acık öğretim, sizce?

ireneadlerr

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
33
10
34
merhaba arkadaslar, acık öğretimden bir bölüm okumak istiyorum ama hic anlamıyorum bu işlerden.Nereye basvurmalı, sınava girilmeli mi, hangi sınav, tarihler ne zaman hiç bilmiyorum.Arastırınca da cok karısık seyler cıkıyor.meslek lisesi bitirip aynı bölümle 2 yıllık acık oğretim okumak istesem de mi sınava girmem sart?bilenler lütfen paylasırsanız cok sevinirim

Daha once 4 yillik bir fakulte okuduysaniz kayit zamani sinava girmeden acikogretime kaydolursunuz. Meslek lisesinden gecis kaldirildi. Lise mezunuysaniz bu yil yapilacak sinava girmelisiniz ama basvurular bitti.

Daha once 4 yillik bir fakulte okuduysaniz kayit zamani sinava girmeden acikogretime kaydolursunuz. Meslek lisesinden gecis kaldirildi. Lise mezunuysaniz bu yil yapilacak sinava girmelisiniz ama basvurular bitti.
aa tuh gec kaldım o halde. Cok tesekkurler herseyi cevaplamıssınız.Bidahaki yıla o zaman artık

Eğer daha önce 2 yıllık yada 4 yıllık bölüm okuduysanız sınavsız 2. Üniversite kapsamında sınavsız yazılırsınız 2 yıllık okuduysanız 2 yıllık bölümlere 4 yıllık okuduysanız ister 4 yıllık ister 2 yıllık bölümlere,ama üniversite okumadıysanız üniversite sınavına girip tercih yapıp tercih sonucunda yerleşirseniz kayıt olursunuz.

4 nisanda üniversite başvurusu tekrar açılıyormuş kaçıranlar için sanırım 1 günlük bunu araştırın.

aa tuh gec kaldım o halde. Cok tesekkurler herseyi cevaplamıssınız.Bidahaki yıla o zaman artık

Hayır geç başvuru var.

#ÖSYM'nin düzenlediği 2018 -YKS’ye başvurusunu süresi içinde yapamayan adaylar, “Geç başvuru günü” olarak belirlenen 4 Nisan Çarşamba günü müraacat edebilecek.#

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…