Açık parfümler hakkındaki düşünceleriniz neler ?

Davidoff cool water kullanan var mı kızlar açık parfüm olarak? Hangisinden almamı önerirsiniz Bargello'dan mı, D&P'den mi yoksa David Walkerdan'mı?

Lady Million, Hypnotic Poison, Naomi Campbell almak istiyorumçhangi markalarda orijinaline yakın????
:KK61:

normalde ben hiç açık parfüm kullanmam ama arkadaşım bi parfüm almış kousunu çok beyendim aldım sıktım aradan bi gün geçmesine ragmen hala kokuyodu gittim aldım çok memnunum kalıcı kokusu markasıda palermo denemenizi tavsiye ederim

kızlar bugün bargelloda parfümlere baktım.Ama hepsi birbirine karıştı.Ralph hot hindistan cevizi kokuyor.kullanan varmı yaz için uygunmu? davidoff echo yu nasıl bilirsiniz? bir de ck the one beğendim.çok karıştırdım ve alamadan geldim.en güzeli hangisi bilemedim:KK43:

kızlar bugün bargelloda parfümlere baktım.Ama hepsi birbirine karıştı.Ralph hot hindistan cevizi kokuyor.kullanan varmı yaz için uygunmu? davidoff echo yu nasıl bilirsiniz? bir de dg the one beğendim.çok karıştırdım ve alamadan geldim.en güzeli hangisi bilemedim:KK43:

yanlış yazmışım düzeltme yaptım....

Ben ixoradan parfüm almıştım,numune de göndermişler aldıgım koku hoşuma gitti B 294 chloe ...tawsiye ediyorum bugün sıktım 5 saat koku hiç gitmediii bu kadarını beklemiyordum :81: :KK62:

kızlar bugün bargelloda parfümlere baktım.Ama hepsi birbirine karıştı.Ralph hot hindistan cevizi kokuyor.kullanan varmı yaz için uygunmu? davidoff echo yu nasıl bilirsiniz? bir de ck the one beğendim.çok karıştırdım ve alamadan geldim.en güzeli hangisi bilemedim:KK43:

Doğru ya hep genelde öyle oluyor ordan çıktıktan sonrada kokularn hepsi birbirine karışıyor...
Ama sana yardmcı olablirim...ilk 2 tanesii lacoste touch of pink ve DKNY be delicious cok güzel kokular yaz için çok güzel ferah kokular :KK66:

Koku olarak çok farkediyor,hassas olanlarda alerji yapabiliyor açık yerine küçük boy orjinal bence çok daha iyi olur

Doğru ya hep genelde öyle oluyor ordan çıktıktan sonrada kokularn hepsi birbirine karışıyor...
Ama sana yardmcı olablirim...ilk 2 tanesii lacoste touch of pink ve DKNY be delicious cok güzel kokular yaz için çok güzel ferah kokular :KK66:

teşekkür ederim canım.onlara da bakayım.sıkıldım parfümlerimden.artık almam lazım...

ben açık parfüm kullanıyorum genelde D&P nin parfümleri çok kalıcı oluyor ben coco channel ve dior un parfümünü kullanıyorum açık parfüm çok daha kalıcı ancak şuunu untmamak gerekir açık parfümleri kesinlikle cilde sıkmamak gerekiyor çünkü bunların kanser riski taşıdığı biliniyor ben kıyafetlerimn üzerine sıkıyorum sizede tavsiyem kızlar

açık parfümler cildimde tahrişe neden olduğu için kullanamıyorum artık,kampanya takip edip orijinal almaya çalışıyorum

Ben ixoradan parfüm almıştım,numune de göndermişler aldıgım koku hoşuma gitti B 294 chloe ...tawsiye ediyorum bugün sıktım 5 saat koku hiç gitmediii bu kadarını beklemiyordum :81: :KK62:

ixorada chloe varmıymış canım :S bu kokuyu çok merak ediyorum ya nasl bi koku tarif edebilrmsn ? bide yaz için mi kış için mi ? :)

bir ara ben de takıldım bu açık parfüm olayına.bihterin kokusu diye bir parfüm verdiler,acayip kalıcı,hani yıkanmasam bir hafta çıkmayacak koku üzerimden:))yine de tercihim hafif kokular.

alt nota olmaz açık parfümde tutturamıyorlar evet kalıcı ama baska bir koku kalıo:KK62:

ben bi ara çok açık parfüm kullandım ama çok ağır kokuyodu, artık insanı rahatsız eden bir kokusu oluyordu. Orjinallerini kokladığımda arada gerçekten baya fark olduğunu keşfettim.

ben doldurma parfümü sevmiyorum.

d&p DEN C 23 ALICAM SÜPER Bİ KOKU...AYRICA D P NİN PARFÜMLERİ ÇOK KALICI

X