemeyi nereden cikardiniz? surada hepimiz kadiniz atmayin lütfen. tabii ki odemeyecektiniz. odemeye niyetiniz olsaydi bunca zaman zaten bir sey oderdiniz.
sizinkisi iliski degil ac karnini doyurmak

Empati kurdum ve çocuğa hak verdim sevgili bile değilsiniz flört yani adam senin sponsorun değil ki ?

Hesabı ödemek kitlemek mi oluyor? Siz kaç kez kitlemişsiniz, o niye? Siz ödeyince adamı utandırıyorsunuz, o ödeyince siz utanıyor musunuz? Üniversitede çulsuz zamanlarımda bile yapamazdım bunu. Param yoksa veya azsa çıkmazdım arkadaşlarla. Adama kendini enayi keriz gibi hissettirmişsiniz. Kusura bakmayın ama sizinle fazla bile takılmış. Çalışmanı istemiyorum dediğine inanasım gelmedi ama gerçekse de zaten birbirinize göre değilsiniz. Paranız yoksa karşılayamıyorsanız çıkmayın, çıkıyorsanız da lütfedip bir iki hesap ödeyin.

Topu topu 5 kere buluştuk neye bıkmıskı..pahalı mekanlara da gıtmıyoruz .hemcınslerımden kımse benım yanımda olmamış bakıyorurumda herkes klavye delıkanlısı olmuş yazık empatı 0
Ben sizin gibi hemcinslerimden utanıyorum açıkçası, niye empati kurayım sizinle?

Back