Açık.öğ.. ortaokulu bitirip liseye başlayanların paylaşım alanı .

Kredim daha bir hiç aeben
ben ilk sınavda düzgün ders seçimi yapamadğım için orda kredi kaybım oldu aslında
Hayırlısı bakalım Sanırım 34 tü kredim Senin ?
2 sınav için gayet iyi bence niye az olsun ....
benimde 36. .
2. sınav kitap alamadım .. o yüzden istedigim gibi olmadı . saglık olsun .acelem yok elbet mezun olruz ..

kıslar geçmiş olsun 3. sınavlarda bitti ....
ben 2 oturuma katılamadım . evde tadilat vardı.. umarım . azda olsa puan alırım girdigim derslerden ...

Merhaba aeben
evet hepimizede geçmiş olsun Sonu hayır olsun inşlh
Beklediğimizdende ii sonuçlar çıkar inşlh

selam bayanlar bir sorum olacaktı açık liseyle ilgili;
ablam için ders seçme işini yapacağım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yani orda nasıl ders seçileceğiyle ilgili link var ama
benim merak ettiğim ordaki derslerden kaç tanesini seçeceğim.
mesela din kültürü ve ahlak bilgisi 4,dönem 4,kredi 1,ortak ve oturum 3 bu şekilde var neye göre seçeceğim bu dersleri bana bilgi verir misiniz ya?:26:

güzelim 30 kredilik ders şeçme hakkın var .
Sen şeç gözüne kestirdiklerini.
Kredin dolunca zatten ders seçilmiyor sistem buna göre ayarlı ..

Sayısal olan hiç bir sınavdan geçemiyorum. ama sözellerim iyi.
Kitap almıyorum çalışamıyorum çünkü mantık yürütüyorum sınavda.

Sayısal olan hiç bir sınavdan geçemiyorum. ama sözellerim iyi.
Kitap almıyorum çalışamıyorum çünkü mantık yürütüyorum sınavda.

selam kitapların olmasa bile sanal testler var gerçekden işe yarıyor ...tavsiye ederim .

güzelim 30 kredilik ders şeçme hakkın var .
Sen şeç gözüne kestirdiklerini.
Kredin dolunca zatten ders seçilmiyor sistem buna göre ayarlı ..

tamam sağol canım yardımcı olduğun için
ben sözel olan dersleri seçerim o zaman,tekrar teşekkür ederim canım

nasılsınız açık liseliler ...
sınavlar yaklaşıyor ..ders çalışan varmı ?*

merhaba liseli kızlar bende açık liseye yazılmayı düşünüyorum sizce meslek mi düzmü...bana yardımcı olurmusunuz..
sınavda hepinize başarılar

tamam sağol canım yardımcı olduğun için
ben sözel olan dersleri seçerim o zaman,tekrar teşekkür ederim canım

Kredi seçerken sözel seçeceğim diye sakın öncelikli olarak seçmeli derslerden seçmeyin zorunlu derslerinizi bitirin sayısal olanlar zorunlu(bölum)dersler ise 3 kez gırıp muaf etmenız gerekmektedır.
merhaba liseli kızlar bende açık liseye yazılmayı düşünüyorum sizce meslek mi düzmü...bana yardımcı olurmusunuz..
sınavda hepinize başarılar
canım lıseden sonra devam edecegın sekılde dusun mesela anasınıfı ögretmenlıgı unıversıte okumayı hatta hala ımkanlar devam etmekte dırek gecıs yapmayı dusunuyorsan tabıkı meslek lısesı.Ama yok ben duz lıse okurum öss gırıp puanımın tuttugu bır unıversıteye kayıt yaparım dıyorsan duz lıse.Ayrıca unutmaman gereken bırseyde meslek lıselerınde yuzyuze ders görme zorunlulugun var yanı bellı bır sure staj yapacaksın.

aslında tabi sınavsız en az 2 yıllık üni. okumak isterim. imamhatip düşünüyorum fakat 3 yaşında bi oğlum var kararsızım bekar olsam hiç düşünmem...dersler nasıl meslek lisesimi zor düzmü..sen hangisini okuyorsun? birde kaç dersten sınava giriliyor:26:
yani hiç bilgim yok..

Ben üniversitedeyim canım 5 yaşında bır oğlum var bırde 11 yasında abısı var.Tamamen senın seçimin ama ben şuna ınanıyorum normal lısede okusan oradakı derslere bakarken zaten bellı seylerı ögrenmıs olacaksın 2 yıllık unıversıteyıde sınavla cok rahat zaten kazanırsın.kaç dersten sınava gırecegınde kredısıne baglı tamamen 5 kredılık derslerde var 1 kredılıkte

çok teşekkür ederim...inşallah üni. bizimde başımıza sizide tebrik ediyorum maşallah Allah başarınızı daim etsin..heralde sizde açık liseden mezun olup üni. okuyorsunuz.
ben bu konuyu baya düşüneceğim daha a.i.o yeni mezun oldum diplomamı vermediler hayırlısı bakalım.

evet cnm açıktan mezun oldum ama ben lıseyede gıtmıştım evlenmeden önce çocuk gelısımı mezunuydum işletme istıyordum o sebeple bırde duzden okudum lıseyı seneler once ama unıversıteye gırısım acık lıseden ve tam lıseden 16 yıl sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…