- 30 Kasım 2019
- 11.975
- 38.197
- 598
Hemcins diye her şeye destek vermek zorunda mıyız? Benim hemcins arkadaşım olsa iki defa yemek ısmarlasam üçüncüyü ondan beklerim. Üçüncüyü ödemezse dördüncü buluşma gerçekleşmez açıkçası.Topu topu 5 kere buluştuk neye bıkmıskı..pahalı mekanlara da gıtmıyoruz .hemcınslerımden kımse benım yanımda olmamış bakıyorurumda herkes klavye delıkanlısı olmuş yazık empatı 0
Bende senden utanıyorum ne tesadufBen sizin gibi hemcinslerimden utanıyorum açıkçası, niye empati kurayım sizinle?
Benden utanmanız için elinizde bir veri yok. Saçmalamaya başladınız sanki.Bende senden utanıyorum ne tesaduf
Klavye delikanlılıgı değil ne alaka herkes aynı şeyi yazdıysa bir durup düşünün derim.Topu topu 5 kere buluştuk neye bıkmıskı..pahalı mekanlara da gıtmıyoruz .hemcınslerımden kımse benım yanımda olmamış bakıyorurumda herkes klavye delıkanlısı olmuş yazık empatı 0
Allah akıl fikir versin ne diyim yaFlörtümle Her buluşmada hesabı o oderdı fakat son buluşmada serpme kahvaltı aldık benım tabağımı bana odettirmeye kalktı kasada.o gün benı şoka soktu ve bıtırme kararı aldım.sonra devam ettım ılıskıye bıraz daha tartayım dedım.her buluşmada aynı kıyafetı gıyıyor Onuda annesi almış zaten kendı soyledı çünkü, saçı başı dağınık gelıyor bakımsız..kendine bu kadar cımrı olan bana karşı nası olmaz kı?bırkeresınde ağzını aradım ve ben cımrı erkekle yapamam dedım.oda dedıkı hıc cımrı degılım aksine cebimde 300 bin olsun esım harcasın isterim dedı.kendıme almam ona alırım flan dedı evlendikten sonra da çalışmamı ıstemıyor.cımrı erkek aksıne çalışsın demezmıydı.kafam çok karışık bılmıyorum sımdıye kadar bana sadece bır demet gül aldı hediye olarak, oda ilk bulusmada
Yemeği sevgilim ödediyse bende ona tatlı veya kahve ısmarlıyorum maşallah siz hiç elinizi cebinize atmamıssınız...Flörtümle Her buluşmada hesabı o oderdı fakat son buluşmada serpme kahvaltı aldık benım tabağımı bana odettirmeye kalktı kasada.o gün benı şoka soktu ve bıtırme kararı aldım.sonra devam ettım ılıskıye bıraz daha tartayım dedım.her buluşmada aynı kıyafetı gıyıyor Onuda annesi almış zaten kendı soyledı çünkü, saçı başı dağınık gelıyor bakımsız..kendine bu kadar cımrı olan bana karşı nası olmaz kı?bırkeresınde ağzını aradım ve ben cımrı erkekle yapamam dedım.oda dedıkı hıc cımrı degılım aksine cebimde 300 bin olsun esım harcasın isterim dedı.kendıme almam ona alırım flan dedı evlendikten sonra da çalışmamı ıstemıyor.cımrı erkek aksıne çalışsın demezmıydı.kafam çok karışık bılmıyorum sımdıye kadar bana sadece bır demet gül aldı hediye olarak, oda ilk bulusmada
Bende yemek ısmarladım ona aynı günün akşamı .Yemeği sevgilim ödediyse bende ona tatlı veya kahve ısmarlıyorum maşallah siz hiç elinizi cebinize atmamıssınız...
Onu lafın gelısı soyledı .varım yoğum esımın olsun dıyen ınsan kahvaltıyı bana kıtlıyor çok enteresan.herkesın durusu bellı olsun kı en azından bu adam cımrı veya cımrı degıl diyebıleyım..kaldıkı evı arabası var..aldığı maaş kendı cebine gırıyor dırek .yanı borçu da yok cımrı olmasına ne gerek varNe iş yapıyor cebinde 300 olacak eşine al istediğin gibi harca diyecek işi kariyeri arabası evi varmı yani hayır neye göre cimri diyeceğiz meslek nedir?
Belki de karnımız toktur veya acıkınca kendi paramızla da yemek alabiliyoruzdur. Onun için sizi anlayamıyoruzdur. Benim kızım arkadaşlarıyla dışarı çıkarken nolur nolmaz diye hem nakit veririm hem de dijital kredi kartına o gün için harcasın diye limit açarım. Arkadaşının ailesiyle falan giderse de kendi aldıklarını kendin ödeyeceksin diye sıkı sıkı tembihlerim. Siz böyle her hesabınızı ödetirken bu muameleyi de kabul etmiş oluyorsunuz. Hesapları ödemesi yetmiyor bir de hediyeler alsın.Topu topu 5 kere buluştuk neye bıkmıskı..pahalı mekanlara da gıtmıyoruz .hemcınslerımden kımse benım yanımda olmamış bakıyorurumda herkes klavye delıkanlısı olmuş yazık empatı 0
Kalbimizi bozmayalım hemen.Öğlen mi akşam mı karar verseydiniz inanırdık belki.
Kesınlıkle tüm dedıklerınıze katılıyorum ..aldığım maaş ıkımızde yeter çalışmana gerek yok demıstı .onuda geçtim kasada dedıkı tabağını sen ödersin artık he dedı,bende saka yapıyor sandım kasıyer tutarı soleyınce hadı okut kartını dedı bana hafıf tebessümle soyledı .şok oldum ..ınanın yedıgım yemek burnumdan geldiBen esimle evlenmeden once kendi yediklerimi ibana gonderirdim borçlu kalma hissini hic sevmem, belki benimki de abartidir ama geride durup elini cuzdanina bile atmiyosan senin yaptigin da hos degil. Hic mi hamle yapmiyorsun? Adamin cimri olup olmadigi anlattigin kadarından anlaşılmıyor. Ama sen de tabagini ode mi dedi ne dedi kasada onu merak ettim. Boyle dediyse de hic hos degil.
Evlendikten sonra calisma demesi cimrilikle ilgili bi veri degil evde sana 2 ekmek parasi birakip gidebilir.
Daha öncesinde hiç ısmarlamadınız mı ? Ben borçlu hissediyordum hep üniversite zamanlarımda bile o yemek ısmarlarsa muhakkak ben tatlı kahve vs ısmarlardım düşün daha öğrenciyim... Hediye vs alınca bende ona alırdım rahat edemezdim bilmiyorum belki de yapı meselesi ama sizi çok alıştırmış hesap ödemeye bir uyarı niteliğinde yapmış bence artık sende elini cebine at diye...Bende yemek ısmarladım ona aynı günün akşamı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?