Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bi soru sormuştum kimse buna cvp vermiyo.biz bu aldıgımız kitapları 1 senemi kullanıcaz yoksa her dönem başka kitapmı alıcaz dersleri birbirine yakın seçsek diger dönemde bu kitapları kullanabilirmiyiz yoksa yerine yenisinimi vericekler
evet 1.2 die yazıyor anlamadım zaten o zaman bu kitaplar verilmcek
çok oluyo haatta ardarda 3 sınavda çıkmış soru bile oluyo geçmiş sınav sorularını çöz bide sitedki testler diyo ya onu çözmeni tavsiye ederim çünkü ben cog 7 i ordan çalıştım bütün sorulr aynı çıktı inan 80 aldım
valla çok az kaldı ilk defa giricem sınava.valla uzun süredir sınava flnda girmiyorum ne götürücem onu bile tam bilmiyorum.sınava tam olarak ne götürücem kızlar son dk da bi aksilik çıkmasın:26:
evet cnm geçmiş soruları çözmek daha ii oluyo bazen online sorulardan farklı çıkıyo onun için hepsine bakmalı
sen de mi açıktan okuyorsun liseyi cnm:26:
sınav yerinin yazılı oldugu kagıtı nasıl alıcam.sınav giriş yeri açıklandıgında o sayfanın çıktısını mı alıcam.bu sınav giriş belgesimi oluyor?? çnkü giriş belgeside istiyorlar.
hahahahhaha çok acı verici biliyorum amaaa Artık ders çalısmaıyorum (((((
14.ünde açıklanıcakmış sınav yeri öle yazıyo.herhalde açıklandıgı zaman giriş belgesi yazıcak öyle çıktı alıcaz of ofevet aynen sınav yerinin açıklandığı kağıdının çıktısını alıyoruz onunla girebiliyoruz sınava:18: