yok canım sanırım artık geçti... çünkü ben olayı farkettiğim zaman, şişenin yarısı uçup gitmişti
neyse ama bir daha asla... ama tabii bu şikeyetlerimi de kendilerine zevkle ileticem ( benim için pek zevkle olacak ama onlar için öyle olmayacak sanırım)
david walker burberry weekend harika, tatlı kokuları sevenlere tavsiye ediyorum.
daha önce d&p kullanmış biri olarak david walker daha çok hoşuma gitti. hiç değilse d&p gibi buram buram alkol kokmuyor. d&p hypnotic poison felakatinden sonra david walker gerçekten iyi geldi :)
Arkadaşlar hugo Boss intense kullanan varmı almayı düşünüyorumda ne dersiniz?
benimde bir arkadaşım var ve açık parfüm öneriyor yalnız kokudan değil fiyatından..
açık parfüm hiçkullanmadım o yüzden sormak istiyorum;şişesini ordan alıyosunuz değilmi?yada siz eski parfüm şişenizi vermiosunuzdur değilmi?ya kısaca kolanya şişeleri gibimi doluyolar?(kolanya şişesini götürdüğünde şişeye pompa ile dolduruyolardıda)yoksa hazır şekilde oluyolar siz tek aını deyip hazır alıyosunuz öylemi?
almaya gidince rezillik yaşamayımnene kolanyacı burası değil demesinler
canım yanında pet şişe götürüyorsun dolduruyorlar.kullanırken de avucuna döküp kullanıyorsun
canım çok yaşa emi akşam akşam beni güldürdün. onlarda da marka var ve hazır şişelerde satılıyor. Yani çıkarıp bidondan doldurmuyorlar. onlarda da sağlık bakanlığı onaylı olanlar var ve bazıları orjinalinden bile daha kalıcılar. ay bir de şimdi aklıma şu geldi; benzinlikteki pompacılar gibi olurmuş abi oradan 5o tl'lik doldur dermişiz . ya da depoyu fulle
kızlarben hep acık parfum alıyorum cok da memnunum özellikle sansiro k79 siddetle tawsiye ederim 4 5 yıl kullandım artık bulamıyorum ama arkadaslar ben bi ortama qirmeden yzc qelio diye sakalasırdı katta:2: mesela sımdı avon celebrenin açık parfumunu aldım 20 tl ye 2 buyuk şişe kampanyalıymış hemde qayet memnunum
açık parfüm hiç kullanmadım şimdiye kadar, sağlık açısından pek uygun bulmuyorum açıkçası fiyatı hiç önemli deil ama bedava verseler nerde neşekilde üretildiğini bilmediğim bir şeyi tenimde kullanamam...