Açık parfümler hakkındaki düşünceleriniz neler ?

bu konuda sana kesinlikle katılıyorum...zaten insan uzun süre aynı kokudan sıkılıyor üstelik..

ben de alırken eğer 50 ml ve 100 ml seçenekleri varsa 50 ml olanı tercih ediyorum..böylece çantama da koyabiliyorum ve daha az yer tutuyor

ben katılmıyorum kızlarr..çok ucuzundan almazsanızz oldukca kalitei ve orjinaliyle aynı kokuyu verio...üstelik bi parfm aldım acık burberry'nin bir aydır elimde kokusu kalıcılıgı rengi aynı sekilde kaldı. üstelik cok da uygun fiyata aldımm 10 tl :) :93:

hiç açık parfüm kullanmamıştım fakat 3 gün önce tekin acarda bulamadığım bir parfümü d&p de sordum sırf koklamak için. bileğime pislatip eve geldim . çok şaşırdım gerçekten zira 2 kere duş aldım ona rağmen belli belirsiz koku var bileğimde . üzerimdeki ceket buram buram kokuyor :KK53:

:KK19: ARTIK AÇIK PARfüm almiicam...15 20 ye alıyorum kokusu bi ilk sıktığım zaman var ya...parama kıyıcam artık naapalım

:KK19: ARTIK AÇIK PARfüm almiicam...15 20 ye alıyorum kokusu bi ilk sıktığım zaman var ya...parama kıyıcam artık naapalım

hangi marka almıştın canım?Bazı markalar çok kalıcı.Bazıları hiç duyulmuyor.Mesela ben david walkeri hiç beğenmedim kalıcılık konusunda.Q life, sansiro ve ixora kalıcı. bargello da o kadar kalıcı değil...

hiç açık parfüm kullanmamıştım fakat 3 gün önce tekin acarda bulamadığım bir parfümü d&p de sordum sırf koklamak için. bileğime pislatip eve geldim . çok şaşırdım gerçekten zira 2 kere duş aldım ona rağmen belli belirsiz koku var bileğimde . üzerimdeki ceket buram buram kokuyor :KK53:

kullandım ve d&p kullanan bicok arkadaşım var kokusu kalıcıdır onun

bnde dp kullanıorm hugo boss kullanıodum çok kalıcıydı ama kokusunu değiştirmeye karar verdm ve I3 kodlu parfümü aldm kokusu çok hoşuma gitti ama hiç kalıcı değil ya o kdr sıkıorm hiç kokmuor kokusunu da beendm oysa ki:KK14:

kızlar. ixoranın internet sitesinden parfüm almak isterseniz temsilci kodu yerine 535353 yazarsanız 3 tl indirimli alabilirsiniz :KK16: benden söylemesi :KK1:

kokularını pek beğenmiyorum ve uçucu hemen gidiyor kokusu artık açık parfüm kullanmıyorum.

ben parfüm hastasıyım deliyim manyağım bu konuda :) evde 20 küsur parfüm var ve yenilerini almamak konusunda zor duruyorum. Eşimi oturttum geçen gece kucağına da içi bayılırsa diye bir kavanoz kahve verdim (malum çok parfüm koklayınca burnu tazelemek gerekiyor!) hepsini teker teker koklattım ve yarışma jürisi ol sen ve bunları sırala bakalım dedim. Bu parfümlerin arasında tek bir açık parfüm vardı, diğerleri chanel, christian dior, hermes, givenchy, thierry muigler, burberry, estee lauder gibi markaların en ünlü orjinal parfümleri.. Seçe seçe gitti o tek açık parfümü seçti bir numara olarak :))) o açık parfüm de Borgello nun Candy siydi. Borgello hani D&P gibi yeni açılan bir açık parfüm markası Taksimde falan dükkan açtı o da. Allah allah dedim bunca orjinal varken gittin onu seçtin. O da güzel kokuyordu bir gün bi iş görüşmesine giderken yolsa stresten almıştım :))) Parfüm delsiyim ya :KK70: pek de kullanmamıştım sonra onca orjinalin yanında.. ama bir numara seçildikten sonra kocam tarafdından sıkıyorum şimdi git gide ben de daha çok beğenmeye başlkadım resmen pamuk helva şeker kokuyor ve inanılmaz derecede kalıcı. 1 hafta önce kazağıma sıkmıştım halen buram buram kokuyor kazak açık parfüm için beklenmeyecek derecede kalıcı

