acik ögretim lisesiyle ilgili...

BuzlarUlkesi

aşkım oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2007
7.296
347
40
acik ögretim lise sinavlari türkiyede hafa sonu yapildi kardesimde yurt disinda nisan ayinda girecek acaba giren arkadaslar varsa neler soruldu,hangi konular sorular yazabilir mi?kitaptaki test sorulari gibi mi ?yardim ederseniz cok sevinirim

Eğer kitaptaki konuları çook iyi bir şekilde çalışırsa kardeşin mutlaka kazanır çünkü sorular çok basit tabiki öncelikle matematik ve fizik'e iyi çalışması lazım insanı en çok zorlayanlar onlardan çıkıyor bence onun dışında tarih gibi yada hukuk, girişimcilik gibi okumakla öğrenilecek konulardan çıkan sorular çok basit örnek vereyim truva atı ülkemizde hangi şehirdedir gibi basit sorular soruyorlar

hafta sonu bizde bu sınavda gözetmenlik yaptık.o basit sorunun cevabını o kadar çok kişi yanlış yapmıştı bunu burda söylemek istedim.sorular bilgiye dayanıyordu.hatta bazı sorular tamamen ezber sorularıydı.

cok tesekkür ederim suanda kümeleri pek hatirlayamadi...burda liseden basladi ama okulda yabanci ögrencilere karsi ögretmenler cok kati davraniyor birakmak zorunda kaldi...acok ögretimden insallah liseyi bitirir.. o cok kisi yanlis yapmis dedigin soruyu ben ona dedim hemen bildi aslnda genel kültürü cok iyi sayisali iyi ama iste calismasi lazim yinede...cok sagolun cevap verdigniz icin

coğrafya,tarih berbatı coğrafyada sorular iyi hazrlanmamıştı,diğer dersler kolaydı,kitaptan çalışsın geçer, ilk sene zor kesin çalışma gerktiren desler var, matamatik,fizik,kimya,biyolıji bunlar çalışılmadan olmaz bol şans good luck

bildiğim kadarıyla 140 kredi tamamlaman gerek benim mesleki açık öğretim olduğu için 240 yani en az 5 dönem okuman gerek her dönem en fazla 40 kredilik ders alabiliyorsun bütün dersleri başarıyla geçersen alırsın 5 dönemde başarılar :)

192 kredi tamamlanınca alınıyo arkadaşlar kzuenlerim giriyo onlarda zorlanmışlar bu sınavda

X