açık öğretim affı

prenses tera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
509
2
42
arkadaşlar bu açık öğretim affı nezamana kadar uzatıldı ayrıca negibi işlemlerden sonra tekrar açık öğretime katılabilirim 2 sene önce açık öğretime girmiştim 1.sınıfı geçemediğim için bıraktım fakat şimdi tekrar kayıt yaptımak istiyorum bilginiz varmı bu konu hakkında ayrıca belli bi ücret istiyolarmı?

Ben bundan önceki öğrenci affından yararlandım açıköğretim ingilizce öğretmenliği 3. sınıfım şuan 1. sınıfta kayıt sildirmiştim af çıktıktan sonra aöf bürosuna başvurdum onların yönlendirmesiyle evraklarımı hazırladım af için ücret almıyolar sen sadece kayır yaptırdığında kayıt parası yani harç paranı veriyorsun bunun dışında herhangi bir şekilde affa dair bir ücret talep etmiyolar talep etmeye de hakları yok zaten ama zaman kaybetmeden git bi danış sakın tarihleri kaçırma geri dönüşü olmuyo bir daha inşallah geri gelirsin sende güzel kardeşim.

hayatım açıköğretime 2 yıl harç yatırmayıp sınavlarına girmessen kaydın otomatik silineceği gibi bu 2 yıla kadar istediğin her dönemde harcı yatırabilirsin. bu durumda biraz faiz ödersin fazladan ama devam eder öğrenim hakkın.. şimdiş senşin yapacaın iş gidip bi açıköğretim bürosuna sormak .. kaydın var mı yok mu. silindimi dsilinmedi mi..tekrar kayıt mı olacak yoksa harç yatırıp devam mmı edeceksin..

ben de 5 yıl önce halkla ilişkiler 2. sınıfta 1 dersten kaldım. sonra maddi imkansızlık nedeniyle kayıt yeniletemedim. 2 sene içinde kayıt hakkım olduğunu biliyorum.
acaba ben de aftan yararlanabilir miyim? ben umudum yok bu konuda ama diplomamı almak istiyorum. bilginiz varsa yardımcı olun. açıköğretim bürosuna çalıtığım için gitme şansım yok.:çok üzgünüm:

kızlar ben açıköğretim bürosunu aradım afla ilgili,resmi gazetede yayınlandıktan sonra kayıt yenileniyomuş.o yuzden suan kesın bılgı vermiyolar.acıkogretim sıtesındede yayınlanıcakmıs,takıp edın dedıler.

kızlar ben açıköğretim bürosunu aradım afla ilgili,resmi gazetede yayınlandıktan sonra kayıt yenileniyomuş.o yuzden suan kesın bılgı vermiyolar.acıkogretim sıtesındede yayınlanıcakmıs,takıp edın dedıler.

canım sen nezaman aradın açık öğretimi ee biz ozaman burdan haber verelim bir birimize

bir hafta falan oldu sitesine baktım acıköğretimin suan bi duyuru falan yok,bakalım bıraz gecsın arıycam tekrar.

inş yararlanabiliriz bende bırakmıştım şimdi başlamak istiyorum tekrar üniversite sınavlarına falan girmek baya zaman alıcak

kızlar acıköğretim bürosuna sordum ayın 17,sınden sora baslıomus işlemler.büroya basvurmanız gerekıyomus 17,kasımdan ıtıbaren..

ya kızlar banada yardım edin.ben200 de aö-işletme öğrencisiydim.ama sınavlara girmedim kaydım silindi.2004 te 9 eylül güzel sanatları kazandım.kayıt yaptırdım.ama orayada gitmedim.şimdi aö me geri dönmek istiyorum.ne olur benim iş sizce

arkadaşlar, aöf ye 2 sene kayıt yaptırmazsan kaydın siliniyor mu yoksa 3.sene aptırman mı gerekiyor, anlayamadım?

X