Açık parfümler hakkındaki düşünceleriniz neler ?

yok canım sanırım artık geçti... çünkü ben olayı farkettiğim zaman, şişenin yarısı uçup gitmişti:KK5:
neyse ama bir daha asla... ama tabii bu şikeyetlerimi de kendilerine zevkle ileticem ( benim için pek zevkle olacak ama onlar için öyle olmayacak sanırım:KK47::KK23:)

çok şikayet vamış o firma hakkında.Sonradan öğrendim.Söyle valla canım.Belki bizim sesimiz çıkarsa suyunu fazla kaçırmazlar :KK60:

facebooktan ekleyip dilediğiniz kokuyu listelerimizden seçebilirsiniz adrese teslim orjinal kalitesi ve kalıcılığındadır

facebooktan stnly açık parfüm kozmetik olarak ekleyebilirsiniz
STNLY Cosmetics & Perfume web adresimizi inceleyebilirsiniz

bayanlar açık parfüm olarak İxora Parfümü kullanıyorum escada collection B174 tavsiye ederim şekerli koku seven arkadaşlara:KK49:

david walker burberry weekend harika, tatlı kokuları sevenlere tavsiye ediyorum.
daha önce d&p kullanmış biri olarak david walker daha çok hoşuma gitti. hiç değilse d&p gibi buram buram alkol kokmuyor. d&p hypnotic poison felakatinden sonra david walker gerçekten iyi geldi :)

ben açık kullanıyorum genelde bazen avon ve oriflame kullanıyorum ama artık değişmez parfumum issey miyake:KK12::KK12:

david walker burberry weekend harika, tatlı kokuları sevenlere tavsiye ediyorum.
daha önce d&p kullanmış biri olarak david walker daha çok hoşuma gitti. hiç değilse d&p gibi buram buram alkol kokmuyor. d&p hypnotic poison felakatinden sonra david walker gerçekten iyi geldi :)

david walker almıştım ben de.Ama hiç kalıcı değillerdi.Yarım saat bile kalmıyorlardı.Bırakın teni, kıyafetler bile kokmuyor.Gittim geri verdim.çok şikayet varmış.Ama ilk defa biri memnun.

günlük elinden şişeyi düşürmek bilmeyen biri olarak
türlü türlü parfümlerim var
özel gün olanı
daha az özel gün olanı
günlük olanı:KK1:
açık parfümde dp bergello deneyimlerim oldu
dp çok yağlı çok yoğun ve insanı boğuyor
ağır kokuların taklidi kesinlikle çok kötü
bergello aman dedim kalsın soruyorum orjinalini bilmesem neyse yani felaket ötesi
ama son zamanlarda sansiro markayı aldım kadıköyden
lady milionu falan süper taklit etmişler
bi iki tane kokusunu fazla tutmadım taklit konusunda ama bilmesem beğenirim hani:KK1:
dp gibi baymıyor bergello gibi alkol kokmuyor
müthiş yapmışlar gerçekten.koklA KOKLA BAYMIYOR DENERKEN PARFÜMLERİ
HELE HELE ESCADALARI SÜPER TAKLİT ETMİŞLER
sexi grafitiyi ve adını unuttum tropikal çiçek var onu bi deneyin derim muhakkak
ixorayı da merak ediyorum aslında ama sansiro sanırım bu işi başarmış
açık parfüm konusunda çok başarılı

Arkadaşlar hugo Boss intense kullanan varmı almayı düşünüyorumda ne dersiniz?

teşekkür ederim tatlım cevap verdiğin için,
bende almaya karar verdim:KK34:

benimde bir arkadaşım var ve açık parfüm öneriyor yalnız kokudan değil fiyatından..:KK60:
açık parfüm hiçkullanmadım o yüzden sormak istiyorum;şişesini ordan alıyosunuz değilmi?yada siz eski parfüm şişenizi vermiosunuzdur değilmi?ya kısaca kolanya şişeleri gibimi doluyolar?(kolanya şişesini götürdüğünde şişeye pompa ile dolduruyolardıda)yoksa hazır şekilde oluyolar siz tek aını deyip hazır alıyosunuz öylemi?
almaya gidince rezillik yaşamayım:KK60: nene kolanyacı burası değil demesinler:KK60::KK60:

Kendi ten renginize uygun bir açık parfüm seçmelisiniz tabi açık parfüm için bile uygun olan yerler var her açık parfümde kalıcılık sağlamıyor.

