Açık.öğ.. ortaokulu bitirip liseye başlayanların paylaşım alanı .

slm arkadaşlar sınav ayın 15-16'sında gireceğimiz sınav yerlerimiz belli olmuş haberiniz olsun birde arkadaşlar dersi daha iyi çalışabilmek için tiyolarınız varmı ben matematikte hiç iyi değilim ama hadi ondan geçtim ing çok kötü onu nasıl düzelteyim?siz neler yapıyorsunuz
evet sınav yerleri belli olmuş ....
ben hiç çalışmadım ingilizce ve mat.. bi dahaki sınavdada yok zaten .aklıma yatanları çalışmaya çalışıyorum ... bu sınavdan çok bir beklentim yok açıkçası ..

ben ilk önce soruları çözüyorum ünite sonundakileri ...
sonra başa dönüp konulara göz atıyorum sorulardaki eksiklerimi görüyorum birde meb sitesinde onlayn testler süper hepsini çözmeye çalışıyorum ve tekrar dönüp yanlışlarıma bakıyorum bu uygulama süper olmuş burdan meb çalışanlarına teşekür ederim bu konuda ....:KK71:

slm arkadaşlar sınav ayın 15-16'sında gireceğimiz sınav yerlerimiz belli olmuş haberiniz olsun birde arkadaşlar dersi daha iyi çalışabilmek için tiyolarınız varmı ben matematikte hiç iyi değilim ama hadi ondan geçtim ing çok kötü onu nasıl düzelteyim?siz neler yapıyorsunuz[/QUOTE

Benim sınav yerimde eve yakın sayılır Yürüme mesafesinde

Ben once konuları okuyorum
Sonra ünite sonundaki soruları çözüyorum
En sonda aeben gibi MEB in sitesindeki geçmiş yılın sorularını çözüyorum
Bende mat. yok Geo. var Ama onu henüz hiç çalışmadım Çalışsamda onden ne çıkar bilmem Ha mat. ha o fark yoktur:KK12:
İng.den umudum var inşlh :) Geçen yılın sorularında 7 yanlışım çıktı
Tarih ve Türk edeb. ını tekrar gözden geçirmem gerektiğini sanıyorum

bende özetlerini okuyup testi çözüyorum sonra bilmediğim yerlere birdaha bakıyorum,
ingilizce ve kimyadan pek bişey anşamıyorum, geometri ve işletme kitabımı bulamadım
benim sınav yerim biraz uzak sabahları arabaya biniyorumda dönüş hava güzel olursa yürüye bilirim..

arkadaşlar bende fizik, ,matamatik ,ingilizce hariç hapsine çalışdım. şimdi genel tekrar yapıyorum özet çıkarak çalıştım daha kalıcı oluyor.

İlk oturumu bitirmiş durumdayııız
Yakın olduğu için ben eve geldim
Öğleden sonra 2 dersten giricem
İtiraf ediyorum geometriyi sadece attım Geçersem mucize olur
Çünkü hiç çalışmadım Kitabım bile yoktu
Kalanlar için kolay gelsin Güzel güzel sonuçlar alalım inşlh

bende geometri ve fizikte attım gerisi kolaydı ama bir gıcık okula denkgelmişimi resmen telefon yüzünden kavga edeceklerdi telefonu sınıfta bulundurmak yasakmış yoksa tutanak tutarmış hocalarında toplamasına izin vermediler , hocalarda bizaz suratsızdılar asık asık karşımızda durdular.
zor bir sınavdı yani...

Son düzenleme:
Evet cep tlfnunu benim giridğim okulada da sıkı tutuldu
Hatta ben evden giderken tlfnu yanıma almadım
Ama girişte tlfnu olanları hep geri çıkardılar ''dışarda bi yere bırakın'' dediler
Birde kapalıların boyunlarını yokladılar
Bir diğer oturumda da kulaklarını bile açtırdılar Önceki sınavda bi kopya şekli olmuşta

evet ilk sınavı atlattık kıslar tıpkı bekledigim gibi oldu çalışmadıgım derslerden toslarım ...
ama çalıştıkların iyiydi 15 le 20 arası kredi alsam yeter şimdilik ...
inglizce, matematik ,geometiri..tamamen salladım hiçde çalışmamıştım ...:KK37:
bi dahaki sınavda yoklar çok şükür ....:KK31:..
ayrıca sınavda o dediginiz sorunlardan hiçbiryle karşılaşmadım hatta 3.sınavda cp.kapatmayı bile unutmuşum ....

