Kayit icin bir de sinavlar icin disari cikmaniz gerekiyor. Ama gecen donem sinavlar online yapildi sanirim. Sokaga cikma yasakladina mi denk gelmisti ne. acikta var mi bilmiyorum ama uzaktan eğitimde ders videolari takip ediyorsunuz. Devamsizlik yapmamaniz gerekiyor. Evinizde bilgisayar internet var mi? Belki telefondan da izlenir belki bilmiyorum. Okuyan arkadaslar yazarsa daha dogru bilgi olur.Slm arkadaşlar ben 26 yaşındayım üçüncü çocuğuma hamileyim bitmiş ama bitmesini beklettigim bir evliliğin var zamanı gelince ayrilicam okumayı okulu bitirmeyi çok istemiştim babam derslerimin güzel olmasına rağmen izin vermemesiyle eğitim hayatım son bulmustu liseyi bitirmek istiyorum eşim asla kabul etmiyo gizliden okumak istiyorum bosandigimda hayat bana daha kolay olacak ozaman şimdi hamileyim çok pişmanım olan oldu bana yardımcı olun lütfen üç çocukla okuyabilirmiyim sürekli evden cikamiyicam bilginizi paylasirmisiniz ne tavsiye edersiniz ?kendimin ve çocuklarımın hayatini ve hayallerimi kurtarmak istiyorum
Sınavlara girildi online olmadı devamsızlık durumu yok girmezseniz paranız yanarKayit icin bir de sinavlar icin disari cikmaniz gerekiyor. Ama gecen donem sinavlar online yapildi sanirim. Sokaga cikma yasakladina mi denk gelmisti ne. acikta var mi bilmiyorum ama uzaktan eğitimde ders videolari takip ediyorsunuz. Devamsizlik yapmamaniz gerekiyor. Evinizde bilgisayar internet var mi? Belki telefondan da izlenir belki bilmiyorum. Okuyan arkadaslar yazarsa daha dogru bilgi olur.
Teşekkür ederim sınavlar sık sık mi oluyorKayit icin bir de sinavlar icin disari cikmaniz gerekiyor. Ama gecen donem sinavlar online yapildi sanirim. Sokaga cikma yasakladina mi denk gelmisti ne. acikta var mi bilmiyorum ama uzaktan eğitimde ders videolari takip ediyorsunuz. Devamsizlik yapmamaniz gerekiyor. Evinizde bilgisayar internet var mi? Belki telefondan da izlenir belki bilmiyorum. Okuyan arkadaslar yazarsa daha dogru bilgi olur.
Ocak sonu doğumum var o dönemde sık gidip gelemem ancak çok çok istiyorum hayatımı kurtarmayı ne güzel maşallahOkursunuz neden olmasın Eylül'de yazılmak yok fakat Ocak gibi açılır 30tlyazilmak için veriyorsunuz kendinize güvenin diyelimki bir dersten gecemiyorsunuz 3 defa girince muaf oluyorsunuz dil anlatım haricinde hepsinden o kadar giren kişiler varki neden daha önce yazilmadim dersiniz bende açıktan orta öğretim bitirdim lise okuyorum
İnşallah cnm benimAçıköğretim yazılmaya gidersiniz kitaplarınızı alırsınız sonra birdaha 2 buçuk 3ay sonra sınav için gidersiniz cumartesi pazar oluyor derslerinizi seçerken tek güne seçmeye gayret edersiniz sabah ve öğleden sonra ne kadar çabuk yaparsanız çabuk çıkarsınız ins herşey istediğiniz gibi olur
Uzaktan egitimi kastederek devamsizlik demistim.Sınavlara girildi online olmadı devamsızlık durumu yok girmezseniz paranız yanar
Kaydoldunuz mu? Ben ilkokul mezunuydum. Okullarda kılık kıyafet yasağı kalkınca, açık öğretimden ortaokula başvurdum. Ortaokulu bitirdim. Liseyi okuyamam dedim ama yinede şansımı denemek için imam hatip kaydoldum. Üstten ders alarak tüm derslerimi 3,5 yılda bitirdim.Benim liseyi bitirme gibi bir umudum yoktu. 2 kızım varken ben ortaokul ve liseden mezun oldum. Tyt sınavına girdim ve Aöf ilahiyat başladım. 1 Sınıfı riskli bir hamilelik ile okudum. Öyle ki, sınav esnasında fenalaşıp, sınavdan çıkıp hastaneye gittim. 