Açıkçası parfümünden parfümüne kokusundan kokusuna göre değişiyor bence her açık parfüm uçcu olmuyor her açık parfümün kalıcı olmadığı gibi. Kokunun yoğunluğuna ve ağırlığına bağlı benim mesela bir kaç ağır kokum var açık aldığım onlar baya kalıcı ama hafif böyle çiçek kokuları akşamına uçup gidiyor.

ben açık parfümleri pek sevmiyorum her zaman tam kokuyu vermiyor bence ama istanbulda tesadüfen bir tane almıştım markası demi ydi sanırım ankarada falan bulamadım o markayı onun armani code u mükemmeldi kalıcı ve orjinaline çok yakın kale outlette satılıyordu onun dışındada beğendiğim açık parfüm hiç olmadı

ben parfüm hastasıyım deliyim manyağım bu konuda :) evde 20 küsur parfüm var ve yenilerini almamak konusunda zor duruyorum. Eşimi oturttum geçen gece kucağına da içi bayılırsa diye bir kavanoz kahve verdim (malum çok parfüm koklayınca burnu tazelemek gerekiyor!) hepsini teker teker koklattım ve yarışma jürisi ol sen ve bunları sırala bakalım dedim. Bu parfümlerin arasında tek bir açık parfüm vardı, diğerleri chanel, christian dior, hermes, givenchy, thierry muigler, burberry, estee lauder gibi markaların en ünlü orjinal parfümleri.. Seçe seçe gitti o tek açık parfümü seçti bir numara olarak :))) o açık parfüm de Borgello nun Candy siydi. Borgello hani D&P gibi yeni açılan bir açık parfüm markası Taksimde falan dükkan açtı o da. Allah allah dedim bunca orjinal varken gittin onu seçtin. O da güzel kokuyordu bir gün bi iş görüşmesine giderken yolsa stresten almıştım :))) Parfüm delsiyim ya :KK70: pek de kullanmamıştım sonra onca orjinalin yanında.. ama bir numara seçildikten sonra kocam tarafdından sıkıyorum şimdi git gide ben de daha çok beğenmeye başlkadım resmen pamuk helva şeker kokuyor ve inanılmaz derecede kalıcı. 1 hafta önce kazağıma sıkmıştım halen buram buram kokuyor kazak açık parfüm için beklenmeyecek derecede kalıcı

canım dp ankara da çok popüler istanbulda bende eminönü tarafında yeni açıldını görmüştüm ist yeni yeni geliyor olmalı...

ama bence açık parfüm hem orjinalliğiyle alaksı olmuyor hem bi kaç kullanımdan sonra rengi kokusu değişiyor hemde bluzda filan renk bırakıyor ya...

sevmiyorum ama burda çok okuynca bi tane alasım geldi:KK52:

gereksizlik işte:):)

açık parfümler içinde bence en iyisi cem özellikle hpsi muhteşem ama bana en yakın bakırköyde var ve sürekli gidemiorum bulunduğum yerdede athena ve black point var ama hangisi daha iidir bilemem bu açık parfüm markaları hakkında yorum yapabilcek olan var mı acaba???

benim de candy alasım geldi walla:KK66:

Bir ara d&p'nin açık parfümlerinden kullandım kokular orjinallerinden pek farklı değil ve gayet kalıcıydı şimdi nasıldır bilemem

açık parfüm kıyafetlerimde yağ bırakıyor ve kokuları çok ağır indirim günlerini takip edin ykm boyner gibi mağazalar 30 ml 30 tlye düşürdükleri günler oluyor epeyce dayanır dkny öneririm özellikle elma kokulusu olanı illada 50 ml ve uygun olan istiyosanız avonun parfümleride çok güzel

X