Ben zaten öğlen yemek yıyecektık onu ben ısmarlayacaktım ama sabah kahvaltıyı kasada kıtlemesı çok ayıp oldu bence empatı kurup objektif konuşalım öğlen yemeği ben ısmarladım ayrıca onu utandırmak adınaHer buluşmada hesabı ödemesine izin vermeseydin keşke.Adam artık sana hesap ödemekten bıkmış tabak ödetmeye çalışmış, evet hoş hareket değil onun yaptığı ama sende bu raddeye getirmeden bir iki hesabı ödeseydin en azından.
Evlendikten sonra çalışmaya karışacak erkek büyük falso , cimri olmasını geç buna odaklan bence ve ayrılllAyrıca flört kim ki ya hemen nasıl birileriyle evlilik konuşacak duruma geliyorsunuz anlamıyorum önce birbirinizi tanımaya çalışsanıza.
Aynı gün bana hesapı kıtledıgı günün akşamı yemek ısmarladımSiz ona ne aldınız? Bir jest olsun diye mesela yemek sonrası bir kahve/tatlı ısmarladınız mı?
Maddiyata bu kadar önem veriyorsanız evet cimri. Duygularinizdan değilde devamlı maddi şeylerden bahsetmişsiniz.Flörtümle Her buluşmada hesabı o oderdı fakat son buluşmada serpme kahvaltı aldık benım tabağımı bana odettirmeye kalktı kasada.o gün benı şoka soktu ve bıtırme kararı aldım.sonra devam ettım ılıskıye bıraz daha tartayım dedım.her buluşmada aynı kıyafetı gıyıyor Onuda annesi almış zaten kendı soyledı çünkü, saçı başı dağınık gelıyor bakımsız..kendine bu kadar cımrı olan bana karşı nası olmaz kı?bırkeresınde ağzını aradım ve ben cımrı erkekle yapamam dedım.oda dedıkı hıc cımrı degılım aksine cebimde 300 bin olsun esım harcasın isterim dedı.kendıme almam ona alırım flan dedı evlendikten sonra da çalışmamı ıstemıyor.cımrı erkek aksıne çalışsın demezmıydı.kafam çok karışık bılmıyorum sımdıye kadar bana sadece bır demet gül aldı hediye olarak, oda ilk bulusmada
Adam size ödettirmeye çalışıncaya kadar elinizi cebinize atmamışsınız ne utandırması.Ben zaten öğlen yemek yıyecektık onu ben ısmarlayacaktım ama sabah kahvaltıyı kasada kıtlemesı çok ayıp oldu bence empatı kurup objektif konuşalım öğlen yemeği ben ısmarladım ayrıca onu utandırmak adına
Yiyecek adam mı ariyorsun ?Flörtümle Her buluşmada hesabı o oderdı fakat son buluşmada serpme kahvaltı aldık benım tabağımı bana odettirmeye kalktı kasada.o gün benı şoka soktu ve bıtırme kararı aldım.sonra devam ettım ılıskıye bıraz daha tartayım dedım.her buluşmada aynı kıyafetı gıyıyor Onuda annesi almış zaten kendı soyledı çünkü, saçı başı dağınık gelıyor bakımsız..kendine bu kadar cımrı olan bana karşı nası olmaz kı?bırkeresınde ağzını aradım ve ben cımrı erkekle yapamam dedım.oda dedıkı hıc cımrı degılım aksine cebimde 300 bin olsun esım harcasın isterim dedı.kendıme almam ona alırım flan dedı evlendikten sonra da çalışmamı ıstemıyor.cımrı erkek aksıne çalışsın demezmıydı.kafam çok karışık bılmıyorum sımdıye kadar bana sadece bır demet gül aldı hediye olarak, oda ilk bulusmada
Öğlen mi akşam mı karar verseydiniz inanırdık belki.Aynı gün bana hesapı kıtledıgı günün akşamı yemek ısmarladım
