cevahirim boşuna gitme canım ..bende sabah yaptırdım kaydımı ..Kızlar kaydım yenilendi
aebenim sayende annem yaptırdı kaydımı
Ama şimdi ben alan değişimi yapamıyorum
Neydi bu konu yenilerkenmi söylenecekti
Şİmdi anneme bi dahamı iş düşecek
Aman yaaa ne varki işte herşey elimizin altında
Değiştirebilsem noolcak sanki
canım bence ara sor ..puanların silinmiş olmamalı .....meraba kizlar
bende acik lise de okuyordum
okuyordum diyorum cunku
yillarca git gel yaptim sinavlar kayit yenileme hep il merkezinde uzak uzak okullarda oluyordu
yine de pes etmedim.iste calisirken de izin alip sinavlara gidiyordum.neyse hamile kaldim ara vereyim dedim.bilirsiniz durum pasif olarak gozukuyor puanlar silinmiyordu.2 3 donem ara verdim gecen bir baktim ki puanlarim silinmis.sok sok gecirdim resmen.
65 kredim yandi.zaman zaman ara verdim tabi.duzenli calisamadim hastalik vs.taa bekarliktan beri gidiyorum.evli iken de girdim sinavlara.aryik hersey ilceye alindi sinavlar fln.
simdi cok cok uzgunum.o kadar para emek kul oldu.
genel lise bolumunde alanim genel kultur du.yani her dersi goruyordum.bir zaman sonra yeniden baslayacagim.ama sanirim sil bastan olacak degil mi?
firsat bulup arayamadim ama cok kizdim bir uyarmalari gerekmez miydi?
ara ara girip sinav tarihlerine bakiyordum sitesinden ama
uff oyle iste...
hepinize basarilar zihin acikligi diliyorum.
bende oglusumla calisirim artikk
ne kadar firsat verirse minigim...
..
meraba kizlar
bende acik lise de okuyordum
okuyordum diyorum cunku
yillarca git gel yaptim sinavlar kayit yenileme hep il merkezinde uzak uzak okullarda oluyordu
yine de pes etmedim.iste calisirken de izin alip sinavlara gidiyordum.neyse hamile kaldim ara vereyim dedim.bilirsiniz durum pasif olarak gozukuyor puanlar silinmiyordu.2 3 donem ara verdim gecen bir baktim ki puanlarim silinmis.sok sok gecirdim resmen.
65 kredim yandi.zaman zaman ara verdim tabi.duzenli calisamadim hastalik vs.taa bekarliktan beri gidiyorum.evli iken de girdim sinavlara.aryik hersey ilceye alindi sinavlar fln.
simdi cok cok uzgunum.o kadar para emek kul oldu.
genel lise bolumunde alanim genel kultur du.yani her dersi goruyordum.bir zaman sonra yeniden baslayacagim.ama sanirim sil bastan olacak degil mi?
firsat bulup arayamadim ama cok kizdim bir uyarmalari gerekmez miydi?
ara ara girip sinav tarihlerine bakiyordum sitesinden ama
uff oyle iste...
hepinize basarilar zihin acikligi diliyorum.
bende oglusumla calisirim artikk
ne kadar firsat verirse minigim...
..
selam arkadaşın muhtemelen mezun olmuş .ama gidip diplomasını almalı . bunun içinde tarih var sanırım ...Slm kizlar sizde açık ilköğretim bitirenlerdensiniz
Arkadasım kk uyeligi yok ben sormam istiyo 6mart sınava girdi 8. 3 derstten girdi 2 sinı verememiş bugün baltim donuk yazıyo gecti sanıp kayit yenileme yapmamış yani mezun olamismi görünüyor
Kuzeniyle beraber gidiyolar kuzenin mezuniyet kontrolü yazıyo bu nedemek mezunmu olmuş oluyo
Eğer öyleyse diplamasi eline nezdman gecer açıköğretim lisesine basvurucakta
Hii arkadaşımın kuzeni diyoki liseye 3. Donem kayit olsmiyosam taa ağustosumuz beklucem
Sorularımızı lütfen cevaplarmisiniz simdiden tesfkiur ederiz
Basarılar dileriz
merhaba bende acikögretim lisesine kayit olmak istiyorum ben lise 1 i okudum Türkiye de su an almanyadayim Almanyaya gelince sadece dilimi gelistirmeye calistim yani kurslara filan gittim yaklasik 3 senedir Almanyadayim ama seneye Türkiye ye dönüyoruz benim nisan törenim filan olcak araya dügün hazirliklari filan gircek ben yazilsam kaydimi yaptirsam bi süre ara verme sansim oluyor mu ? ve ara verme sürem ne kadar olabilir yine ücret ödemem gerekir mi bu süre icinde ? (yani ara verdigim süre icinde ya da tekrar kayit yenileme filan) bilmedigim icin bilenlerinizden yardim bekliyorum...Sözlüm calismami istemiyor fakat okursan desteklerim diyor bende aradan ciksin en azindan bi elimde diplomam olsun istiyor ve bir sorum daha olcak lise normal 4 yilda mi bitiyor yoksa daha kisa bir sürede bitme ihtimali var mi ? Artik bende burdan takipteyim sürekli
selam ..merhababayanlar size bir sorum olacaktı.
ablam 10 yıl önce lise 2'den terk,ben de ona abla 10 tl açıköğretim okumak falan diyorum ona gaz veriyorum okusun diye
açıköğretim lisesine giriş için ne gerekiyor
kayıtlar ne zaman
sizler zorlanıyor musunuz dersler de nasıl oluyor?
bana bilgi verir misiniz acaba?:44:
selam ..
ablan yarım bırakdıgı okuldan gerekli belgeleri alıp . açık lisya kayıt olabilir ....
MEB. in .açık lise sayfasından gereken bilgileri alabilirsiniz yada 444. 83 83 no dan her türlü bilgi veriliyor ....
10 tl derken biraz hafifi olmuş. daha önceki seneler her kayıtda 4 5 tl yatırıyorduk bu sene şükür 25 tl ye düştü ama bu her dönem için yanı senede 3 dönem kayıt yaniliyoruz ....
derlerde çalışırsan kolay ...
kıslar sınavlar bu hafta sonu açıkçası ben hiç çalışamadım . ne çıkarsa bahtıma artık
hepinize iyi şanslar...
sonuçlar geçen hafta sonu açıklandı..
umarım herkes iyi sonuçlar almıştır ....
iyi gidiyorsun cevahirim .İnşallah aebencim
Ben 2 dersi geçememişim
Biri zaten beklediğim mat.