• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Açık renk mi koyu renk mi? Yardım lütfen

Ela göz beyaz tene hangi saç rengi yakışır?

• Ankete Katılan
    12

Kumralada_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
174
0
46
İzmir
Ben beyaz tenli ela gözlüyüm. Bazıları sarı saçın bazıları koyu renklerin yakışacağını söylüyor kafam çok karıştı. Kendi saçlarım koyu kahve bir spreyle açtım rengini yakışmadı gibi geldi belki de ben koyu renk istediğim için. Sizce ne yakışır?

Bunu denemeden bilemezsin.Benim saçlarım da koyuydu.Bakır denedim kendime yakıştıramadım.Sonra sarıya boyatıcağmı söylediğimde herkes sakın yaptırma çok kötü olur dediler.Şu an saçlarım sarı ve yakışmaz da diyenler bayıldılar.Ben bile inanamadım kendime.Koyu saçla daha sıradandım ama şimdi daha güzel oldum.Ben buğday tenli ve kahverengi gözlüyüm.Sarıya boyatınca tenimin rengi de açıldı şidi beyaz tenliyim:))) Yani canım sen kimseye sorma sonuca sen bile inanamayabilirsin.Kötü de olabilir ama en azından içinde kalmamış olur.Tabi koyu seviyorsan devam et derim.

Bunu denemeden bilemezsin.Benim saçlarım da koyuydu.Bakır denedim kendime yakıştıramadım.Sonra sarıya boyatıcağmı söylediğimde herkes sakın yaptırma çok kötü olur dediler.Şu an saçlarım sarı ve yakışmaz da diyenler bayıldılar.Ben bile inanamadım kendime.Koyu saçla daha sıradandım ama şimdi daha güzel oldum.Ben buğday tenli ve kahverengi gözlüyüm.Sarıya boyatınca tenimin rengi de açıldı şidi beyaz tenliyim:))) Yani canım sen kimseye sorma sonuca sen bile inanamayabilirsin.Kötü de olabilir ama en azından içinde kalmamış olur.Tabi koyu seviyorsan devam et derim.

Sen kahve gözlü buğday tenli olduğun için sarı saç bir hava katmıştır ben de bana ayrı bir hava katacak dikkat çekecek bir şey istiyorum çok sıkıldım.

Yaşını bilmiyorum canım ama şarap kızılı veya çilek kızılı beyaz tenli ve yeşil gözlülere çok yakışıyor.Görsellerden bir bak istersen.

Yorum yapın lütfen spreyle açınca açık kahve oldu iğrenç depresyona girdim sarı denirse açacağım en kısa sürede bu halimi görmek bile istemiyorum :2:

cnm bende senin gibiyim bana sarı hiç yakışmıyor ben şu anda çilek kırmızısı kullanıyorum yine bile yüzümde çiğ kalıyor en güzel giden koyu renkler bize ama açık renktende vazgeçilemiyor

cnm bende senin gibiyim bana sarı hiç yakışmıyor ben şu anda çilek kırmızısı kullanıyorum yine bile yüzümde çiğ kalıyor en güzel giden koyu renkler bize ama açık renktende vazgeçilemiyor

Şu an açık kumral saçlarım bu bile çok silik oldu haklısın malesef :25: Göz rengim ortaya çıksın istiyorum bence koyuda çıkar ama ablam ela göz açıkta ortaya çıkar diyor anlamadım gitti

canım ben de açık tenli, ela gözlüyüm
en çok mavi siyahta göz rengim ortaya çıkmıştı..annem hala siyah yaptır der:1:
ama harika olsa da saçı yıpratmadan diğer renklere geçişi imkansız kıldığından (koyu kahveye dahi ) iyi düşünülmesi gerekir.
kızılı, bakırı denedim onlarda da göz rengi değişken olduğu için ela gibi durmadı.
kaş yapım sık ve siyah o nedenle sarıyı asla düşünmedim ki sarı saç konusunda tutucuyum
yaşı büyütüyor ve doğru tonu bulunmazsa çok kötü duruyor.
şu an dinlendiriyorum saçları, çok fazla renk deneyip kısacık saçla kalmak istemezsin
ben sarı yapma derim belki bal rengi o da en fazla
ama sarı değil:20:

çünkü kendimden biliyorum esmer bi kızım saçımı sarıya boyatmak istiyorum dediğimde herkes sana yakısmaz cingene gibi olursun diyordu gittim boyattım herkes bitti saclarıma muhtesem muhtesem diyorlar ,onlara kalsa boyatmazdım kendine inan ve karar ver bence, yaratıcılık başkalarının fikirleri değil kendii düşüncelerindir bence sende kendi yaratıcılığını konustur ve kendine ne cok yakısanı bul.....

umarım yanlış anlamazsın beni.......

yok canım neden yanlış anlayayım tabi insanın en iyi kendi bilir yakışıp yakışmayacağını da değişiklik yapmak istedim forumda da bazı arkadaşların sarı saçı çok yakıştırdığını okuyunca yapmadan önce sorup emin olmak istedim baya radikal bir değişim olur çünkü bir de beğenmezsem vay halime

canım ben de açık tenli, ela gözlüyüm
en çok mavi siyahta göz rengim ortaya çıkmıştı..annem hala siyah yaptır der:1:
ama harika olsa da saçı yıpratmadan diğer renklere geçişi imkansız kıldığından (koyu kahveye dahi ) iyi düşünülmesi gerekir.
kızılı, bakırı denedim onlarda da göz rengi değişken olduğu için ela gibi durmadı.
kaş yapım sık ve siyah o nedenle sarıyı asla düşünmedim ki sarı saç konusunda tutucuyum
yaşı büyütüyor ve doğru tonu bulunmazsa çok kötü duruyor.
şu an dinlendiriyorum saçları, çok fazla renk deneyip kısacık saçla kalmak istemezsin
ben sarı yapma derim belki bal rengi o da en fazla
ama sarı değil:20:

Ben de siyah saç hayranıyım ama nedense hiç yakışmıyor bana ya çillerimden dolayı sanırım :44:

Back