Sende az cimri değilsin elin cebine gitmemiş hiç her seferinde ödettirmişsin .. ben eşimle sevgiliyken bazen onun parası olmazdı bazen benim ara ara bi ben bi o öderdi yediklerimizi zaten bitmesi iyi olmuş o hem doğru bişey dememiş hemde sen cimrilik yapmışsın onun yaptığı bişey yok bu yanlış düşünceleri sen sokmuşsun onun kafasına daha doğrusu bu hareketinle kendini yanlış tanıtmışsın. Mümkünse para için kimse evlenmesin çünkü evlilik bu değil..Flörtümle Her buluşmada hesabı o oderdı fakat son buluşmada serpme kahvaltı aldık benım tabağımı bana odettirmeye kalktı kasada.o gün benı şoka soktu ve bıtırme kararı aldım.sonra devam ettım ılıskıye bıraz daha tartayım dedım.her buluşmada aynı kıyafetı gıyıyor Onuda annesi almış zaten kendı soyledı çünkü, saçı başı dağınık gelıyor bakımsız..kendine bu kadar cımrı olan bana karşı nası olmaz kı?bırkeresınde ağzını aradım ve ben cımrı erkekle yapamam dedım.oda dedıkı hıc cımrı degılım aksine cebimde 300 bin olsun esım harcasın isterim dedı.kendıme almam ona alırım flan dedı evlendikten sonra da çalışmamı ıstemıyor.cımrı erkek aksıne çalışsın demezmıydı.kafam çok karışık bılmıyorum sımdıye kadar bana sadece bır demet gül aldı hediye olarak, oda ilk bulusmada
e onca aydir bir kerecik bile elinizi cuzdaniniza atmadiniz madem o gün öğle yemegini odemeyi nereden cikardiniz? surada hepimiz kadiniz atmayin lütfen. tabii ki odemeyecektiniz. odemeye niyetiniz olsaydi bunca zaman zaten bir sey oderdiniz.Ben zaten öğlen yemek yıyecektık onu ben ısmarlayacaktım ama sabah kahvaltıyı kasada kıtlemesı çok ayıp oldu bence empatı kurup objektif konuşalım öğlen yemeği ben ısmarladım ayrıca onu utandırmak adına
Empati kurdum ve çocuğa hak verdim sevgili bile değilsiniz flört yani adam senin sponsorun değil ki ?Ben zaten öğlen yemek yıyecektık onu ben ısmarlayacaktım ama sabah kahvaltıyı kasada kıtlemesı çok ayıp oldu bence empatı kurup objektif konuşalım öğlen yemeği ben ısmarladım ayrıca onu utandırmak adına
Hesabı ödemek kitlemek mi oluyor? Siz kaç kez kitlemişsiniz, o niye? Siz ödeyince adamı utandırıyorsunuz, o ödeyince siz utanıyor musunuz? Üniversitede çulsuz zamanlarımda bile yapamazdım bunu. Param yoksa veya azsa çıkmazdım arkadaşlarla. Adama kendini enayi keriz gibi hissettirmişsiniz. Kusura bakmayın ama sizinle fazla bile takılmış. Çalışmanı istemiyorum dediğine inanasım gelmedi ama gerçekse de zaten birbirinize göre değilsiniz. Paranız yoksa karşılayamıyorsanız çıkmayın, çıkıyorsanız da lütfedip bir iki hesap ödeyin.Ben zaten öğlen yemek yıyecektık onu ben ısmarlayacaktım ama sabah kahvaltıyı kasada kıtlemesı çok ayıp oldu bence empatı kurup objektif konuşalım öğlen yemeği ben ısmarladım ayrıca onu utandırmak adına
Topu topu 5 kere buluştuk neye bıkmıskı..pahalı mekanlara da gıtmıyoruz .hemcınslerımden kımse benım yanımda olmamış bakıyorurumda herkes klavye delıkanlısı olmuş yazık empatı 0Bence bıkmış ödemekten kazanmak kolay mı ya
Ayy ne büyük jest kesinlikle utanmıştırAynı gün bana hesapı kıtledıgı günün akşamı yemek ısmarladım
Ben sizin gibi hemcinslerimden utanıyorum açıkçası, niye empati kurayım sizinle?Topu topu 5 kere buluştuk neye bıkmıskı..pahalı mekanlara da gıtmıyoruz .hemcınslerımden kımse benım yanımda olmamış bakıyorurumda herkes klavye delıkanlısı olmuş yazık empatı 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?