bargello ckın2u
Açık parfümleri pek sevmiyorum ve özellikle kapalı ortamlarda açık parfüm sıkmış birisi olmaması için dua ediyorum. hele hele otobüsteyken açık parfüm kullanan birisi yakınlarımda olursa istifra ederim. açık parfümler sayesinde otobüsü batırdığım çok olmuştur
arkadaşlar lütfen açık parfüm almayın
hem cildinize zararlı hem de hoş kokmuyor
güvenebileceğimiz sahte olmayan parfümler çok masraflı geliyor ise hiç kullanmayın daha iyi, ben gerçeğinden çok fazla alamıyorum, bana göre çok pahalılar sadece arada sırada kullanabileceğim bir parfümüm var devamlı onu alamayacağım için açık parfüm alıp da insanların huzurunu kaçıracağıma çoğu zaman kullanmıyorum.
lütfen açık parfüme hayır
Sana katılıyorum ben de.Evet ekonomik anlamda daha uygunlar ama bir sürü yerli parfümler var ve bunlar çok ii alternatifler.Sahte parfümler Sağlık açısından çok tehlikeliler . Bir de benim alerjim var biri sahte parfüm sıktığında hapşırmama engel olamıyorum ,burnum yanıyor o yüzden ben de bu konuda çok hassasım.
ben orjinal bir parfüm almadaan önce açığını alırım ama çok nadir kullanırım ve asla cildime sıkmam. nedeninini sorarsanız açık parfümünüzü bir gün ojeli tırnaklarınıza sıkın ve ojeyi nasıl da bozduğunu görün. yani içinde zararlı bir madde olmalı ki, ojeyi tokalardaki boyaları falan çıkarıyor
alırsanız kıyafetlerinize falan sıkın cildinize değdirmeyin.