Açıkğretim Birinci Sınıf İşletme

kiriksemsiyeblog

@kiriksemsiyeblog
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
33
3
86
bu yıl açıköğretimliyim ama açıköğretimle ilgili kafama takılmadık bişeyde kalmadı ...öncelikle nisan ayında ara sınav olacak ve bize verilen kitaplarda ünite sayıları var mesela arasınavda bir dersten 1- 10 üniteler arası sorumlu olacağımız belirtiliyor arasınavdan 1 ay sonrada yıl sonu sınavı var şimdi kitapta 10 üniteden fazla ünite var ben şimdi arasınava kadar olan üniteleri çalışmış olsam yıl sonu sınavındada diğer kalan ünitelerimi çalışmam gerekecek hemde sadece 1 ay kadar zaman var arada bunu bir türlü anlayamadım umarım yardımcı olacak biri çıkar

2 ay zamanın olacak nisan ve mayıs hemde senın bölümün kolay bır bolum zor değil merak etme yaparsın bırde bakmışsın okul bıtmış

hiiiç korkma :)
işletme 4. sınıfım
oturup tek tek sayfa kapaklarını çevirmekle vize ve final arasındaki konular tabi ki yetişmez
her üniteyi bi kere okucaksın ve bol bol soru çözerek pekiştireceksin
muratın soru bankası kitabını önerebilirim
her üniteden 30-40 tane soru oluyor
rahat bir şekilde kavrayabiliyorsun konuları sorularla

ayrıca her dersten soru alıyorum murat eğitimden
çalışma soruları
her ders için sorular 2-3 lira arası bişey
her ders de yaklaşık 10-15 sayfa arası soru var
bütün dersleri aldım mı 17-20 lira arası gibi bir rakam yapıyor
bu kadar soru bakmaya muhakkak sınavda aynısı çıkanda oluyor
yani ben bu şekil çalıştım mı her dersten 30 soru varsa
10-15 tanesini gözüm kapalı işaretliyorum

4. sınıfım alttan 1 dersim kaldı
oda tamı tamına 1 soruyla kaldım
bir soru daha yapsam geçiyordum

2 alternatiften birini deneyebilirsin

teşekkür ederm bilgi için artık deneyeceğim bakalım sorularla filan anca olur zaten umarım kolay çıkarda yani sözellerde günlük kullanılan bilgilerden çıkarda rahatlarım

arkadaşım bende bu sene aof birinci sınıf işletmeye başladım...
sana tasarının kitaplarını önerebilirim süper anlatım kim almışsa memnun
hemde konuları hiç sıkılmadan anlatıyor içinde bir sürü soruda var..
tavsiye ederim ben aldım çok memnunum
kitabın fiyatını sorarsan 7 ders var zaten bu 7 dersi 2 kitapta birleştirmişler
toplam fiyat 45 falan bakırköye git ordan alabilirsin
istersen evede geliyor kargoda ücretsiz
benden söylemesi..

gözün korkmasın sakın zor gıbı gorunuyo ama gercekte diil benım 2 yasında bebegım var sadece gece 2 saat calısarak 2. sınıfı gectım hemde hıc bır derstn kalmadan benmde tavsıyem murat yayınlarının yardımcı kıtaplarıdır zaten kısa kısa anlatıyo her unıteyı 1 kere okyup pesındekı soruları yapınca yetıyo ama zor derslerde oturup adam gıbı caısmak gerkıyo matematık muhasebe iktisat gibi bu 3u zorlabılır okadar tavsıyem vizelerden yuksek not almaya calısman finaller zaten daha agır oldugu ıcın vize notlarını yuksek tutkı finallerde cok zorlanmayasın kolay gelsın

bilgiler için teşekürler muhasebeden filan korkum yokta matematik zorluyor gibi zaten sayısal derslerim hep iyi olmuştu sözellerden çakarım diye korkum artık herkese kolay gelsin

arkadaşlar bende bu sene açıköğretim işletme 1. sınıftayım dershaneden aldıgım 2 tane kalın kitap var onlardan akşamları çalışıyorum ama murat yayınlarından menmun kalanlar çok var onun çalışma kitabınıda almaya karar verdim. İnşallah takılmadan geçebiliriz ilk sınıfı.

vallahi kendimi bildim bileli okuyorum bu seneyide çakmadan geçirmem lazım biraz önce tasarı yayınlarının kitabını sipariş ettim bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…