slm kızlar ben artık kafayı yicem yani
yaa olmuyo şu gıcık geometri yaaaa ANLAYAMIYORUMMMMMMMMMM
SİZLER NE ALEMDESİNİZ bakalım haftaya cumartesi ne yapıcam ben :18::18::18:
merhaba kızlar bende hafta sonu sınava girecegin bu ilk sınavım...geçmiş sınav sorularını çözerek çalışıyorum geometri, mat, ingilizce hiç açıp bakmadım...inşallah testlerin faydası olur...hala çalışmaya çalışıyorm...sizler nasıl yapıyorsunuz
herkese sınavda başarılar:)
merhaba kızlar bende hafta sonu sınava girecegin bu ilk sınavım...geçmiş sınav sorularını çözerek çalışıyorum geometri, mat, ingilizce hiç açıp bakmadım...inşallah testlerin faydası olur...hala çalışmaya çalışıyorm...sizler nasıl yapıyorsunuz
herkese sınavda başarılar:)
arkadaşlar bi soru sormuştum kimse buna cvp vermiyo.biz bu aldıgımız kitapları 1 senemi kullanıcaz yoksa her dönem başka kitapmı alıcaz dersleri birbirine yakın seçsek diger dönemde bu kitapları kullanabilirmiyiz yoksa yerine yenisinimi vericekler
BELKİ GEÇ OLDU SORUNUN CEVABI AMA ŞÖYLE . 1 sene kulacaksın diye bişi yok 1 dersden zaten 1 dönemde sınava giriyorsun . geçtigin dersin kitabının işi bitmiştir ama kaldıysan o dersin kitabı hala sana lazım tekrar almana gerek yok .
3. yılım benim 2 yıldır kitap almadım . onlayn tesler iş görüyor soruların 3.5. kolay çıkıyor zaten 3.5. de teslerden çıkıyor .geçebiliyorsun bende durum bu . tabi mat geo. ing. bahsetmiyorum onlardan direk 3 kere kalıp muaf oluyorum .