Açık.öğ.. ortaokulu bitirip liseye başlayanların paylaşım alanı .

walla eğer bu dediğine göre işlem yaplyosa cevahirx moralim baya bi yerine geldi peki bu dört yıllık bi hesaplamamı yoksa minimum iki bçk senede bitirme imkanı warya onadamı geçerli acaba?

walla eğer bu dediğine göre işlem yaplyosa cevahirx moralim baya bi yerine geldi peki bu dört yıllık bi hesaplamamı yoksa minimum iki bçk senede bitirme imkanı warya onadamı geçerli acaba?

Bu hesapla 2,5 senede bitirme olayı anlaşılıyor
İnşlh doğru anlamışımdır ben

kızlar üst komsumun kızı çalışmak mecburiyetinde olduğu için liseye gidememiş açıktan okumak istiyomuş bana sordu kayıt ne zaman baslıyo biliyomusun diye bende nette bakıyım haber veririm dedim 7 şubat 2.dönem kayıtları falan yazıyo bumu acaba 2.dönem ne oluyo 1.dönemdedemi yazılması gerekiyodu

yeni kayıtlarla kayıt yenileme farklı tarihlerde yanılmıyorsam ..
ama komşun için geç deyil meb sitesine dikkatli bakın yeni kayıt için tarih vardır 2. döneme kayıt olabilir ...

Evet aeben inde dediği gibi geç değil
Ve evet YENİ KAYIT tarihi 7 ŞUBAT
Bu ilk dönemde kayıt yaptıramayanlar için
Bİz ilk dönemde kayıt yaptıranların KAYIT YENİLEME tarihi farklı

Ben hiç bakmıyorum sabırla ayın 18ini bekliyorum
Sadece kayıt yenileme günlerinde yurtdışında olacağım için onun kaygısını taşıyorum
İnşlh bulunacağım yerde sorun yaşamadan kayıt yenileyebilirm
Yoksa bu dönem yatar bende

cevahirim kayıt yenilemek için kendin burda olmana gerekyokki bir yakının senin yerine kaydını yenileyebilir kuzum .

cevahirim kayıt yenilemek için kendin burda olmana gerekyokki bir yakının senin yerine kaydını yenileyebilir kuzum .

Ay sen ne güzel konuşuyorsun aeben'im ağzından bal damlıyor
Bu çok ii haber annem hep dedi ama ben kabul etmezler diye olmaz dedim
İnşlh hadi bakalım şansımızı deneyelim

Ay sen ne güzel konuşuyorsun aeben'im ağzından bal damlıyor
Bu çok ii haber annem hep dedi ama ben kabul etmezler diye olmaz dedim
İnşlh hadi bakalım şansımızı deneyelim
ay keşke daha evvel yazaydım cevahirim eşim kayıt yerinin adresini bile bilmez.. hep ben yaptırırım onun kaydınıda..

Bu gün açıklanacak diye taktım iice siteye
Kaç kez baktıım baktııım baktım Ama hala yok

Veee sonundaaa
Sonuçlar tamda beklediğim gibi
Girmediğim tarih ve başarıslığı beklediğim geometrş dışında hepsi tmmdır
Darısı daha ii şekilde 2. döneme

Veee sonundaaa
Sonuçlar tamda beklediğim gibi
Girmediğim tarih ve başarıslığı beklediğim geometrş dışında hepsi tmmdır
Darısı daha ii şekilde 2. döneme
tebrikler cevahirim .
benimde tam tahminetigim gibi metemetik. ingilize. gometri .den kalmışım he birde biyolojiden sınırda, kalmışım ondanda ....
bidahaki sefer bu derler olmassa süper olur ..
diger derslerden gayet rahat geçmişim 70 .80 alarak .

metamatik.yabancı dil geometri birde biyolojiden kalmışım ya arkadaşlar biyoloji çok zor geldi ban sanki hiç kitaptan nede onlayn testen çıkmadı gibi geldi zaten çok da fazla birşey beklemiyordum bunada şükür .

Siz daha evvel yazılmış öğrenciler olaraktan bir kaç sorum olucaktı.ilk sene matematik seçmek zorunlu mu birde 2. Sene mi bölüMler seçilio.şimdiden tşk

Son düzenleme:
melikecim aynı durumdayız demek .
19 kredi ...fenada deyil hani..
Siz daha evvel yazılmış öğrenciler olaraktan bir kaç sorum olucaktı.ilk sene matematik seçmek zorunlu mu birde 2. Sene mi bölüMler seçilio.şimdiden tşk
yok güzelim aslında zorunlu deyil fakat bu sene sene başı meb yogunlukdan siteyi düzenleyemedi ve mecburen onların zorunlu kıldıkları derslerden sınava girdik ..yani tamamen bizim şansımız ..
önümüzdeki sınavda inşallah kendimiz seçiçez dersleri ...

Kredileirniz hayırlı olsun kızlaaar
Benimki 12 de kladı maalesef

111 DİN KÜLT. VE AHLAK BİLGİSİ - 95
151 COGRAFYA - 75
483 SAĞLIK BİLGİSİ - 85
411 TÜRK EDEBİYATI 80
401 DİL VE ANLATIM 65
181 YABANCI DİL - 60
168 GEOMETRİ - 20

Geometriden 2 soru daha tutsamış ii olurmuş
Şu dindende bi tam 100 alamadım gitti ne kadar ayıp Ama o tek yanlışımı biliyorum zaten

aaben melike biyoloji zormu yaa ben geometri yerien onu seçmiş olmayı istemiştim
Sanki o dah akolaydır gibime gelmişti

cevahirim: al birini vur ötekini desem ...
biyolaji çok ezbere dayalı evahirim ve çok ayrıntılı ..
benimde hiç alakam olmadı gometri met.ve ingilizceye . kitaplarının yüzünü bile açmadım bide çünki kendimi biliyorum ..tamda tahminimce oldu sonuçlar.

kıslar birde yeni kayıtlar artık yakın olkularda yapılacakmış .aceba kayıt yenilemerledemi böle olcakki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…