Son düzenleme:
Ben zaten toplam 16 kredilik dersle girdim
Bundan geometri sallamaca olunca 2 kredi otomatikman gitti sayıyorum
2 de tarihten gitti çünkü girmedim
diğerlerini alırsam 12 kredi benimdir

kızlar baktım okul konuşuluyo belkide bana da bir çare olur diee yazayım dedimm bende dışardan lise okuyuodum açık öğretim imam hatip lisesi ama bebeğimolduğu için dondurdum zatende sınıfım daha açılmamıştı 3çe geçtimmm hiç derslerden bişey anlamıyorum çalışışıyorumama çok az kredi alıyorum bir türlü kredilerim ilerlemiyor amacımm sadece diplomamaı alabilmemamanasıl olcakkk hiç bilmiyorummm...

kızlar baktım okul konuşuluyo belkide bana da bir çare olur diee yazayım dedimm bende dışardan lise okuyuodum açık öğretim imam hatip lisesi ama bebeğimolduğu için dondurdum zatende sınıfım daha açılmamıştı 3çe geçtimmm hiç derslerden bişey anlamıyorum çalışışıyorumama çok az kredi alıyorum bir türlü kredilerim ilerlemiyor amacımm sadece diplomamaı alabilmemamanasıl olcakkk hiç bilmiyorummm...
helen bende imama hatip istiyordum ama birebir egitim oldugundan gidemedim düz liseyi seçtim ...
Eger sende gidemiyorsen durumlardan, düz liseye geçme imkanın var diye biliyorum ... En azından evde zor olmayayn dersler şeçer ,çalışırsın . Madem diplama almak istiyorsun :KK31:
.
..

slm kızlar sorular açıklandı inceliyebilirsiniz ben baktım tarihten kalmışım ondan çok umudum vardı çok çalışmıştım matamatik çalışmadım ondanda kalmışım geometri kitabım yoktu ondanda kaldım herhalde birtek ona bakamadım ama gerisini geçtiğimi tahmin ediyorum inş 19 veya 22 kıredim olcak gibi :KK66: bunada şükür napalım

Googledan arayınca buldum ben
Ama hepsinde de ne cvp vemriştim hatırlayamıyorum
dil ve anlatımla T.edeb. ına baktım garanti görünüyorlar
Amaaan sakin sakin 1 ay bekleyeyim :KK68:

Googledan arayınca buldum ben
Ama hepsinde de ne cvp vemriştim hatırlayamıyorum
dil ve anlatımla T.edeb. ına baktım garanti görünüyorlar
Amaaan sakin sakin 1 ay bekleyeyim :KK68:
hangi site arkadaşım ben araştırdım ama bulamadım bi türlüü :KK61:

buldum sonundaa tahminimcee 3 dersten kalmşm matematk geometri sanat tarihi hç çalşmadan grmiştim zaten matematiğide bi soruyla kaçırmşm oda hocann sayesnde sağolsun doğru işaretlediğim soruyu değişdirtti pfff çok sinir oldm yaa:KK19: 22 kredim sanrm

Son düzenleme:
buldum sonundaa tahminimcee 3 dersten kalmşm matematk geometri sanat tarihi hç çalşmadan grmiştim zaten matematiğide bi soruyla kaçırmşm oda hocann sayesnde sağolsun doğru işaretlediğim soruyu değişdirtti pfff çok sinir oldm yaa:KK19: 22 kredim sanrm

Çok ii Matematikte olsaymış iimiş ama olsun 22 kredi güzel

iyimi gerçekten yaa bn kafaya çok taktım :KK43: hele bide göz göre göre kaçrnca matematiği canım çok sıkıldı :KK59:

arkadaşlar ben bi yazıldım açıktan liseye vallaha bitmek bilmedi adamı soyuyo bu devlet ya her dönem para para uzatıp duruyolar bitirmek istesende bitmio zaten vallaaha allah kolaylık versin

Şimdiii benim anladığıma göre ;
Mezun olabilmek için 8 dönem okumamız lazım
Her yıl 3 dönem 3. yılın 2. sınavına kadar kesin katılım şart
Bu arada birde 192 krediye tmmlamak şartı var
Her dönem 20-25 arası kredi alsak Bu iş tmmdır
Doğru anlamışmıyım bu işi bilmem

xxxNuRxxx bu hesabıma göre gayet ii 22 kredi :21:

X