parfümevi'nden memnunum
lancome la vie est belle orjinalinden daha kalıcı ve aynı koku
bir arkadaşımın arkadaşı orjinalini kullanıyor (ona o kadar para verilir mimrb. bende bu parfümün hastasıyım. ama çok pahalı geliyor bana. gerçekten orjinaline bukadar benziyormu parfümevinde. ben mystical parfümden almıştım ordakinide benzetmiştim ama orjinalini çok net hatırlamıyorum.
d&p, ixora ve bargello bu üçü arasında sizce hangisi daha iyi denemek için alacağım?
d&p diğerlerine göre daha yağlı olduğu için daha kalıcı oluyor kokuları o yüzden d&p derim ben
Ben açıkta Bargello ve parfümevinden çok memnunum.
Guerlain La Petite Robe Noire ya da Guerlain Insolense kokularını açıkta bulabileceğim bir yer var mı biliyor musunuz kızlar?
Ben açıkta Bargello ve parfümevinden çok memnunum.
Guerlain La Petite Robe Noire ya da Guerlain Insolense kokularını açıkta bulabileceğim bir yer var mı biliyor musunuz kızlar?
iyi marka olan ve güzel kokan parfümler ne yazıkki fiyat olarak oldukça tuzlular..
bazı insanlar açık parfümün orijinal kokulardan hiçbir farkı olmadığını ve fiyatının ucuz olması dolayısıyla oldukça ekonomik olduğunu söylerken
bazıları ise açık parfümdeki kokunun orijinal kokuyla alakası olmadığını veya adi koktuğunu söylüyorlar...
sizin açık parfümlerle ilgili görüşleriniz neler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?