benimde bir arkadaşım var ve açık parfüm öneriyor yalnız kokudan değil fiyatından..:KK60:
açık parfüm hiçkullanmadım o yüzden sormak istiyorum;şişesini ordan alıyosunuz değilmi?yada siz eski parfüm şişenizi vermiosunuzdur değilmi?ya kısaca kolanya şişeleri gibimi doluyolar?(kolanya şişesini götürdüğünde şişeye pompa ile dolduruyolardıda)yoksa hazır şekilde oluyolar siz tek aını deyip hazır alıyosunuz öylemi?
almaya gidince rezillik yaşamayım:KK60: nene kolanyacı burası değil demesinler:KK60::KK60:

canım yanında pet şişe götürüyorsun dolduruyorlar.kullanırken de avucuna döküp kullanıyorsun :KK60::KK60:
canım çok yaşa emi akşam akşam beni güldürdün. onlarda da marka var ve hazır şişelerde satılıyor. Yani çıkarıp bidondan doldurmuyorlar. onlarda da sağlık bakanlığı onaylı olanlar var ve bazıları orjinalinden bile daha kalıcılar. ay bir de şimdi aklıma şu geldi; benzinlikteki pompacılar gibi olurmuş abi oradan 5o tl'lik doldur dermişiz . ya da depoyu fulle :KK60::KK60::KK60:

Son düzenleme:
canım yanında pet şişe götürüyorsun dolduruyorlar.kullanırken de avucuna döküp kullanıyorsun :KK60::KK60:
canım çok yaşa emi akşam akşam beni güldürdün. onlarda da marka var ve hazır şişelerde satılıyor. Yani çıkarıp bidondan doldurmuyorlar. onlarda da sağlık bakanlığı onaylı olanlar var ve bazıları orjinalinden bile daha kalıcılar. ay bir de şimdi aklıma şu geldi; benzinlikteki pompacılar gibi olurmuş abi oradan 5o tl'lik doldur dermişiz . ya da depoyu fulle :KK60::KK60::KK60:

:KK60:süpermiş oda..:KK60:..valla kendimi cahil hissettim amma geri kalmışım ben:)
neyse dışarı suyumu alırda çıkarım oraya gidince eğer az kalırsa dibinde derim 'dur ziyan olmasın' sonra uzatırım:KK60:
sende dersin gari 'doldur yavrum para veriyoz fullede para ziyan olmasın:KK60::KK60:
ayy bana sorsalar parfümün adı ne içtiğim suyun adını derim artık:KK60:
bi deniyeyim şu açık parfümü bende..bi o kaldı denemediğim geri kalmayım:)

kızlar:KK1:ben hep acık parfum alıyorum cok da memnunum özellikle sansiro k79 siddetle tawsiye ederim 4 5 yıl kullandım artık bulamıyorum ama arkadaslar ben bi ortama qirmeden yzc qelio diye sakalasırdı katta:2::KK3::KK4::nazar:mesela sımdı avon celebrenin açık parfumunu aldım 20 tl ye 2 buyuk şişe kampanyalıymış hemde qayet memnunum:KK52::KK33:

kızlar:KK1:ben hep acık parfum alıyorum cok da memnunum özellikle sansiro k79 siddetle tawsiye ederim 4 5 yıl kullandım artık bulamıyorum ama arkadaslar ben bi ortama qirmeden yzc qelio diye sakalasırdı katta:2::KK3::KK4::nazar:mesela sımdı avon celebrenin açık parfumunu aldım 20 tl ye 2 buyuk şişe kampanyalıymış hemde qayet memnunum:KK52::KK33:

sansiro k79 demişsiniz.Adı ne peki parfümün? sanki ben de kullandım o kodda.ama hangisi hatırlayamıyorum....

açık parfüm hiç kullanmadım şimdiye kadar, sağlık açısından pek uygun bulmuyorum açıkçası fiyatı hiç önemli deil ama bedava verseler nerde neşekilde üretildiğini bilmediğim bir şeyi tenimde kullanamam...

açık parfüm hiç kullanmadım şimdiye kadar, sağlık açısından pek uygun bulmuyorum açıkçası fiyatı hiç önemli deil ama bedava verseler nerde neşekilde üretildiğini bilmediğim bir şeyi tenimde kullanamam...

aslında haklısın..bende senin gibi düşünenlerdenim..o yüzdende bugüne kadar hiç açık parfüm kullanmadım..deneme amaçlı bile belki diye düşünüyorum bende..en iisini yapıosun sen bence..

X