Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlarrrr ne olursunuz banaaaaa yardımcııııı oluuunnnnnnnnnnnnn. . 5 parfüm seçtim sizce içlerinden hangisini kullanmalıyımm ?
1- İssey Miyake d'issey
2- Marquise BEYOND PARADISE
3- Burberry Landon
4- Gucci Envy Me
5- Bi de Armani nin bi çiçek kokusunu da sıkmıştı ordakı adam ama adını neydı unuttum onuda begendım . .
Arkadaşlar bunlar arsında sizce en güzeli hangisi ? Ben beyaz tenliyim Böyle çiçek çiçek kokmak ıstıyorum hangısı uygun sızce ? ? ?
Fiyatı orjinallerine göre çok çok uygun olduğu için çekinmeden sıkılabiliyor
Valla benim parfüme 3 basamaklı rakam vercek kadar param yok. Çokda müsriflik geliyor bana
Valla benim parfüme 3 basamaklı rakam vercek kadar param yok. Çokda müsriflik geliyor bana
Bi gün parayı bulursam alıcam
oyyy kıyamam sana...evli değilsen zengin bir koca dilerim sana:)bizler beceremedik baari sen becer:)
orjinal parfüm de açık parfüm de kullanırım...
d&p açık parfüm konusunda oldukça iyi bana kalırsa...
ancak geçen gün geç vakit olduğu için d&p kapalıydı ve "david walker" adında bir yerden aldım.
almaz olaydım...
daha önce orjinal kokusunu bilmediğim bir parfümdü fakat arkadaşımda orjinal kokuyu deneyince nasıl bir felaket içinde olduğu anladım kalıcılık konusuna hiç değinmedim farkettiyseniz:95:
aman arkadaşlar ben ettim siz etmeyin bu markadan uzak durun
ben de aldım oradan.Gittim iade ettim.Bir de 2 şişe almak zorundayız.Hiiiiç kalıcı değil.Sen de git geri ver bence
ciddi olmazsın ya...nası yani 2 şişe olmazsa satmıyolar mı inanılır gibi değil ya zaten insanlara sattığınız şey yeterince sağlıksız bir de insanların paralarını mı sömürüyolar bu ne ahmaklık...arkadaşlar almayın para kazandırmayın şu sağlık düşmanlarına ya çok sinirlendim şimdi
bir alana bir bedava.Onun için 2 şişe dedim
hmmm öyle desene ya bende tek şişe satmıyolar sandım öyle iki şişe almak zorundayız deyince
ben de aldım oradan.Gittim iade ettim.Bir de 2 şişe almak zorundayız.Hiiiiç kalıcı değil.Sen de git geri ver bence