- 2 Haziran 2010
- 128
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün bargelloda parfümlere baktım.Ama hepsi birbirine karıştı.Ralph hot hindistan cevizi kokuyor.kullanan varmı yaz için uygunmu? davidoff echo yu nasıl bilirsiniz? bir de dg the one beğendim.çok karıştırdım ve alamadan geldim.en güzeli hangisi bilemedim
kızlar bugün bargelloda parfümlere baktım.Ama hepsi birbirine karıştı.Ralph hot hindistan cevizi kokuyor.kullanan varmı yaz için uygunmu? davidoff echo yu nasıl bilirsiniz? bir de ck the one beğendim.çok karıştırdım ve alamadan geldim.en güzeli hangisi bilemedim
Doğru ya hep genelde öyle oluyor ordan çıktıktan sonrada kokularn hepsi birbirine karışıyor...
Ama sana yardmcı olablirim...ilk 2 tanesii lacoste touch of pink ve DKNY be delicious cok güzel kokular yaz için çok güzel ferah kokular
Ben ixoradan parfüm almıştım,numune de göndermişler aldıgım koku hoşuma gitti B 294 chloe ...tawsiye ediyorum bugün sıktım 5 saat koku hiç gitmediii bu kadarını beklemiyordum :81: