açıklamayı okuyup bu ınsanın cımrı olup olmadığını bana söyler misiniz?

Topu topu 5 kere buluştuk neye bıkmıskı..pahalı mekanlara da gıtmıyoruz .hemcınslerımden kımse benım yanımda olmamış bakıyorurumda herkes klavye delıkanlısı olmuş yazık empatı 0
Hemcins diye her şeye destek vermek zorunda mıyız? Benim hemcins arkadaşım olsa iki defa yemek ısmarlasam üçüncüyü ondan beklerim. Üçüncüyü ödemezse dördüncü buluşma gerçekleşmez açıkçası. 5 az mı? Sen bir iki defa ödemişsinde içine oturmuş buraya yazıyorsun. Empatiyi bıraktı utanman olsun azıcık. Aç karnınızı doyurmak için ilişki yapıyorsunuz. Elin adamı senin finansmanın değil. En ucuz yerde yemek yemek bile uçtu gitti. Delikanlı ol her şeyi karşı taraftan bekleme. Kendi gururun için yap bunu! O zaman böyle muamele görmezsin.

Saçı başı dağınık, bakımsız, annesinin aldığı dışında bir şey giymeyen adamla neden devam ediyorsunuz? Bu adamın çocuğu da vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kendisini beğenmiyorsunuz da ama illa bir görüşme ısrarı.

Hesap kısmına gelince de sizin o demeden teklif etmeniz lazımdı. Bir iki buluşmadan sonra. Yine o daha çok ödemiş olurdu içiniz rahat edecekse ama hiç rekif etmemek normal değil kusura bakmayın.

Topu topu 5 kere buluştuk neye bıkmıskı..pahalı mekanlara da gıtmıyoruz .hemcınslerımden kımse benım yanımda olmamış bakıyorurumda herkes klavye delıkanlısı olmuş yazık empatı 0
Klavye delikanlılıgı değil ne alaka herkes aynı şeyi yazdıysa bir durup düşünün derim.
Ayrıca gerçekten üstüne bile elbise almayan adama zor gelmiştir hesap ödemek.

Allah akıl fikir versin ne diyim ya

Ne iş yapıyor cebinde 300 olacak eşine al istediğin gibi harca diyecek işi kariyeri arabası evi varmı yani hayır neye göre cimri diyeceğiz meslek nedir?

Yemeği sevgilim ödediyse bende ona tatlı veya kahve ısmarlıyorum maşallah siz hiç elinizi cebinize atmamıssınız...

Hesabı halleder misin dese hiç problem değil ama Alman usulü bize çok ters.

Bakımsız olması problem.

Sevgiliyken akla takılan konular evlenince sorun oluyor.

Edit: Hiç hesap ödemiyorsanız asıl siz cimrisiniz.

Ne iş yapıyor cebinde 300 olacak eşine al istediğin gibi harca diyecek işi kariyeri arabası evi varmı yani hayır neye göre cimri diyeceğiz meslek nedir?
Onu lafın gelısı soyledı .varım yoğum esımın olsun dıyen ınsan kahvaltıyı bana kıtlıyor çok enteresan.herkesın durusu bellı olsun kı en azından bu adam cımrı veya cımrı degıl diyebıleyım..kaldıkı evı arabası var..aldığı maaş kendı cebine gırıyor dırek .yanı borçu da yok cımrı olmasına ne gerek var

Belki de karnımız toktur veya acıkınca kendi paramızla da yemek alabiliyoruzdur. Onun için sizi anlayamıyoruzdur. Benim kızım arkadaşlarıyla dışarı çıkarken nolur nolmaz diye hem nakit veririm hem de dijital kredi kartına o gün için harcasın diye limit açarım. Arkadaşının ailesiyle falan giderse de kendi aldıklarını kendin ödeyeceksin diye sıkı sıkı tembihlerim. Siz böyle her hesabınızı ödetirken bu muameleyi de kabul etmiş oluyorsunuz. Hesapları ödemesi yetmiyor bir de hediyeler alsın.

Valla bilemem bir sirkette mi calisiyor kendi işimi var doktormu yani bunları bilmeden cimri vs diyemem.Hep hesabı onun ödemesi gerekmez bu cimriligi göstermez

Ben esimle evlenmeden once kendi yediklerimi ibana gonderirdim borçlu kalma hissini hic sevmem, belki benimki de abartidir ama geride durup elini cuzdanina bile atmiyosan senin yaptigin da hos degil. Hic mi hamle yapmiyorsun? Adamin cimri olup olmadigi anlattigin kadarından anlaşılmıyor. Ama sen de tabagini ode mi dedi ne dedi kasada onu merak ettim. Boyle dediyse de hic hos degil.

Evlendikten sonra calisma demesi cimrilikle ilgili bi veri degil evde sana 2 ekmek parasi birakip gidebilir.

Erkek arkadaşınız cimrimi bilmem de siz baya baya sırtimı erkek arkadaşıma yaslayıp gezip tozayımcısınız.
Adam sizin eşiniz değil abiniz babaniz degil neden sizin yediginizi ödesin sürekli.
İki cilve yapacam diye gencecik insanların cebindeki kuruşa gözünüzü dikiyorsunuz

Kesınlıkle tüm dedıklerınıze katılıyorum ..aldığım maaş ıkımızde yeter çalışmana gerek yok demıstı .onuda geçtim kasada dedıkı tabağını sen ödersin artık he dedı,bende saka yapıyor sandım kasıyer tutarı soleyınce hadı okut kartını dedı bana hafıf tebessümle soyledı .şok oldum ..ınanın yedıgım yemek burnumdan geldi

Bende yemek ısmarladım ona aynı günün akşamı .
Daha öncesinde hiç ısmarlamadınız mı ? Ben borçlu hissediyordum hep üniversite zamanlarımda bile o yemek ısmarlarsa muhakkak ben tatlı kahve vs ısmarlardım düşün daha öğrenciyim... Hediye vs alınca bende ona alırdım rahat edemezdim bilmiyorum belki de yapı meselesi ama sizi çok alıştırmış hesap ödemeye bir uyarı niteliğinde yapmış bence artık sende elini cebine at diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…