- Konu Sahibi Kumralada_01
-
Bunu denemeden bilemezsin.Benim saçlarım da koyuydu.Bakır denedim kendime yakıştıramadım.Sonra sarıya boyatıcağmı söylediğimde herkes sakın yaptırma çok kötü olur dediler.Şu an saçlarım sarı ve yakışmaz da diyenler bayıldılar.Ben bile inanamadım kendime.Koyu saçla daha sıradandım ama şimdi daha güzel oldum.Ben buğday tenli ve kahverengi gözlüyüm.Sarıya boyatınca tenimin rengi de açıldı şidi beyaz tenliyim:))) Yani canım sen kimseye sorma sonuca sen bile inanamayabilirsin.Kötü de olabilir ama en azından içinde kalmamış olur.Tabi koyu seviyorsan devam et derim.
cnm bende senin gibiyim bana sarı hiç yakışmıyor ben şu anda çilek kırmızısı kullanıyorum yine bile yüzümde çiğ kalıyor en güzel giden koyu renkler bize ama açık renktende vazgeçilemiyor
umarım yanlış anlamazsın beni.......
canım ben de açık tenli, ela gözlüyüm
en çok mavi siyahta göz rengim ortaya çıkmıştı..annem hala siyah yaptır der
ama harika olsa da saçı yıpratmadan diğer renklere geçişi imkansız kıldığından (koyu kahveye dahi ) iyi düşünülmesi gerekir.
kızılı, bakırı denedim onlarda da göz rengi değişken olduğu için ela gibi durmadı.
kaş yapım sık ve siyah o nedenle sarıyı asla düşünmedim ki sarı saç konusunda tutucuyum
yaşı büyütüyor ve doğru tonu bulunmazsa çok kötü duruyor.
şu an dinlendiriyorum saçları, çok fazla renk deneyip kısacık saçla kalmak istemezsin
ben sarı yapma derim belki bal rengi o da en fazla
ama sarı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?