2ci sınıfın ilk döneminde kundakta bebek ile sınava gittim. Kızlarım yağmurda fırtınada dışarıda arabanın içinde kardeşlerine bakarken, ben içeride sınavımı oldum. 2ci dönemde onlain sınav olduk. Bu sene ilahiyat mezunu bir üniversiteliyimSlm arkadaşlar ben 26 yaşındayım üçüncü çocuğuma hamileyim bitmiş ama bitmesini beklettigim bir evliliğin var zamanı gelince ayrilicam okumayı okulu bitirmeyi çok istemiştim babam derslerimin güzel olmasına rağmen izin vermemesiyle eğitim hayatım son bulmustu liseyi bitirmek istiyorum eşim asla kabul etmiyo gizliden okumak istiyorum bosandigimda hayat bana daha kolay olacak ozaman şimdi hamileyim çok pişmanım olan oldu bana yardımcı olun lütfen üç çocukla okuyabilirmiyim sürekli evden cikamiyicam bilginizi paylasirmisiniz ne tavsiye edersiniz ?kendimin ve çocuklarımın hayatini ve hayallerimi kurtarmak istiyorum
Çok güzel süpersin ya gerçekten vazgecmisken yeniden umut olduKaydoldunuz mu? Ben ilkokul mezunuydum. Okullarda kılık kıyafet yasağı kalkınca, açık öğretimden ortaokula başvurdum. Ortaokulu bitirdim. Liseyi okuyamam dedim ama yinede şansımı denemek için imam hatip kaydoldum. Üstten ders alarak tüm derslerimi 3,5 yılda bitirdim.Benim liseyi bitirme gibi bir umudum yoktu. 2 kızım varken ben ortaokul ve liseden mezun oldum. Tyt sınavına girdim ve Aöf ilahiyat başladım. 1 Sınıfı riskli bir hamilelik ile okudum. Öyle ki, sınav esnasında fenalaşıp, sınavdan çıkıp hastaneye gittim. 2ci sınıfın ilk döneminde kundakta bebek ile sınava gittim. Kızlarım yağmurda fırtınada dışarıda arabanın içinde kardeşlerine bakarken, ben içeride sınavımı oldum. 2ci dönemde onlain sınav olduk. Bu sene ilahiyat mezunu bir üniversiteliyimKadın ister ise şayet başaramayacağı şey yoktur. Benim için hayal olan şeyler şuanda gerçek oldu. Ben 3 çocuklu 41 yaşında bir bayan olarak başardıysam şayet, sizde hayli hayli başarırsınız.
Kaydoldunuz mu? Ben ilkokul mezunuydum. Okullarda kılık kıyafet yasağı kalkınca, açık öğretimden ortaokula başvurdum. Ortaokulu bitirdim. Liseyi okuyamam dedim ama yinede şansımı denemek için imam hatip kaydoldum. Üstten ders alarak tüm derslerimi 3,5 yılda bitirdim.Benim liseyi bitirme gibi bir umudum yoktu. 2 kızım varken ben ortaokul ve liseden mezun oldum. Tyt sınavına girdim ve Aöf ilahiyat başladım. 1 Sınıfı riskli bir hamilelik ile okudum. Öyle ki, sınav esnasında fenalaşıp, sınavdan çıkıp hastaneye gittim. 2ci sınıfın ilk döneminde kundakta bebek ile sınava gittim. Kızlarım yağmurda fırtınada dışarıda arabanın içinde kardeşlerine bakarken, ben içeride sınavımı oldum. 2ci dönemde onlain sınav olduk. Bu sene ilahiyat mezunu bir üniversiteliyimKadın ister ise şayet başaramayacağı şey yoktur. Benim için hayal olan şeyler şuanda gerçek oldu. Ben 3 çocuklu 41 yaşında bir bayan olarak başardıysam şayet, sizde hayli hayli başarırsınız.
Pes etmek biz kadınlara yakışmaz bence. Siz ya nasip diyerek başlayın. Gerisi gelir inşallah. Ben ortaokula kaydolmaya giderken öylesine gırgırına gittim kaydoldum. Kendime güvenim hiç yoktu. Ama korkularımın üzerine gittim ve başardım. Darısı size inşallahÇok güzel süpersin ya gerçekten vazgecmisken yeniden umut olduinşallah darısı başımıza
Taktir ettim helal olsunPes etmek biz kadınlara yakışmaz bence. Siz ya nasip diyerek başlayın. Gerisi gelir inşallah. Ben ortaokula kaydolmaya giderken öylesine gırgırına gittim kaydoldum. Kendime güvenim hiç yoktu. Ama korkularımın üzerine gittim ve başardım. Darısı size inşallah